Cautare

4633 de rezultate pentru "ziua mondiala a inimii" (7.02 secunde)
De Ziua Mondiala a Sanatatii, bolnavii din Dolj au asteptat in zadar la usile Policlinicii Spitalului de Urgenta Craiova. ... Femeia nu avea de unde sa stie ca tocmai cand s-a hotarat sa ia medicamentele pentru copilul sau bolnav de diabet, policlinica era inchisa.
Astazi, pe data de 23 aprilie, in peste 100 de tari, din toata lumea, se serbeaza Ziua Mondiala a Cartii. S-a ales aceasta zi de 23 aprilie deoarece reprezinta si o data simbolica pentru literatura universala:
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Mondiala Fara Tutun", pe care o puteti citi in continuare.
Ziua mondiala a psoriazisului (World Psoriasis Day) se marcheaza in fiecare an la 29 octombrie. ... Ziua mondiala a psoriazisului este marcata de catre Federatia Internationala a Asociatiilor de Psoriazis (IFPA), un for international format din organizatii de psoriazis din diferite tari ale lumii.
Ziua mondiala a rasului Ziua mondiala a rasului se celebreaza, anual, in prima duminica a lunii mai. ... Ziua mondiala a rasului este initiativa indianului Madan Kataria, fondatorul miscarii Laughter Yoga (Hasyayoga), adica terapia prin ras, el fiind si autorul cartii Laugh For No Reason (2002) (Razi fara motiv).
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "ZIUA MONDIALA A APEI - 22 martie 2014 - "APA SI ENERGIA", pe care o puteti citi in continuare.
Banca Mondiala lanseaza consultari publice online pentru Strategia de Parteneriat cu Romania. ... Aceste domenii se stabilesc in functie de prioritatile guvernarii, de performanta economica a tarii, precum si de experienta acumulata in derularea proiectelor finantate de Banca Mondiala.
Organizatia Mondiala a Sanatatii ne avertizeaza ca nu ar trebui sa consumam mai mult de 5 grame pe zi, adica o lingurita de sare. ... Asadar limita de 5 grame recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii a crescut de 3 ori fara sa ne dam seama.
Dumitru Constantin Dulcan scria in 1981 o carte care a bulversat comunitatea stiintifica romaneasca si pentru care nici autoritatile n-au fost pregatite: ... Constantin Dulcan cerceteaza cu acribia omului de stiinta si fundamenteaza ideea unei Constiinte universale, organizatoare, bazata pe Bine ca Lege Majora a Universului.
Ana Maria Prodan a ajuns la spital in urma cu doua zile, dupa ce a acuzat dureri in zona inimii. Ana Maria Prodan a fost preluata imediat de medicii de la camera de garda, care i-au facut primele investigatii si o injectie de calmare, scrie WOWbiz.ro.
Olivia Micula, fiica cea mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta. ... Printre cei 600 de invitati se afla si membri ai familiei regale a Suediei Nunta cu mare fast in lumea magnatilor:
Filip Albu) Duminica dupa Botezul Domnului (Inceputul propovaduirii Domnului) Matei 4, 12-17 In vremea aceea, auzind ca Ioan a fost intemnitat, Iisus a plecat in Galileea.
Magda Marincovici) Fibrilatia atriala (FA) este pasul care duce direct la accidentul vascular cerebral, avertizeaza medicul cardiolog Anca Dan, sectia cardiologie a Spitalului Clinic Colentina. ... Orice anomalie in privinta batailor inimii se numeste aritmie. ... FA presupune un ritm al batailor inimii complet dezordonat.
Mariustuca.ro / Cand va permite conexiunea Wi-Fi supravegherea inimii de la distanta?(Autoare: Magda Marincovici) Un cercetator a pus la punct un instrument asemanator unui radar care permite masurarea de la distanta a ritmului cardiac al mai multor persoane.
Magda Marincovici) LifeVest este o vesta, mai precis un fel de ham prevazut cu senzori, care cantareste doar 200 de grame, capabil sa supravegheze bataile inimii celui care il poarta. ... Noua tehnologie, care si-a dovedit eficienta in 99% dinttre cazuri, fost pusa la punct de Zoll, un producator german.
Pentru a veni in sprijinul pacientilor si pentru a-i indemna sa meargala cardiolog nu doar cand au probleme medicale ci si pentru un consult de rutina, pana la sfarsitul anului, Brotac Medical Center ofera gratuit investigatia EKG.
Malformatiile cardiace congenitale reprezinta totalitatea anomaliilor structurale ale inimii prezente la nastere, fiind rezultatul unei alterari a dezvoltarii embriologice cardiovasculare.
Batai accelerate ale inimii. ... transpiratie, accelerarea batailor inimii. ... Daca durerea e constanta, atunci poate fi vorba de o masea, insa daca apare intermitent si se amplifica atunci cand te fortezi, poate fi legata de o afectiune a inimii.
Specialistii de la Academia Americana a Inimii spun ca hipertensiunea arteriala este o mare problema pentru sanatate si duce la afectiuni periculoase cum ar fi atacul de cord, insuficienta renala sau accidentul vascular cerebral. Totodata, ei spun ca medicamentele folosite pentru a trata tensiune arteriala ridicata sunt adesea agresive.
Ziua de 1 Mai reprezinta pentru cei mai multi dintre noi un bun motiv de relaxare si petrecere in aer liber, la iarba verde, cu prietenii. 1 Mai este ziua solidaritatii internationale a celor ce muncesc. Este ziua-simbol a luptei maselor exploatate si dominate, pentru drepturi sociale.
google-analytics.com