Cautare

3518 de rezultate pentru "ziua africii" (2.91 secunde)
Romanii care vin din sudul Africii sunt nevoiti sa stea in carantina. Alexandru Rafila recomanda sa se evite deplasarile in zonele de risc.
Mai multe state si-au inchis granitele pentru calatorii care vin din tari din sudul Africii. Israelul interzice intrarea tuturor strainilor in tara si reintroduce urmarirea telefonica.
Ursula von der Leyen ia in calcul vaccinarea obligatorie in UE. De sambata, Franta reia zborurile catre tarile din sudul Africii. Americanii se intreaba cum se pronunta corect Omicron.
Liderul unui puternic cartel columbian de trafic de droguri, arestat in Bucuresti, in luna iunie 2009 de Politia Romana, in colaborare cu autoritatile judiciare americane, a fost condamnat de instanta americana la peste 17 ani inchisoare pentru conducerea unei organizatii de trafic de droguri care a distribuit tone de cocaina din tarile Africii de Vest pe tot mapamondul.
Un val de aer cald din nordul Africii va ajunge deasupra Romaniei in acest weekend si va aduce cu el o cantitate foarte mare de praf saharian.
Iar dupa ce au primit Duhul Sfant in ziua Cincizecimii, ei au inceput sa predice multimilor din Iudeea, Samaria si in toata lumea, adevarul Invierii lui Iisus Christos ca fiind temelia credintei lor in dumnezeirea Lui.
Cele mai tari declaratii Cel caruia ii apartin in aceasta saptamana cele mai tari declaratii este presedintele Organizatiei Judetene a PNTCD, care vrea sa schimbe data la care se serbeaza ziua nationala a Romaniei. "Nu suntem de acord cu ziua nationala care se sarbatoreste pe 1 Decembrie.
, ziua de nastere. ... Poate doar cand eram director la Aviva, iar atunci topt de ziua mea", a declarat, incantat, Minca. El a "marturisit" ca de ziua lui nu a mers la munca doar cu mainile in buzunare:
"Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!".
De asemenea, sunt declarate zile de sarbatoare legala in care nu se lucreaza 1 si 2 ianuarie, prima si a doua zi de Paste, 1 mai, prima si a doua zi de Rusalii, ziua de 15 august - Adormirea Maicii Domnului, 1 Decembrie, prima si a doua zi de Craciun si doua zile pentru fiecare dintre cele trei sarbatori religioase declarate astfel de cultele religioase legale, altele decat cele crestine, pentru persoanele apartinand acestora.
10 Mai, Ziua regalitatii in Romania 10 mai este Ziua Regalitatii in Romania. ... Ziua de 10 mai a fost sarbatoare nationala pana in 1947, cand a fost inlaturata monarhia, iar regimul comunist a venit la putere.
Ziua Politiei Romane se sarbatoreste din anul 2002, la 25 martie, odata cu sarbatoarea crestina Buna Vestire. Ziua Politiei este cuprinsa si in Legea privind organizarea si functionarea Politiei Romane (legea nr.
Pregatiri de huo la Ziua Nationala (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Am toate semnalele ca, de Ziua Nationala a Romaniei, se pregateste un balci. ... Am mai vazut si in alte editii, din pacate, huiduieli la Ziua Nationala a Romaniei, in special, dar nu numai, sub regimul Basescu.
1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, este celebrata de logo-ul Google ce infatiseaza doua perechi de copii care danseaza un dans popular, imbracati in haine traditionale romanesti.
In fiecare an, in ziua de 22 aprilie, Google sarbatoreste Ziua Pamantului. Anul acesta Ziua Pamantului este sarbatorita de Google prin afisarea unui logo frumos si subtil, nu la fel de mare ca anul trecut, dar foarte placut: ... Veti gasi toate informatiile necesare despre Ziua Pamantului.
Google sarbatoreste ZIUA PAMANTULUI 2014 cu un clip in care apar urmatoarele vietati: - PASAREA COLIBRI - CAMELEONUL - MACACUL JAPONEZ - GANDACUL DE BALEGAR - PESTELE BALON - MEDUZA De Ziua Internationala a Pamantului, 22 aprilie, milioane de locuitori ai planetei participa la evenimente dedicate efectelor schimbarilor climatice.
Nehotarata pana in ultima clipa in ceea ce priveste planurile pentru petrecerea de ziua ei, care a fost saptamana trecuta, pe 29 noiembrie, Ramona Badescu a anulat insa toate posibilitatile de a petrece la Roma, acolo unde locuieste de 22 de ani.
Odata cu natura, reinvia si iubirea, iar Dragobetele marca ziua in care intreaga suflare sarbatorea innoirea firii si se pregatea pentru venirea primaverii.
Ziua Nationala a Frantei. Parada militara impresionanta si focuri de artificii in centrul Parisului Ca in fiecare an de Ziua Nationala, in centrul Parisului a fost organizata o impresionanta parada militara, urmata de un spectacol aerian, iar seara se va incheia cu focuri de artificii.
Ziua limbii si teatrului idis Ziua limbii si teatrului idis este sarbatorita, incepand cu anul 2018, la 30 mai, fiind instituita prin Legea nr.
google-analytics.com