Cautare

2681 de rezultate pentru "zilele" (6.73 secunde)
Zilele Filmului Rus au debutat joi, la Cinemateca Eforie din Capitala, cu proiectia celui mai recent film al lui Karen Sahnazarov, Anna Karenina - Povestea lui Vronski. ... Accesul la Zilele Filmului Rus se face pe baza de bilete, puse in vanzare la Cinematograful Eforie.
Episcopii catolici reafirma sustinerea pentru proiectul de modificare a Constitutiei Episcopii catolici transmit un indemn catre preotii si credinciosii catolici din Romania de a participa la Referendumul stabilit in zilele de 6-7 octombrie 2018, pentru modificarea articolului 48, alineatul 1, din Constitutia Romaniei.
Daca zilele Babelor tin mai mult de douasprezece zile, atunci zilele intrecatoare se numesc zile imprumutate sau imprumuturi. Adeseori trec zilele acestea si in luna Prier, cand sunt stricacioase, mai ales pentru pomii infloriti si pentru vietuitoarele mai plapande.
In zilele de 11 si 12 mai si din nou dupa data de 14 mai sunt estimate averse, posibil mai insemnate cantitativ. ... Probabilitatea pentru averse va creste indeosebi in zilele de 10, 11 si 15 mai.
Magda Marincovici) In zilele toride, nu lasati copilul in masina parcata, deoarece este expus pericolului deshidratarii bruste Persoanele in varsta, nou-nascutii, copiii, femeile insarcinate si bolnavii cronic sunt cei mai expusi efectelor negative ale razelor ultraviolete, in special celor ale ultravioletelor B.
Insa, potrivit unui studiu recent, oamenii de stiinta spun ca Pamantul, in primii 500 milioane de ani dupa formare, avea un aspect surprinzator de asemanator cu cel din zilele noastre, intrucat avea deja oceane si chiar continente.
Avand in vedere ca, zilele acestea, Bucurestiul se afla sub avertizare de cod galben si, probabil, ne vom confrunta cu temperaturi ridicate pana la sfarsitul lunii, asa cum arata meteorologii, am avut in aceasta dimineata o sedinta operativa cu toti factorii implicati in luarea masurilor privind protectia bucurestenilor in zilele cu temperaturi ridicate, caniculare.
Berbec Sfarsitul anului, respectiv zilele de 28, 29, 30, 31 decembrie ii solicita din plin pe acelasi nativi care se simt sufocati de treburi si solicitari.
In acest sens, Laboratoarele La Roche-Posay au dezvoltat pe langa protectia solara pentru piele sensibila Anthelios XL si Campania Zilele Protectiei Solare, unde puteti beneficia de o consultatie gratuita la dermatolog pentru verificarea alunitelor.
In zilele cele mai reci vor fi posibile trecator si precipitatii mixte in zonele deluroase. ... In zilele cele mai reci, vor fi posibile trecator si precipitatii mixte in zonele deluroase. ... In zilele cele mai reci, trecator vor fi posibile precipitatii mixte.
In zilele care vor urma, pana in jurul datei de 5 martie, maximele termice vor creste din nou pana la o medie de 17-18 grade. ... Temporar va ploua in zilele de 1 si 2 martie si dupa data de 6 martie.
Incep Zilele minunatului oras Calarasi (Autor: ... - Peste cateva zile incep Zilele Municipiului Calarasi. Pe 23 Septembrie 2017 se va deschide evenimentul la Centrul Cultural in Sala acestuia.
Zilele Municipiului, organizate in perioada 21-23 septembrie 2018. ... Ionela Stanila) La 423 de ani de la atestare documentara a Calarasiului, autoritatile locale pregatesc numeroase surprize in cadrul evenimentului Zilele Municipiului, in weekendul 21-23 septembrie 2018.
In rest au mai fost persoane care si-au descoperit calitatile de lider in zilele alea, emanatii revolutiei, cei mai multi dintre ei acum defulindu-se prin foite de cartier. ... Cit despre supravietuitori, cei raniti in zilele alea, am citit un reportaj cutremurator anul trecut.
Teoretic, toti oamenii ar trebui sa se simta luminati si fericiti atat in zilele care premerg marea Sarbatoare a nasterii lui Iisus, cat si in cele ale sosirii unui an nou, pe care toti si-l doresc plin de bucurii, liniste si pace.
Stimulati de ritmurile hit-ului autohton "Gasca mea nu poate sa stea linistita nici o clipa " , gasca scriitorilor abonati la "Zilele Eminescu " este prezenta mereu atunci cind interesele culturii o cer. ... Nu conteaza cum se cheama serbarea, "Zilele Eminescu ", "Zilele Cosbuc " sau "Salutari de la Neptun ".
Vicepresedintele PD Ioan Oltean a declarat ca multi reprezentanti ai administratiei publice locale isi vor definitiva apartenenta politica zilele acestea, aratand ca, pana acum, "exodul" a fost unidirectionat, dinspre Opozitie spre Putere.
Vicepresedintele PLD, Gheorghe Flutur, aflat vineri la Iasi, a confirmat ca in zilele urmatoare se vor inscrie alti parlamentari in PLD, insa a refuzat sa spuna care este numarul acestora.
Geoana a fost zilele trecute vedeta a Festivalului Callatis de la Mangalia si a Festivalului de la Mamaia, evenimente finantate din fonduri publice de pesedistii Mazare si Tusac", a "taxat" ministrul Turismului "iesirile publice" din ultima perioada ale candidatului PSD Mircea Geoana.
Cazul a fost unic in felul sau, deoarece alti circa 2.800 de cetateni romani au intrat in Republica Moldova in zilele de 13 si 14 octombrie", spune ministrul moldovean de Externe.
google-analytics.com