Cautare

2978 de rezultate pentru "ziar adevarul accident rutier" (2.65 secunde)
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu (foto), si-a lansat sambata la Targu Mures cartea “Adevarul despre Romania“. ... adevarul chiar este important, adevarul trebuie cunoscut, dar, mai mult decat atat, adevarul trebuie asumat. ... Toate documentele sunt cuplate intr-un sistem care ne arata ca adevarul exista. ... iata adevarul.
Ele ma stimuleaza, cred ca acesta e adevarul. ... "Jur ca voi spune adevarul!". ... - A spune adevarul, a fi cat mai aproape de el inseamna si un act politic. Adevarul trebuie spus. ... Adevarul nu trebuie spus niciodata cu ostentatie. ... La urma urmei nu poti sa scrii decat adevarul.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
Pe deasupra, si-a tras restaurant cu ajutorul lui Miki Spaga si-i face reclama mascata in ziar si a cumparat pe nimic cherhanaua din Mangalia. ... Doi neadaptati au distrus un ziar oricum prost facut, dupa ce au batjocorit ceva oameni talentati nimeriti din greseala pe langa ei.
Un ziar la care au fost descoperiti activand bine-mersi turnatori de odinioara a postat pe prima pagina "lista rusinii". ... Deschidere de ziar cu poze, nume, tot tacamul.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie:
A fost inaugurat pasajul rutier de la Piata Sudului (Autoare: Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni.
 In noaptea de 26 - 27 octombrie, incepand cu ora 00.00, se va restrictiona traficul rutier in Piata Victoriei, pe doua benzi de circulatie ale sensului dinspre Piata Romana catre Monumentul Aviatorilor precum si in Piata Constitutiei, doua benzi de pe Bd.
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
REALITATEA.NET - COD RUTIER 2013: Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. ... COD RUTIER 2013:
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Adevarul: ... La ultimul tronson al autostrazii se lucreaza intens si se munceste deja la marcajele rutiere din zona Valea Dacilor - Medgidia, acolo unde este un important nod rutier. ... Cu certitudine, la 30 iunie va fi deschisa circulatia prin nodul rutier de la Valea Dacilor.
Cea mai uzitata comparatie de pana acum a fost cea cu despagubirea de un million de euro platita de o companie de asigurari familiei a doua fetite, una decedata si una ranita grav in urma unui accident rutier din judetul Arges.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. ... Alexandru Andronache, subinspector al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi24 ca in prezent traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un fir.
google-analytics.com