Cautare

1622 de rezultate pentru "ziar adevarul" (4.03 secunde)
Ei sunt si cei mai capabili sa recunoasca adevarul si sa isi ceara scuze, atunci cand este cazul. ... Adevarul este ca ceea ce stii se reflecta in rezultatele pe care le ai si nu te ajuta prea mult sa pleci de la premisa ca stii tot.
Faptul ca liderii PSD au avut intr-un fel sau altul o intalnire de taina este explicat de Adevarul in articolul "Mircea Geoana, judecat la secret de liderii PSD".
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: ... Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
adevarul.ro: ... Iohannis trebuie sa ne spuna adevarul despre noi. Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul.
Adevarul informeaza ca se organizeaza o "Coalitie in energie pentru a ajuta Sidex". ... Dezvaluirea a fost facuta in exclusivitate pentru "Adevarul" de ministrul Economiei, Ion Ariton.
A uitat de fostul sau coleg de la Adevarul, Sergiu Andon, autorul unui abject pamflet intitulat "Hai sictir, majestate".l Asta a considerat a produce dl intelectual Tismaneanu dupa ce subsemnatul a observat, intr-un mod cat se poate de urban, ca pur si simplu nu are voie sa nu reactioneze la declaratiile d-lui Basescu, in calitatile d-sale de istoric al comunismului, autor al raportului Tismaneanu si, nu in ultimul rand, de cetatean de origine evreiasca.
Adevarul informeaza: ... Pe parcursul vizitei, oficialii romani au anuntat proiectele care au atras atentia chinezilor, proiecte care depasesc 14 miliarde de euro, potrivit calculelor "Adevarul".
Povestea are in centru construirea si reconstruirea unei crime oribile, de la inceputul anilor 1920 din Marea Britanie - crima pentru care insa un nevinovat va ispasi o pedeapsa de cinsprezece ani, uitat de lume, pana cand fiul sau, dorind da afle adevarul, ii probeaza nevinovatia.
Unele pasaje din Biblie sunt depasite, deoarece contrazic mesajul de iubire si adevar care in rest radiaza din intreaga scriptura Papa Francisc spune adevarul:
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010. - Adevarul: ... Deci voi, la Adevarul, despre asta nu scrieti nimic.
Ionita, sefi la "Adevarul", s-au dedulcit si ei la banii lui Vantu Grigore Cartianu, cel care s-a prezentat lui Paolo Coehlio in redactia EVZ ca Gregoire Ecrivain, a fost platit de SOV cu un contract pe drepturi de autor incheiat in 2009 pentru suma de 186.560.000 de lei vechi.
Adevarul: ... "Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: ... Intr-un ziar, iti sare in ochi un titlu intocmit cu mestesug sau un reportaj adus de talentul autorului pana in vecinatatea prozei.
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor: ... ideile sale erau exprimate in mod magistral intr-un ziar, Timpul, pe care il transformase in cotidian national. ... Ciurcu intr-un articol aparut in Adevarul, Eminescu, din amintirile mele.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a doua parte. "Adevarul": ... Pai, voi puteti sa scoateti un ziar acum?
primar m-a scos mincinos la emisiunea televizata la care am fost impreuna, dar v-am adus articolul din ziar, unde se lauda cu submarinul.
Pe primul loc ca imbecilitate, dupa estimarile lui Clarke, a fost, in ianuarie 2009, titlul urias din acest ziar, anuntand ca un OZN s-a ciocnit cu o turbina eoliana in dealurile Lincolnshire Wolds, rupand una dintre lamele sale.
Presedintele democrat, despre un anumit ziar si o anumita televiziune: ... In schimb, un anumit ziar si o televiziune suna zilnic la Bucuresti pentru a se interesa de mine si situatia mea din PD, dar nu au ce sa afle.
Cum de un ziar atat de sobru si de prudent cu sursele sale a facut un pas atat de indraznet?
Citand ca sursa un ziar din Moscova, un articol din 1950 explica:
Hasotti, deranjat de o gafa de proportii a unui ziar central Dragomir a dezvaluit pentru "Replica" amanunte extrem de interesante despre anul petrecut in armia Securitatii:
google-analytics.com