Cautare

4634 de rezultate pentru "ziua mondiala a inimii" (4.28 secunde)
Ziua Armatei Romaniei La 25 octombrie, este sarbatorita Ziua Armatei Romane. ... Militarii romani din teatrele de operatii sarbatoresc aceasta zi prin organizarea unor ceremonii militare si a unor activitati culturale si sportive, la care sunt invitati si parteneri din coalitiile multinationale.
Primaria Municipiului Calarasi impreuna cu Asociatia Mila 23 a maestrului Ivan Patzaichin organizeaza pe 1 iulie 2018 Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean In data de 27 iunie 2018, se va incheie perioada de sustenabilitate a proiectului Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean, proiect implementat de UAT Municipiul Calarasi si finantat prin Programul Operational de Pescuit 2007 -2013, masura 2.1.1 - Imbunatatirea competitivitatii zonei de pescuit, prin investitii in vederea imbunatatirii mediului de viata.
Scriu aceste rinduri intr-o zi de 8 Martie, ceea ce inseamna ca, din pacate sau din fericire, nu voi putea sa evit subiectul care a bintuit ieri gindurile tuturor femeilor si buzunarele tuturor barbatilor.
Motorul de cautare online Google si-a modificat, duminica, logoul pentru a sarbatori ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI 2014, 1 IUNIE. ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI reprezinta in multe tari o sarbatoare, iar cei mici celebreaza astfel copilaria prin diferite activitati.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Prezervarea resurselor de apa", pe care o puteti citi in continuare. In 1993, Adunarea Generala a Natiunilor Unite a declarat data de 22 martie drept Ziua Mondiala a Apei.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Mondiala a Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare. In fiecare an, in data de 7 aprilie, se celebreaza Ziua Mondiala a Sanatatii, zi ce marcheaza intemeierea Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) in anul 1948.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Mondiala a Donatorului de Sange", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Mondiala impotriva exploatarii copiilor prin munca", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Nicolae MOHANU a sustinut o declaratie politica intitulata: 17 iunie - Ziua mondiala pentru combaterea desertificarii si a secetei.
Ziua mondiala de lupta impotriva bronhopneumopatiei obstructive cronice (BPOC) se desfasoara in acest an pe 18 noiembrie sub deviza Nu e prea tarziu, tocmai pentru a evidentia masurile pe care oamenii le pot lua in orice moment pentru a-si imbunatati starea de sanatate.
Ziua Mondiala a Animalelor, sarbatorita la Gradina Zoologica Primaria Municipiului Bucuresti, impreuna cu Gradina Zoologica Bucuresti au organizat sambata, 01 octombrie 2016, o serie de activitati dedicate Zilei Mondiale a Animalelor.
Ziua Mondiala a Radioului In 2017, Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura (UNESCO) invita toate posturile de radio si organizatiile care activeaza in domeniu sa i se alature si sa sustina celebrarea Zilei Mondiale a Radioului pe 13 februarie.
Pe 22 martie sarbatorim Ziua Mondiala a Apei. Aceasta zi a fost aleasa in cadrul Conferintei Natiunilor Unite asupra Mediului Inconjurator de la Rio de Janeiro din 1992.
Asociatia pentru Dezvoltare si Cercetare Medicala Sanamed (ADCMS) si clinicile partenere marcheaza Ziua Mondiala a Diabetului prin organizarea unui eveniment amplu ce vine in intampinarea pacientilor si a medicilor, deopotriva, abordand tema din acest an - Diabetul si Familia.
In contextul actualei crize alimentare si financiare, consider ca, Uniunea Europeana trebuie sa isi continue eforturile pentru a ramane principalul contribuitor la securitatea alimentara mondiala, a declarat deputata Viorica Dancila, cu prilejul participarii la Proiectul "Votati Primarul European" si pentru a marca Ziua Mondiala a alimentatiei, care se sarbatoreste in fiecare an la 16 octombrie.
Larisa Iordache, locul 2 la etapa de Cupa Mondiala de la Stuttgart Romanca Larisa Iordache a ocupat locul al 2-lea in concursul de individual compus din cadrul etapei de Cupa Mondiala la gimnastica artistica de la Stuttgart, sambata, cu un punctaj de 57,998, devansata la o mica diferenta de americanca Elizabeth Price, 58,032 puncte Italianca Vanessa Ferrari a ocupat locul al 3-lea, cu 56,866 p, pe 4 s-a clasat elvetianca Giulia Steingruber, 56,699 p, a 5-a a fost britanica RubyHarrold, 55,099 p, a 6-a s-a clasat Carlotta Ferlito (Italia), 54,199 p, pe 7 a terminat germanca Elisabeth Seitz, 53,932 p, iar pe 8 a incheiat Briannah Tsang (Canada), cu 50,132 p.
Magda Marincovici) Epidemia mondiala de tutun ucide in fiecare an aproximativ 6 milioane de persoane, dintre care peste 600.000 sunt nefumatoare, victime ale tabagismului pasiv, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii, intr-un amplu comunicat consacrat Zilei mondiale fara tutun (31 mai).
Sfantul Nectarie, ierarhul din insula Eghina, s-a nascut in anul 1846, in localitatea Silivria, in apropiere de Constantinopol. SFANTUL NECTARIE a trecut la cele vesnice in noaptea zilei de 8 noiembrie 1920, fiind inmormantat in ctitoria sa, din insula Eghina:
ZIUA PAMANTULUI 2013, sarbatorita de Google printr-un Doodle. ZIUA PAMANTULUI: cum a aparut si unde se sarbatoreste. ... ZIUA PAMANTULUI 2013, 22 aprilie 2013, a fost sarbatorita pe 22 aprilie 2013 de Google printr-un Doodle interactiv.
GOOGLE DOODLE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special, care poate fi admirat luni pe pagina principala a versiunii in limba romana a motorului de cautare.
google-analytics.com