Cautare

61457 de rezultate pentru "ziarul de braila din 27 08 2010" (4.57 secunde)
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
POD GIGANT LA BRAILA (Auor: ... TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA: ieri la Ministerul Transporturilor s-a semnat contractul pentru realizarea acestei investitii de aproape 2 miliarde lei, fara TVA, adica echivalentul a 433 milioane euro.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click! si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Eleva care a pictat scara blocului in Braila. Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila.
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Ce a mai ramas din presa tiparita. Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
PC a cerut scaunul de prefect de Galati, dar a fost refuzat. In schimb presedintele conservatorilor, Eugen Durbaca, il va numi pe viitorul prefect de Braila. Partidul Conservator a renuntat la ideea de a primi functia de prefect al judetului Galati.
Ziarul Financiar, la 13 ani:
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Europa redevine socialista Greva americanilor de la Wikipedia din pricina proiectului legislativ din Congresul SUA vizand inasprirea masiva a reglementarilor privind drepturile de autor si campania electorala de peste ocean, atat de diferita de cele europene, iata doar doua din subiectele aprig dezbatute de editorialistii apuseni.
Ziarul Gandul adopta un nou model de business si, din 8 aprilie, ofera cititorilor o experienta digitala completa - online, pe iPad si pe mobil, devenind un produs media exclusiv digital.
Membrii si sustinatorii Partidului Liberal Democrat din Galati au participat ieri la actiunea de strada pro-Basescu ce a avut loc la Braila.
Dupa ce, in ultimele zile, s-a discutat foarte mult pe problema dezvoltarii zonei dintre Galati si Braila, purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Doru Resmerita, a analizat situatia si a gasit si o modalitate de aplanare a conflictului.
Disputa teritoriala dintre cele doua judete pe tema celor 1.000 ha din cartierul Siret, pentru ca orice s-ar spune cam asta e, nu va fi rezolvata decat printr-o alta hotarare de guvern, care sa repare imperfectiunile primei reglementari.
google-analytics.com