Cautare

61457 de rezultate pentru "ziarul de braila din 27 08 2010" (5.80 secunde)
Oficialii braileni ataca din ce in ce mai des municipalitatea galateana. Mai nou, conducerea CJ a luat in ris calitatea lucrarilor din noul cartier, cel dintre Galati si Braila.
Discutii sterile si inutile, practic fara niciun fel de rezultat. ... Desi, de cateva luni bune, se tot discuta, problema zonei metropolitane Galati-Braila pare sa nu aiba rezolvare.
Deputatul PC Bogdan Ciuca isi face birou parlamentar si la Braila. Asta in ciuda faptului ca mandatul de deputat nu il leaga pe conservator in nici un fel de vecinii nostri.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Presedintele Consiliului Judetului Braila, Gheorghe Bunea Stancu spunea in urma cu aproximativ trei saptamani, cand candida pentru un nou mandat la sefia CJ, ca nu stie cum se vor derula "ostilitatile" in ceea ce priveste problema cartierului Cantemir, in conditiile in care si colegul sau de partid, Dumitru Nicolae, va castiga un nou mandat la Primaria Galati.
Cornel Nistorescu, director Cotidianul, isi anunta retragerea din functie, intr-un editorial de marti, invocand cele doua procese de insolventa deschise de Poligraf, editorul titlului, si de Univers Publishing, publisher al cartilor ce insoteau ziarul, ceea ce duce la sistarea aparitiei publicatiei.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
FARCAS) Am evocat, in ultimele doua articole, plecand de la un studiu al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactia societatii postbelice din Germania de Vest la stirile despre OZN-uri si extraterestrii.
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
Jurnalista Magda Marincovici, Editor Sanatate, implineste astazi 58 de ani. Publicatia online www.estiri.ro ii ureaza "La multi ani!" Neintrerupt, din anul 2001, Magda Marincovici este Sefa Departamentului Sanatate de la Jurnalul National. Intr-o buna zi, Marius Tuca i-a zis sa se gandeasca la un supliment de sanatate.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Ziarul Financiar informeaza: O noua veste buna de la Statistica:
Marele plan al lui Dan Sova pentru autostrazile din Romania. Care sunt traseele de pe harta Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum.
De la tractoare, la terminal de vinuri.
Unde se duc marile batalii politice Atmosfera campaniei electorala s-a dezmortit doar in cateva zone din tara, unde candidatii Puterii si Opozitiei sunt cotati la diferente foarte mici de procente.
250 de cetateni din Bangladesh vor munci in industria confectiilor in Vrancea, Serviciul pentru Straini Galati fiind in curs de a le emite permisele de munca.
google-analytics.com