Cautare

390 de rezultate pentru "ziar" (2.58 secunde)
Am dreptul sa ma gandesc la disparitia unui ziar ca la moartea unei fapturi omenesti, astazi, cand mor cu zile oameni tinuti la poarta spitalului?
De ieri, hartia de ziar s-a scumpit, iar in perioada imediat urmatoare vor avea loc majorari de preturi la celuloza, la hartie de scris si de ambalat.
Cristina Bazavan a publicat un articol cu titlul "Moartea unui ziar", pe blog, despre disparitia Cotidianului, pe care il puteti citi in continuare.
Primul sau editorial impotriva lui Iliescu a fost publicat in "Adevarul", cel mai influent ziar al momentului, in preajma Craciunului din 1990 si purta titlul "Daruri pentru domnul presedinte".
"euroJOBZ - Ziarul locurilor de munca" este un ziar de nisa, un ziar care umple un gol iin peisajul actual al presei scrise.
Am fost, pentru o scurta perioada, un ziar destinat asa-ziselor elite. Un ziar in care lipseau pana si programele posturilor de televiziune, motivatia fiind ca “elitele“ nu-si pierd vremea uitandu-se la televizor.
In primul rind, pentru ca fiecare ziar are cititorii sai, iar replica la un articol de presa se face in mijlocul media care a provocat-o.
Oamenii citesc ce scrie in ziar, asta e cel mai important lucru. Iar alegerea unui anume ziar inseamna foarte mult, ginditi-va ca numai in Botosani la un moment dat erau vreo 12 ziare si saptaminale.
ZIÁR ae n. ... Lucrez de ani multi in presa, dar ma intreb si astazi ce este un ziar, dincolo de definitia sa. ... Prin simplul gest de a scoate din buzunar cativa banuti, el legitimeaza existenta unui ziar si a oamenilor in carne si oase din spatele semnaturilor.
Curierul National, ziar care apare si azi pe piata, apare la Bucuresti pentru prima data la 5 decembrie 1990, cu Horia Alexandrescu in functia de director general. ... Gazeta Sporturilor este cel mai vechi si longeviv ziar de sport din Romania.
- Curierul National, ziar care apare si azi pe piata, apare laBucuresti pentru prima data la 5 decembrie 1990, cu Horia Alexandrescu in functia de director general. ... - Gazeta Sporturilor este cel mai vechi si longeviv ziar de sportdin Romania.
A fost redactor sef la cel mai mare ziar de dupa revolutie, Evenimentul Zilei, condus de Ion Cristoiu la vremea aceea.
Pe deasupra, si-a tras restaurant cu ajutorul lui Miki Spaga si-i face reclama mascata in ziar si a cumparat pe nimic cherhanaua din Mangalia. ... Doi neadaptati au distrus un ziar oricum prost facut, dupa ce au batjocorit ceva oameni talentati nimeriti din greseala pe langa ei.
La un moment dat, cel mai cumparat ziar din Romania era Libertatea, un tabloid ca toate celelalte, cu un model de afaceri foarte simplu si eficient, anume sa ofere cititorilor "ceea ce vor".
Un ziar la care au fost descoperiti activand bine-mersi turnatori de odinioara a postat pe prima pagina "lista rusinii". ... Deschidere de ziar cu poze, nume, tot tacamul.
"Numele Atitudinea este inregistrat, dar acest ziar nu este Atitudinea care apare la Constanta", a declarat Micula, tinand in mana ziarul despre care a afirmat ca se distribuie la casutele postale.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Pentru a naviga printre patimile politicienilor, publicistilor, moderatorilor si mogulilor, trebuia sa iscodesti dedesubturile fiecarui ziar, site, blog si post TV.
Orice castig in plus este folosit tot pentru ziar si vom continua asa," afirma Arianna. "Noi numim The Huffington Post ziar.
Orice castig in plus este folosit tot pentru ziar si vom continua asa," afirma Arianna. "Noi numim The Huffington Post ziar.
google-analytics.com