Cautare

4634 de rezultate pentru "ziua mondiala a inimii" (4.88 secunde)
CALATORIA INIMII: ... Lectii din cercetarea moderna asupra constiintei - Stanislav Grof Cartea Psihologia viitorului, de Stanislav Grof, psihiatru, intemeietorul psihologiei transpersonale si creatorul tehnicii de respiratie holotropica, rezuma experientele autorului in cei peste 40 de ani in care a studiat starile modificate de constiinta.
Inainte de a incepe sa incerci sa ramai insarcinata (sau in cazul in care incercati de cel putin un an) este indicat sa faci impreuna cu partenerul tau o serie de analize. ... Aceste analize au rolul de a verifica sanatatea generala. ... Biochimie generala a sangelui:
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata:
In ziua in care am invatat - In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am inteles ca in toate imprejurarile, ma aflam la locul potrivit, in momentul potrivit.
Sustinut de CATENA, Campionul roman a castigat recent cea de-a 30-a editie a Sri Chinmoy Marathon Schwimmen 2017 - Regina competitiilor mondiale de natatie (26,4 km) in ape deschise.
Ziua Mondiala a Libertatii Presei se aniverseaza pe 3 mai avand in 2019 tema Media pentru democratie Ziua Mondiala a Libertatii Presei este dedicata, in 2019, temei Media pentru democratie:
Senatorul Georgica Severin a sustinut o declaratie politica intitulata: ZIUA MONDIALA A LIBERTATII PRESEI. ... Duminica, 3 mai, vom celebra Ziua Mondiala a Libertatii Presei, sarbatoare instituita la 23 decembrie 1993 de Adunarea Generala a ONU.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata "7 aprilie Ziua Mondiala a Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare.
Ziua in care nu trebuie sa te certi cu nimeni. ... Femeile, pentru a alunga duhurile rele si necurate, tamaie si stropesc cu aghiasma.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Show spectaculos de Ziua Marinei, in Portul Constanta. Presedintele Iohannis vine pentru prima data la festivitate 3.000 de militari si peste 40 de nave participa luni la Ziua Marinei in Portul Constanta. ... Si presedintele Klaus Iohannis participa luni, la Constanta, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane.
Ca de fiecare data in ultimii ani, Google celebreza ZIUA COPILULUI 2016 cu un logo special. Ziua copilului (numita si Ziua internationala a copilului) este in multe tari o sarbatoare pentru copii. ... In Romania, ziua se sarbatoreste in fiecare an pe data de 1 iunie.
In toate orasele din Romania autoritatile au organizat festivitati pentru a sarbatori ziua de nastere a marelui poet, proclamata de altfel Ziua Culturii Nationale. In acest an, pentru a treia oara, de ziua de nastere a lui Mihai Eminescu, va fi sarbatorita Ziua Culturii Nationale.
Desi istoricii spun ca 1 Decembrie are cea mai mare semnificatie pentru Romania, nu putini sunt cei care sustin ca ne-am bucura mai mult de Ziua Nationala daca aceasta s-ar sarbatori primavara, de Ziua Independentei.
ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014. ... Google a ales sa celebreze ZIUA INDRAGOSTITILOR printr-un DOODLE. ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014 - Cine a fost Sfantul Valentin, protectorul indragostitilor Sfantul Valentin a fost un preot crestin, care a trait la Roma, in timpul imparatului Claudiu al II-lea.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
Ziua Republicii (sau Proclamarea Republicii - Proclamazione della Repubblica) este sarbatorita pe data de 2 iunie.
Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor este sarbatorita, in fiecare an, la data de 14 februarie, in mai multe tari din intreaga lume, inclusiv in SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Franta, China si India.
A limentatia sta la baza sanatatii, prin modul in care stim sau nu sa o facem prin prisma ratiunii, si nu doar a pornirilor instinctuale. ... Curatirea organismului se face, de preferinta, in luna iunie.t - Curatirea limfei si a sangelui.
Ziua Internationala a Copilului a fost proclamata cel dintai de catre Conferinta Mondiala pentru Bunastarea Copiilor in 1925, iar apoi in 1954, 20 noiembrie a fost declarata Ziua Universala a Copilului.
google-analytics.com