Cautare

390 de rezultate pentru "ziar" (2.64 secunde)
Primaria a sustinut ca nu a fost informata despre Adunarea Actionarilor, iar Adrian Mititelu a precizat ca anuntul de convocare a fost publicat in Monitorul Oficial si intr-un ziar cu larga distributie. ... 31/1990, convocarea se publica in Monitorul Oficial si intr-un ziar national.
Singura conditie este ca pentru acea regiune sa existe un anunt dat in ziar, intr-un interval mai mic de 12 luni, ca orice caine gasit pe un teren privat va fi impuscat. ... Daca un caine este gasit fara stapan, politia daneza il "retine" si anunta in ziar gasirea sa.
Nu cred in viitorul ca business al presei scrise. Sa scot un ziar ca sa-l fac ambalaj pentru muraturi nu este genul meu", declara Vantu.
Si-a urmat impulsurile pozitive si a deschis, in cadrul deseori generos al colaborarii cu Dan Voiculescu, ziarul modest si lipsit de putere, "Jurnalul National", tuturor fertilitatilor spirituale, ducandu-l pana la conditia de ziar numarul 1 al Romaniei.
Gratuitul Adevarul de seara isi inceteaza aparitia ca ziar de sine statator de la 1 iunie. Potrivit informatiilor paginademedia.ro, sefii redactiilor locale au fost deja informati de decizia conducerii grupului Adevarul Holding de a renunta la Adevarul de seara de la 1 iunie.
Doua raspunsuri pentru intrebarile lui CTP, legate de maidanezi si de pedeapsa cu moartea Intr-un editorial publicat a doua sau a treia oara (ziar-carte-ziar), de data asta in Gandul, Cristian Tudor Popescu sustine eutanasierea maidanezilor si a criminalilor.
Am anuntat pamfletul, extins la nivelul intregului front editorial, prin "capul de ziar" si printr-un editorial. ... Oameni care se temeau ca au ramas fara un ziar de rezistenta impotriva unui regim sufocant.
Il intreb daca este nevoie sa merg la ziar, iar el imi spune ca nu este inca nevoie, dar sa stau pregatit pentru orice eventualitate.
Pentru ca a avut succes in afaceri, altele decat cele legate de ziar, Tuca Marlanul a invins si a ajuns la un standard de unde nu mai poate privi in jos. ... Ieri seara n-am asistat doar la o greva moarta de foame, ci si la parastasul unui ziar.
In prezent, compania lucreaza la conceptul viitorului ziar. Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, actualul tabloid se va transforma intr-un ziar popular, cu accent pe subiecte sociale.
Redactorul Sef al Jurnalului National nu a putut da detalii despre motivele demisiei lui Marius Tuca, dar a precizat ca treaba la ziar va merge mai departe.
Continutul e tabloid si irelevant, somajul e o realitate nefasta a meseriei de jurnalist, independenta editoriala e inexistenta.Si atunci, ce rost are aparitia unui ziar nou la Calarasi in acest context?
Acesta este un proiect pilot denumit Google Publication Ads, prin care clentii Google pot achizitiona spatii intr-un ziar tiparit traditional din Chicago. Sistemul este similar lui "Adsense", clientii putand sa-si redacteze singuri text-ad-ul din ziar.
Sa facem asadar un ziar special doar pentru Lenin. ... un ziar personalizat, cu informatie corecta, pentru fiecare cetatean in parte.
In anul 1855, la Iasi, apare 'Korot Haitim' (Cronica Timpului), primul ziar in limba idis din lume si cea mai veche publicatie evreiasca din Romania.
Da un anunt in Sapte Seri sau 24-Fun sau Compact sau Ring sau alt ziar care apare strict in Bucuresti (daca esti din Bucuresti; daca nu - da anunt intr-un ziar local).
ZIAR MEDICAL: ... Gheorghe Mencinicopschi, fost manager al Institutului de Cercetari Alimentare, a explicat, pentru Ziar Medical, de ce nu functioneaza, in mod miraculos dietele, ce boli poate semnala pofta de un anumit aliment si ce trebuie sa mancam pentru a ne induce o stare de bine.
Insa nu asta e stirea, ci ca un ziar din Romania scrie ca si-a meritat-o. ... Si nu pot sa nu ma intreb, care-o fi realitatea, daca un ziar din Romania se scapa la o astfel de monstruozitate.
Ce-ar fi daca dau eu in ziar in fiecare zi o poza cu un papagal, un hamster sau un animalut ceva si scriu pe poza ca e mult mai pregatit decit Vadim sa fie presedintele Romaniei?
In momentul in care noi avem vinzari de 7-8 ori mai mari decit urmatorul ziar local asta nu se mai cheama concurenta se cheama galop de unul singur. ... Au un apartament amarit, citeodata stau in chirie si acolo si fac un ziar pe genunchi.
google-analytics.com