Cautare

4634 de rezultate pentru "ziua mondiala a inimii" (3.59 secunde)
Anamaria Ferentz si-a serbat ziua de nastere pe 18 decembrie. De regula, nu organizeaza petreceri de ziua ei, insa de aceasta data a simtit sa faca un gest nobil.
Senatorul Trifon Belacurencu a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Internationala a Dunarii - un eveniment international prea putin mediatizat in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale".
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Ziua Internationala a Pamantului", pe care o puteti citi in continuare. Se apropie sarbatorile pascale si, intamplator sau nu, a treia zi de Paste coincide anul acesta cu Ziua Internationala a Pamantului.
Ziua Pamantului 2017. Google omagiaza Ziua Pamantului cu un nou doodle Astazi, este Ziua Pamantului 2017. In cinstea evenimentului Google a schimbat deschiderea primei sale pagini si chiar a facut si un mic filmulet.
PRINCIPALE ZILE FESTIVE INTERNE SI INTERNATIONALE 1 martie - Ziua Martisorului 8 martie - Ziua internationala a Femeii 20 martie - Ziua internationala a Francofoniei 21 martie - Ziua internationala pentru eliminarea Discriminarii Rasiale 22 martie - Ziua mondiala a Apei 25 martie - Ziua Politiei Romane
Cutuma lui Iohannis de Ziua Nationala, o premiera mondialav (Autor:
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " Ziua Internationala a Scriitorilor", pe care o puteti citi in continuare. Data de 3 martie este Ziua Internationala a Scriitorilor, recunoscuta la nivel mondial ca zi in care se omagiaza scriitorii si mai ales rolul acestora in dezvoltarea societatii.
Senatorul Nicolae MOHANU a sustinut o declaratie politica intitulata: 15 martie - Ziua mondiala a drepturilor consumatorilor.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Sambata, 18 martie 2017, a avut loc lansarea mondiala a mult-asteptatei animatii 3D Smurfs: ... Animatia va rula in avanpremiera din 25 martie a.c.
Duminica, Procesiunea de Florii a credinciosilor romano-catolici (Autoare: ... Cu ramuri in mana, credinciosii si preotii ii vor canta Mantuitorului, iar in fruntea procesiunii tinerii vor purta Crucea Zilei Mondiale a Tineretului.
Azi e ziua ta. ... Magda Marincovici) Medicul Sivia Nica este sefa Unitatii de Primiri Urgenta (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB). ... 15 octombrie) este ziua domniei sale de nastere si ii dorim tot binele din lume.
un raspuns european " organizata de Asociatia pentru Relatii Externe a Germaniei si Noul Forum Politic (Forumul Gorbaciov), desfasurata la Munchen, in zilele de 23 si 24 martie a.c., s-a bucurat de o participare remarcabila, fiind prezenti atat oameni politici cu experienta, cat si cercetatori si analisti recunoscuti.
Presedintele Traian Basescu le-a spus ieri parlamentarilor ca finalizarea cu succes a Acordului cu Fondul Monetar International, Uniunea Europeana si Banca Mondiala inseamna pentru Romania redobandirea credibilitatii pe plan extern si inceputul iesirii din criza economica.
Potrivit raportului Bancii Mondiale, 2004 a fost un an infloritor, cel mai bun din ultimii 30 de ani. Comertul mondial va fi crescut cu peste 10%, alimentind o crestere mondiala medie de peste 4%.
Banca Mondiala va acorda societatii Hidroelectrica un credit in valoare de 66 de milioane de euro, garantat de statul roman, pentru reabilitarea hidrocentralei Lotru.
Grupul European Drinks a fost unul dintre putinii reprezentanti ai Romaniei care au participat la cea de-a 35-a editie a Targului International de Dulciuri si Biscuiti ISM Cologne din Köln, Germania.
Noul imprumut cu Banca Mondiala, in valoare de 120 de milioane de dolari, se intinde pana in 2009 si prevede atat inchiderea minelor, cat si crearea a 30.000 - 40.000 de locuri de munca pentru minerii disponibilizati.
"Reforma pensiilor ar fi trebuit sa legifereze pensiile private obligatorii (pilonul II) inaintea pensiilor private facultative (pilonul III), ceea ce ar fi fost mai bine din punct de vedere al promovarii ideii de pensie privata, pentru ca obligativitatea acestora i-ar fi determinat pe viitorii contribuabili sa se informeze in legatura cu ceea ce inseamna pensiile private si avantajele lor fata de pensiile de stat", a declarat pentru agentia NewsIn, Bram Boon.
Banca Mondiala estimeaza incetinirea ritmului de crestere economica in Romania la 6,2% in acest an, nivel inferior prognozelor anuntate de autoritatile romane si Fondul Monetar International. ... Produsul Intern Brut (PIB) estimat de Banca Mondiala este calculat in dolari, la nivelul preturilor din 2000.
google-analytics.com