Cautare

1560 de rezultate pentru "zaroniu elena" (2.87 secunde)
Senatorul PSD, Alexandru Mazare (fratele celebrului primar al Constantei Radu Mazare), afirma ca asteapta masuri concrete din partea ministrului Turismului, Elena Udrea, si nu doar campanii "lipsite de continut". "Am vazut-o cu totii pe Elena Udrea:
Considerata o regina a jet-setului si ironizata pentru gafele ei, Elena Basescu, fata cea mica a presedintelui roman, a castigat pariul politic, fiind aleasa ca independenta pentru un mandat de parlamentar european, comenteaza AFP.
Elena Basescu se considera deja un lider in devenire al PD-L. ... Imediat dupa inchiderea urnelor de vot, Elena Basescu si-a facut o analiza a procentelor obtinute in fiecare judet.
Europarlamentara EBA si ministrul Turismului, Elena Udrea, s-au aratat interesate sa-si viziteze, cel mai probabil in cursul week-end-ului, colegii reuniti in statiunea Eforie, stiindu-se, dealtfel, ca acestea sunt mari amatoare de astfel de intalniri.
Cearta dintre cei doi a inceput duminica la miezul noptii, cand Badea l-a ironizat pe Cristoiu, pentru felul prea moale in care a intervievat-o pe Elena Udrea, la emisiunea "Zig Zag". ... pentru Elena Udrea din Plescoi maestrul Ion Cristoiu da cu noroi intr-unul dintre cei mai talentati pamfletari.
Cu doamna Elena Udrea, mai ales dupa ce-a ajuns ministru, n-am avut niciun dialog." Robert Turcescu: ... Probabil ca asa se explica pozitia partizana a lui Cristoiu fata de Elena Udrea, Elena Basescu si Monica Ridzi.
Nici Elena Udrea n-a scapat de criticile liderului PSD. ... Atacul liderului social-democrat s-a indreptat in principal inspre ministrul Elena Udrea.
Conditiile nu ii sunt deloc favorabile democrat-liberalei, in acelasi timp camarada de arme a europarlamentarului Elena Basescu. ... Asocierea dintre Traian Basescu si Monica Iacob-Ridzi este una indirecta, intermediara fiind mezina presedintelui, Elena Basescu. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Elena Udrea.
Deputatii au aprobat propunerea de infiintare a unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, cu 103 voturi "pentru", si niciunul "impotriva".
Adriana Saftoiu are ocazia sa se razbune pe fosta ei rivala de la Administratia prezidentiala, Elena Udrea.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, si-o cauta cu lumanarea. ... Elena Udrea afirma ca liderul PSD Mircea Geoana pare penibil in incercarea de a gasi o modalitate de a iesi din scandalul din coalitie.
Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca mascheaza in spatele "aerului ong-ist" conflictele personale cu Traian Basescu si Elena Udrea.
PD-L va cere desfiintarea Comisiei parlamentare de ancheta in cazul Elena Udrea. ... "Activitatea comisiei de ancheta in cazul Elena Udrea este un abuz fara precedent.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a trimis o scrisoare la Biroul Permanent si la Comisia de Ancheta prin care anunta ca nu se va prezenta la comisie decat in cazul in care componenta acesteia se va schimba.
Ministrul Elena Udrea (foto) a mers ieri la comisia de ancheta de la Parlament, unde a fost intampinata cu flori.
Presedintele Traian Basescu (foto), impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mare, Ioana, s-au intalnit sambata seara, la o terasa din statiunea Neptun, cu ministrul Turismului Elena Udrea (foto) si cu sotul acesteia Dorin Cocos.
Prezent vineri dupa amiaza la Buzau la conferinta judeteana a filialei locale a PSD, vicepresedintele partidului Liviu Dragnea a raspuns la atacurile ministrului turismului Elena Udrea, despre care a spus ca este un fel de "Mama Omida", a inceput sa se priceapa si la servicii secrete.
Cererea vine la o zi dupa ce reprezentantii celor doua partide au acuzat-o pe Anastase ca a facut abuz de functie cand a decis sa suspende sedinta in care trebuia sa se voteze raportul alcatuit de comisia de parlamentara de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea.
Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca Traian Basescu si-ar fi dorit-o pe Elena Udrea ca premier.
Cu putin inainte, in culise, organizatorii intalnirii se chinuisera sa repare gafa de a fi pus-o pe Maria Basescu langa Elena Udrea, in grupul sustinatorilor presedintelui. ... Nu avea atunci decat pe fata cea mare, pe Ioana, Elena nu se nascuse inca.
google-analytics.com