Cautare

428 de rezultate pentru "zapada" (3.55 secunde)
De duminicaa seara, ora 22, pana luni, 19 noiembrie, ora 22 se anunta ninsori in general moderate si strat de zapada in Carpatii Meridionali si Orientali, Muntii Banatului, Moldova, estul si sudul Transilvaniei.
COD GALBEN, valabilitate 28 noiembrie, ora 02 - 28 noiembrie 2018, ora 20 In regiunile sudice si sud-estice vor predomina ninsorile, in general moderate cantitativ si se va depune strat de zapada, local consistent.
Izolat cantitatile de apa vor depasi 10-15 l/mp, iar indeosebi in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali se va depune strat de zapada, posibil mai consistent.
Ca in fiecare an, iarna ia autoritatile locale pe nepregatite, desi cu totii se bat cu pumnii in piept, la orice ora din zi si din noapte, ca sunt gata sa intervina atunci cand da zapada.
Ninsorile au acoperit foarte multe judete, iar in unele locuri, stratul de zapada a depasit un metru. Se circula greu pe drumuri, iar vantul care bate cu putere aduce zapada pe carosabil, iar masinile inainteaza cu greutate.
Ceea ce ar fi trebuit sa fie o ninsoare blanda, cunoscuta in popor ca "zapada mieilor", s-a aratat a fi mult mai violenta, de parca nevinovatele animale ar fi fost cuprinse de turbare.
Imagini spectaculoase cu zapada de 1,5 metri de pe Transalpina. Drumarii au intervenit si continua sa intervina cu utilajele de deszapezire pentru a curata cel mai inalt drum din Romania.
Zapada cade frumos si ne gandim cu inocenta la partidele de sanius din copilarie. ... Important era doar sa stam cat mai mult afara, sa ne bulgarim, sa ne tavalim si sa facem oameni de zapada.
Zapada cade frumos si ne gandim cu inocenta la partidele de sanius din copilarie. ... Important era doar sa stam cat mai mult afara, sa ne bulgarim, sa ne tavalim si sa facem oameni de zapada.
Suntem tristi ca, desi am trecut de ceva vreme de inceputul lui decembrie, nu avem zapada, macar un strat trecator care sa cada noaptea si ziua sa se topeasca, iar scenariul anului trecut, cand au trecut si sarbatorile si noi nu ne-am putut bucura de putina zapada, pare pe zi ce trece sa prinda mai mult contur si in zilele noastre.
Zapada cazuta in 3 ianuarie si cea din urma cu doua saptamani a ascuns destul de bine mizeria de pe trotuarele Bucurestiului. Cum s-a topit zapada, ghici ce ramasese pe trotuare?
Barbatul a fost prins in zapada intre Noorvik si Kotzebue, fara semnal la telefon. El a putut sa transmita un mesaj catre autoritati care au putut sa-l dezgroape din zapada.
Ninge in toata legea la munte, pe Transalpina, iar in zona de creasta viscoleste deja. Zapada care se depune incepe sa devina o problema, asa ca drumarii au scos utilajele pentru deszapezire.
16 persoane au ajuns la Spitalul de Urgents din Galati dupa ce microbuzul in care se aflau a derapat pe zapada si a lovit un copac.
Aglomeratie la schi pe partiile din Sinaia. Turistii se bucura de zapada si soare
Dupa gheata, acum s-a depus si zapada pe masini. ... Zapada afanata este usor de indepartat, mai ales cu o matura.
INTERZIS - Iarna pe bicicleta pe drumurile publica daca este zapada pe carosabil, indiferent daca bicicleta este echipata cu anvelope de zapada, cu tinte sau lanturi;
Creat de Pragmatic Play, acest slot ofera o experienta vizuala imbunatatita, cu grafica detaliata , avandu-l in prim plan pe Mos Craciun care acompaniaza jucatorii pe tot parcursul jocului, si simboluri festive care includ globuri de Craciun, ciocolata calda, un om de zapada, o acadea in forma de baston, un om de turta dulce si un brad de Craciun.
Traian Basescu a stiut sa se puna in slujba acestei perceptii si pe ea a mers ca sania la vale pe zapada.
'Unde sa fiu, sefu’, la dat zapada'“, a continuat Popescu, apreciind ca aceasta dovedeste ca Vanghelie este un primar interesat de ceea ce se intampla in sectorul pe care il conduce.
google-analytics.com