Cautare

16 de rezultate pentru "zaris maracineni" (2.61 secunde)
Podul de peste raul Buzau, de la Maracineni, a intrat in istorie.
Presedintele Traian Basescu s-a deplasat ieri din nou pe santierul de la Maracineni. ... Elicopterul prezidential a aterizat chiar la capatul podului de la Maracineni.
Reprezentantii de la Bacau ai Partidului Initiativa Nationala cere interventia presedintelui Traian Basescu pentru grabirea lucrarilor de la podul Serbanesti, "La fel ca in cazul podului de la Maracineni". ... "Daca la Maracineni s-a putut, trebuie sa se poata si la Serbanesti.
Astfel, potrivit relatarilor presei, el s-a "oferit", pe podul de la Maracineni, la inundatii, sa o angajeze la Cotroceni pe Dana Grecu, de la Antena 3, pentru ca este blonda.
Acestea aveau evolutii ciudate in zona Maracineni-Sapoca (la circa 10 kilometri nord-est de Buzau). ... Jurnalistul Florin Mitu a mai descoperit si alte fenomene inexplicabile care s-au petrecut in zona Maracineni-Sapoca, in aceeasi perioada.
Initial, presedintele Basescu a intentionat sa-si petreaca ziua de nastere pe podul de la Maracineni din judetul Buzau, reconstruit dupa inundatii.
Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Un sofer de 23 de ani din Bucuresti a fost blocat duminica dupa-amiaza de mai multe echipaje ale Politiei rutiere Buzau pe raza localitatii Maracineni dupa ce a fost prins conducand cu 230 de kilometri la ora.
Colegiul numarul 6, zona Stefanesti, are in componenta Baiculesti, Merisani, Micesti, Budeasa, Maracineni, Ciofrangeni, Poienari de Arges, Draganu, Stefanesti, Cepari, Salatrucu, Suici, Cicanesti, Corbeni, Darmanesti, Domnesti, Cosesti, Moraresti, Cotmeana si Pietrosani, cu un total de 61.222 votanti.
Jurnalistul Florin Mitu a descoperit si alte fenomene care s-au petrecut in zona Maracineni-Sapoca. Aceste fenomene sunt si in ziua de azi in curs de investigare.
Ca si muncitorii romani care se ocupa de repararea podului de la Maracineni, a carui surpare a izolat practic Moldova.
Ca si muncitorii romani care se ocupa de repararea podului de la Maracineni, a carui surpare a izolat practic Moldova.
Cauza renuntarii la anticipate a fost probabil inutilitatea lor, odata ce dupa alegeri s-ar fi ajuns cam la acelasi raport de forte. Dar iata ca presedintele e diriginte de santier la Maracineni si primul-ministru doarme in case de sinistrati.
Daca premierul merge la podul de la Maracineni, i se reproseaza ca nu vrea decat sa-si faca reclama, mai mult sau mai putin mascata.
Basescu a mai facut cite o tura la podul buzoian de la Maracineni, rupt de aproape jumatate de an, sa se intretina cu muncitorii si sa-si mai faca programul de baie de multime.
Potrivit informatiilor transmise redactiei noastre, cele mai multe camere video fixe sunt pe Drumul National 1 (Timisul de Sus, Sebes, Valcele, Sercaia, Osorhei, Barcanesti/Romanesti), Drumul National 2 (Iacobesti, Nicolae Balcescu, Motca, Maracineni), Drumul National 6 (Sannicolau Mare, Cosoveni, Mehadia, Draganesti Vlasca) si Drumul National 15 (Vaduri, Sangeorgiu de Mures, Garleni, Calugareni).
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com