Cautare

1622 de rezultate pentru "ziar adevarul" (4.48 secunde)
63% dintre bucuresteni ar alege Uniunea USL continua sa conduca in preferintele romanilor cu 51,7% din voturi, releva un sondaj IMAS pe luna noiembrie, realizat la comanda ziarului "Adevarul". ... Sondajul IMAS a fost realizat in perioada 9-17 noiembrie 2011 la comanda ziarului "Adevarul" .
Adevarul.ro : ... Surse apropiate miscarii au declarat, pentru "Adevarul", ca miscarea isi propune sa dea glas celor aproximativ 60% dintre romani care nu voteaza. ... Surse apropiate Miscarii au declarat, pentru "Adevarul", ca, in cazul in care va functiona, miscarea ar putea deveni un partid politic.
Adevarul: USL a crescut cu 10% in primele zile la guvernare USL a crescut la 59,4% in mai, fata de 48,7% in aprilie, potrivit unui sondaj IMAS, comandat de "Adevarul".
Adevarul: Ponta, primul clasat in topul increderii Premierul Victor Ponta are o cota de incredere de 43,1% in luna mai, fata de 24% in aprilie, potrivit unui sondaj realizat de IMAS la comanda ziarului "Adevarul".
Iar daca Angela Merkel chiar l-a crezut pe Traian Basescu, asta s-a intamplat si din vina autoritatilor de la Bucuresti, politice ale USL si guvernamentale din subordinea lui Victor Ponta, care nu s-au priceput sa afirme raspicat care este adevarul. Iar cand Basescu a schingiuit adevarul, sa-l restabileasca.
Iar pentru asta este responsabil si presedintele Basescu, care timp de cativa ani a avut la dispozitie toate parghiile institutionale pentru a reforma si intari statul, dar se vede treaba ca a dat gres" (Editorial, Adevarul, 4 iulie 2012) Ideea de tatuc al natiunii nu le este deloc straina romanilor.
Adevarul despre cine si cum a facut Marea Revolutie Socialista din Octombrie, adevarul despre declansarea si desfasurarea celor doua razboaie mondiale, adevarul despre caderea comunismului” din anii 1989-1991, va pune pe baze noi relatiile dintre SUA si Rusia, dintre Rusia si tarile europene trecute prin experimentul bolsevic”.
Liberalii, striviti intre adevarul istoric si propria lor ipocrizie. ... Liberalii sunt practic striviti intre adevarul istoric, incontestabil, si propria lor ipocrizie.
Horatiu Pepine) Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, presedintele Klaus Iohannis revine asupra unui subiect care creeaza tensiuni puternice in societatea romaneasca: ... In cursul interviului de miercuri de la Adevarul a spus, cu referire la tema casatoriilor homosexuale:
Ieri, editia romaneasca a revistei Forbes, citata de Adevarul, sustinea ca esecul privatizarii Avioane SA nu surprinde pe nimeni, atata timp cat oferta italienilor depindea de intentiile statului roman de a cumpara avioane multirol.
astazi s-a anuntat oficial, in cadrul unei sedinte la care a participat celebrul miliardar in persoana, ca revista Tango a intrat in posesia trustului de presa Adevarul Holding. ... Ramane de vazut cum va digera Adevarul Holding revista Tango.
In publicatia Adevarul de seara Sibiu a aparut un articol, preluat si de alte publicatii online, in care sunt inventariate averile celor 9 parlamentari sibieni.
Fostul presedinte Ion Iliescu a acuzat publicatiile "Adevarul", "Romania Libera" si "Evenimentul Zilei" ca duc campanii "antinationale, de contestare a Revolutiei", pe care le-a catalogat ca "actiuni ticaloase cu scop politic".
Eu am mai trecut printr-un astfel de moment, cand toata echipa de la Adevarul a fost fortata sa paraseasca Adevarul si a trebuit atunci sa facem ziarul Gandul.
Adevarul: ... Sabin Orcan este redactor-sef editii locale ‘‘Adevarul‘‘
Adevarul: ... Sabin Orcan este redactor-sef editii locale ‘‘Adevarul‘‘
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Cum putem afirma cu toata fiinta (fara sa cercetam) ca si noi suntem Charlie, fara sa stim tot adevarul de acolo si mai ales cel din spatele lui ? ... Nu spun ca acesta ar fi adevarul, dar nici ca nu ar putea fi acesta. ... Niciodata adevarul.
Adevarul e ca totdeauna eziti in fata unei asemenea intrebari. Cursul spontan al vietii, adevarul ce pare mereu ceva in continua miscare te obliga uneori sa renunti.
intre prietenie si adevar, o datorie sfanta este sa pretuim mai mult adevarul. Adevarul este un principiu pe care ar trebui sa il respectam cu sfintenie, in toate domeniile vietii sociale. Limba are si ea adevarul ei.
google-analytics.com