Cautare

3452 de rezultate pentru "ziua" (5.64 secunde)
Evitati ovulele si spermatozoizii batrani Mariti numarul spermatozoizilor partenerului dumneavoastra inainte de a ramane insarcinata Nu incercati sa concepeti un copil daca ovulatia se produce dupa ziua 17 Secretul Nr. ... Cea mai buna metoda de a face asta este sa faceti sex in ziua de dinaintea ovulatiei.
Ca de fiecare data in ultimii ani, Google celebreza ZIUA COPILULUI 2016 cu un logo special. Ziua copilului (numita si Ziua internationala a copilului) este in multe tari o sarbatoare pentru copii. ... In Romania, ziua se sarbatoreste in fiecare an pe data de 1 iunie.
ZIUA FEMEII 2017. Ce se intampla pe 8 martie de Ziua Femeii 2017 Ziua mamei se serbeaza inca de pe vremea grecilor antici.
Dupa ce a facut fel de fel de calcule dupa ultimele alegeri, Constantin Telegan, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, si-a propus ca, odata cu momentul in care PNTCD va ajunge la putere, sa schimbe si data la care se aniverseaza ziua nationala a Romaniei.
Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cand Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul - rosu, galben si albastru - sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor. Ziua de 26 iunie a fost proclamata Ziua Drapelului National prin Legea nr.
Cum a devenit 10 Mai Sarbatoarea Nationala a romanilor Ziua de 10 Mai a ramas intiparita in traditia romanilor ca Sarbatoare Nationala odata cu venirea pe tronul Romaniei a lui Carol I, in 1866.
ZIUA PAMÂNTULUI, celebrata de Google printr-un Doodle special Google marcheaza Ziua Pamantului prin intermediul unor logouri speciale care afiseaza animale din diverse colturi ale lumii:
Ziua Internationala a Copilului a fost proclamata cel dintai de catre Conferinta Mondiala pentru Bunastarea Copiilor in 1925, iar apoi in 1954, 20 noiembrie a fost declarata Ziua Universala a Copilului.
In ziua in care am invatat - In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am inteles ca in toate imprejurarile, ma aflam la locul potrivit, in momentul potrivit.
Ziua Internationala a Minoritatilor, Ziua Minoritatilor Nationale din Romania si Ziua Internationala a Migrantilor", pe care o puteti citi in continuare.
Aceasta sarbatoare, denumita popular si Blagovistenie, aminteste de ziua in care Arhanghelul Gavriil ii da Fecioarei vestea ca va avea un prunc:
4 iulie, Ziua Independentei SUA (Autoare: Nicoleta Nicolau) Astazi este Ziua Americii! Statele Unite ale Americii sarbatoresc, la 4 iulie, Ziua nationala. Cunoscuta ca Ziua Independentei, aceasta marcheaza aniversarea Declaratiei de Independenta din 4 iulie 1776, fata de Marea Britanie, semnata de 13 colonii de pe continentul nord-american.
Cantareata isi serbeaza ziua de nastere si strange bani pentru o fetita de 13 ani diagnosticata cu cancer osos! ... De cateva zile se afla in Bucuresti si a intrat in febra pregatirilor pentru ziua ei de nastere.
In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion (Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). ... Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf. ... Se zice ca cine nu se veseleste in Ziua Sf.
In 4 noiembrie 2009, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, seful statului si-a serbat ziua de nastere, la un restaurantdin zona centrala a Capitalei, alaturi de sotia si fiicele sale, desi la sediul de campanie membrii staff-ului sau ii pregatisera o petrecere.
12 Octombrie, Ziua Nationala a Spaniei Spania este in sarbatoare. Pe 12 Octombrie este sarbatorita Ziua Nationala a Spaniei. Zeci de milioane de spanioli celebreaza ziua in care Cristofor Columb, in 1492, descoperea America.
"20 noiembrie - Ziua Universala a Drepturilor Copilului", pe care o puteti citi in continuare. Pe data de 20 noiembrie, adica maine, sarbatorim Ziua Universala a Drepturilor Copilului.
Romania 95 Ziua de 1 Decembrie este, pentru toti romanii, ziua Marii Uniri. ... Scurt istoric Ziua nationala a Romaniei a fost intre 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi, intre 1948-1989 ziua de 23 august.
Ziua Nationala. Google doodle inspirat din cultura poporului roman, de 1 DECEMBRIE, Ziua Nationala a Romaniei Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei, la 1 Decembrie, printr-un doodle care contine un important element al culturii poporului roman: ... 1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric:
15 Ianuarie Nu vreau sa respir teorii ale conspiratiei asa ca am sa plec de la presupunerea ca cel care a decis ca 15 Ianuarie sa fie sarbatorita ca "Ziua culturii nationale" a fost de buna credinta.
google-analytics.com