Cautare

390 de rezultate pentru "ziar" (2.54 secunde)
Ziarul Financiar nu a ramas doar un simplu ziar, ci odata cu dezvoltarea economica a lansat suplimente, cataloage, evenimente prin care incearca sa adune si sa le dea voce celor care investesc, creeaza un loc de munca, platesc taxe si impozite si mai mult decat atat vor sa lase ceva in urma, un brand, un nume, o companie.
Corneliu Vlad) A scoate astazi pe piata un ziar nou este un pariu greu. A relansa un ziar este si mai riscant, este o aventura. ... Chiar daca un studiu national, publicat mai zilele trecute, vorbeste de o prabusire, pe ansamblu, a tirajelor si numarului de cititori de ziar.
Dupa asta, era greu de presupus ca, in calitatea mea de redactor-sef adjunct la un ziar al lui Nicu Ceausescu, indraznea cineva sa spuna: ... Eu raspundeam de partea care se mai putea citi din ziar: ... "Ma, dar noi cand mai dam ceva de citit in ziar?".
Citeste textul integral al scrisorii adresate directorului publicatiei "Catavencii", Mircea Dinescu "Domnule Mircea Dinescu, Consideram articolul aparut in ziarul 'Catavencii', ziar al carui presedinte sunteti, o jignire la adresa intregii bresle atoricesti, nu numai la adresa doamnei Oana Pellea.
ODATA CU INAUGURAREA TEATRULUI S-A LANSAT SI PRIMA EDITIE A NOULUI ZIAR ANCHETA DE FETESTI! Un ziar de care Fetestiul avea nevoie, un ziar planificat sa apara in luna Octombrie, dar care si-a lansat semnalul cu ocazia acestui eveniment UNIC in istoria orasului Fetesti- o sala de teatru!
Povestea apare si pe 24 mai 1924, intr-un ziar din Massachusetts, cu un decor din Boston. ... Pe 2 octombrie 1924 povestea a fost reluata intr-un ziar din Pennsylvania, cu un decor plasat pe Hollywood Boulevard din California.
Se bucura candidatii cind isi vad pozele in ziar, citesc intre ei acolo la partid, dar vad ca lumea nu prea afla. ... Credibilitatea unui ziar se construieste foarte greu, in multi ani de munca si se pierde foarte usor.
Cel mai recent este cel al unui site de pe internet, un ziar electronic msnbc.com.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani.
Intr-un final, dupa cateva zile in care i-am "chinuit" cu explicatii despre cum se scrie, ce e ala un ziar si o redactie si cum functioneaza toate cele - Doamne, multe informatii intr-un timp asa scurt!
Primul ziar color al galatenilor avea sa cistige imediat interesul cititorilor de presa, poate si pentru ca introducea pe piata galateana un stil nou, care "prindea" la public.
Desi se intampla in ograda "concurentei", urmaresc fara bucurie demisia (liber-impusa) lui Alexandru Seres din functia de redactor-sef al Jurnalului bihorean, cel mai citit ziar, cel mai occidental, cel mai, cel mai, cel mai...
primar m-a scos mincinos la emisiunea televizata la care am fost impreuna, dar v-am adus articolul din ziar, unde se lauda cu submarinul.
Si nu vreau ca numele meu sa fie legat de inchiderea unui ziar cum este " Gazeta Sporturilor", un ziar care a aparut neincetat din 1924 si pana astazi", sustine redactorul sef al "Gazetei Sporturilor" Topul pierderilor Potrivit BRAT, cel mai bine la capitolul vanzari sta "Adevarul".
Pe primul loc ca imbecilitate, dupa estimarile lui Clarke, a fost, in ianuarie 2009, titlul urias din acest ziar, anuntand ca un OZN s-a ciocnit cu o turbina eoliana in dealurile Lincolnshire Wolds, rupand una dintre lamele sale.
Presedintele democrat, despre un anumit ziar si o anumita televiziune: ... In schimb, un anumit ziar si o televiziune suna zilnic la Bucuresti pentru a se interesa de mine si situatia mea din PD, dar nu au ce sa afle.
Cum de un ziar atat de sobru si de prudent cu sursele sale a facut un pas atat de indraznet?
Citand ca sursa un ziar din Moscova, un articol din 1950 explica:
Hasotti, deranjat de o gafa de proportii a unui ziar central Dragomir a dezvaluit pentru "Replica" amanunte extrem de interesante despre anul petrecut in armia Securitatii:
Seful statului a anuntat ca nu va promulga Codurile daca ele vor fi adoptate in forma actuala, aducand atingere libertatii presei.Presedintele Traian Basescu a declarat marti seara ca sustine libertatea absoluta a presei si ca, daca prin noile reglementari se va pune problema "sechestrarii unei televiziuni sau a unui ziar", va trimite legea inapoi in parlament."Nu am vazut despre ce e vorba, inteleg ca e o reactie la presa, ca se incearca incriminarea.
google-analytics.com