Cautare

1622 de rezultate pentru "ziar adevarul" (2.73 secunde)
ZIÁR ae n. ... Lucrez de ani multi in presa, dar ma intreb si astazi ce este un ziar, dincolo de definitia sa. ... Prin simplul gest de a scoate din buzunar cativa banuti, el legitimeaza existenta unui ziar si a oamenilor in carne si oase din spatele semnaturilor.
Ion Cristoiu publica in Adevarul articolul "Cum poti deveni imun la presa care vrea sa te tampeasca", pe care il puteti citi in continuare. ... Pentru a naviga printre patimile politicienilor, publicistilor, moderatorilor si mogulilor, trebuia sa iscodesti dedesubturile fiecarui ziar, site, blog si post TV.
'Un comunicat al "Adevarul Holding" informa, ieri, ca fostul presedinte al TVR, Alexandru Sassu, a fost numit director al studioului TV din cadrul trustului detinut de Dinu Patriciu, colaborarea devenind efectiva de la 1 august. ... Adevarul Holding S.R.L.
Adevarul Holding a renuntat la colaborarea cu Ioan Grosan - care a inceput sa scrie editoriale in cotidianul Adevarul incepand din 2010 - dupa ce CNSAS a cerut Curtii de Apel Bucuresti sa constate calitatea de colaborator al fostei Securitati a scriitorului, anunta Mediafax.
ADEVARUL :
La un moment dat, cel mai cumparat ziar din Romania era Libertatea, un tabloid ca toate celelalte, cu un model de afaceri foarte simplu si eficient, anume sa ofere cititorilor "ceea ce vor".
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Marcile Adevarul si Click!, scoase la licitatie. Vezi cat valoreaza Marcile Adevarul Holding si Click! ... Pretul de pornire al licitatiei va fi, conform paginademedia, de 4,5 milioane de euro pentru Adevarul si 170.000 de euro pentru Click!.
Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. ... Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... "Cu Dumitru Tinu am lucrat din toamna anului 1990, cand acesta era seful sectiei Externe de la Adevarul, iar eu secretar de redactie.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu (foto), si-a lansat sambata la Targu Mures cartea “Adevarul despre Romania“. ... adevarul chiar este important, adevarul trebuie cunoscut, dar, mai mult decat atat, adevarul trebuie asumat. ... Toate documentele sunt cuplate intr-un sistem care ne arata ca adevarul exista. ... iata adevarul.
Ele ma stimuleaza, cred ca acesta e adevarul. ... "Jur ca voi spune adevarul!". ... - A spune adevarul, a fi cat mai aproape de el inseamna si un act politic. Adevarul trebuie spus. ... Adevarul nu trebuie spus niciodata cu ostentatie. ... La urma urmei nu poti sa scrii decat adevarul.
A fost redactor sef la cel mai mare ziar de dupa revolutie, Evenimentul Zilei, condus de Ion Cristoiu la vremea aceea.
Pe deasupra, si-a tras restaurant cu ajutorul lui Miki Spaga si-i face reclama mascata in ziar si a cumparat pe nimic cherhanaua din Mangalia. ... Doi neadaptati au distrus un ziar oricum prost facut, dupa ce au batjocorit ceva oameni talentati nimeriti din greseala pe langa ei.
Un ziar la care au fost descoperiti activand bine-mersi turnatori de odinioara a postat pe prima pagina "lista rusinii". ... Deschidere de ziar cu poze, nume, tot tacamul.
Moare Adevarul a doua oara? ... Si s-a transformat intr-un tabloid on-line, ale carui pretentii de ziar serios sunt justificate numai de doua-trei editoriale. In urma cu sase ani, cand era lansat la apa "Crucisatorul presei romanesti", Cristian Tudor Popescu decidea ca "Adevarul a murit".
Se bucura candidatii cind isi vad pozele in ziar, citesc intre ei acolo la partid, dar vad ca lumea nu prea afla. ... Credibilitatea unui ziar se construieste foarte greu, in multi ani de munca si se pierde foarte usor.
Adevarul este ca o percepem asa cum ne-o filtreaza niste sabloane extrem de rigide ale mintii. ... Adevarul e ca noi nu cunoastem niciuna dintre legitatile dupa care functioneaza realitatea ci doar niste legi omenesti care le aproximeaza, cele ale lui Newton, Maxwell, Einstein s.a.m.d.
In astfel de situatii, o persoana se va atasa, de obicei, de una dintre variante, de adevarul care i se pare mai convingator, mai plauzibil, sau mai de dorit, si apoi va crede in el.
Ziarul "Adevarul" - redactorul sau sef Grigore Cartianu si cei cativa colaboratori mai tineri (Mihai Voinea, Cristian Delcea si Laurentiu Ungureanu) si-au asumat o misiune nedemna - aceea de a contesta Revolutia Romana si de a denigra si calomnia pe cei ce si-au asumat atat riscuri , in decembrie 1989, cat si raspunderi in infaptuirea transformarilor revolutionare pe care le-a cunoscut tara, in anii urmatori.
Adevarul nu include numai rezultatul, ci si calea care duce la el, spunea Karl Marx. ... Wassermann ne invata ca unui anumit soi de oameni ai datoria sa le spui adevarul in orice imprejurare, adica celor de la care vrei sa afli si tu adevarul.
google-analytics.com