Cautare

1930 de rezultate pentru "ziar adevarul angajatcfr spunzuratde cires in vrancea" (7.24 secunde)
Adevarul Holding pregateste lansarea Adevarul TV, care emite online pe adevarultv.net, si a Click FM Trustul de presa Adevarul Holding pregateste lansarea online a Adevarul TV, care in prezent emite in regim de proba pe adevarultv.net, si a Click FM, televiziunea si radioul detinute de Dinu Patriciu urmand sa emita on-air si in FM cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an, relateaza Mediafax.
Marinela GHEORGHE publica pe Capitalul.ro articolul "Adevarul Holding va lansa televiziunea generalista Adevarul TV", pe care il puteti citi in continuare.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
ADEVARUL: Ce inseamna de fapt expresia biblica Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. ... Borcea Stefan) - Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal Meu decat prin Mine este un verset folosit de obicei in predici.
Tribunalul Judetean Vrancea a admis ieri solicitarea PSD de incetare a mandatelor a sase dintre cei sapte consilieri PSD Vrancea care au trecut de la PSD la PNL si PD si care se numara printre cei ce au votat hotararea de inlocuire a lui Marian Oprisan de la sefia CJ.
Desi liderul liberalilor vranceni, Nini Sapunaru, anunta vineri ca este posibila ruperea Aliantei la nivelul judetului Vrancea, dupa o noapte de sfatuiala, Delegatia Permanenta judeteana a PNL a decis sa nu rupa protocolul, dar sa intrerupa colaborarea cu democratii pana cand acestia vor demonstra ca sunt impotiva lui Oprisan.
250 de cetateni din Bangladesh vor munci in industria confectiilor in Vrancea, Serviciul pentru Straini Galati fiind in curs de a le emite permisele de munca.
Agresorul s-a apropiat de preot, cerandu-i sa-i explice cateva citate din Biblie si l-a injunghiat Ucigasul preotului din Focsani a fost prins in apartamentul sau, potrivit presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan. Barbatul, in varsta de 30 de ani, se numeste Puscoiu Florin si locuieste in cartierul Sud din Focsani.
Cu prilejul incetarii aparitiei ziarului Gandul pe suport de hartie, CTP publica articolul "De sufletul Gandului" , pe care il puteti citi in continuare. ... Am dreptul sa ma gandesc la disparitia unui ziar ca la moartea unei fapturi omenesti, astazi, cand mor cu zile oameni tinuti la poarta spitalului?
Magnitudinea cutremurului a fost revizuita la 5,3 grade Magnitudinea seismului produs miercuri, la ora 1:20, in zona Vrancea a fost revizuita la 5,3 grade pe scara Richter, iar adancimea la 97 km, conform datelor publicate pe site-ul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP).
Adevarul Holding a intrat in insolventa Magistratii Tribunalul Bucuresti au admis, luni, deschiderea procedurii generale de insolventa in cazul societatii Adevarul Holding SRL, care detine mai multe publicatii, printre care si cotidianul Adevarul. Instanta a stabilit pentru 12 martie 2013 continuarea procedurilor in cazul insolventei societatii Adevarul Holding.
Presedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Sapunaru (foto), a anuntat ca astazi Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL ar putea decide ruperea Aliantei PNL-PD la nivelul judetului Vrancea pe motiv ca repunerea in functie a pesedistului Marian Oprisan este sustinuta de prefectul PD, Ion Oprea.
Cu Cristian Tudor Popescu (CTP), la "Adevarul", in perioada 1990-1991, avandu-i succesiv ca directori pe Darie Novaceanu si Dumitru Tinu. ... "Regretati ca nu ati avut o atitudine similara cu Havel ?", il punea pe acesta in situatia "lose-lose", lucru permis de deontologia profesionala.
Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul. In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
Gratuitul Adevarul de seara isi inceteaza aparitia ca ziar de sine statator de la 1 iunie. Potrivit informatiilor paginademedia.ro, sefii redactiilor locale au fost deja informati de decizia conducerii grupului Adevarul Holding de a renunta la Adevarul de seara de la 1 iunie.
Viorel Marian a adus la acest targ linguri de plop si de cires, cu simboluri traditionale, pristolnice, cruci cu postament, suporturi de oua.
Viorel Marian, din Suceava, are un stand cu obiecte de arta populara sculptate in lemn, la Targul mesterilor iconari si cruceri de la MTR. Am cruci sculptate in lemn si linguri traforate, cu simbolul crucii pe ele.
Romanita Blanca Cires participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului de Geologie. Atunci cand Basescu ne-a taiat salariile, in 2008 - 2009, cand lucram la Protectia Copilului, sector 6, am descoperit astrologia.
google-analytics.com