Cautare

428 de rezultate pentru "zapada" (7.02 secunde)
Cei trei au avut parte de sarbatori cu zapada, fiind si prima data cand Teddy, in varsta de trei ani si opt luni, s-a dat cu saniuta.
The Snowman (Omul de zapada), in regia lui Tomas Alfredson, va rula in cinematografe incepand cu 13 octombrie. Cu: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson Gen film:
o oprise el intr-o zi cand incercase sa urce pe un bustean plin de zapada. Se sprijinise de crengile lui uscate si leganandu-se pe bustean, asa rasturnat cum era, devenise elastic si se putea balansa in voie, zapada il dezgolise scotand la iveala niste simple forme geometrice.
Cum va fi vremea pe 31 decembrie si 1 ianuarie Anul Nou nu vine cu zapada, chiar daca ne vom pune aceasta dorinta la miezul noptii Va fi putin mai frig fata de Craciun, dar temperaturile sunt normale pentru aceasta perioada.
Nimeni nu de isteriza ca viscoleste si-i umple curtea de zapada, pentru ca era ceva normal.
- Operatorii de deszapezire au imprastiat material antiderapant si au pluguit zapada pe arterele principale ale Capitalei (cu trafic RATB, obiective sociale, institutii publice etc.) cu 322 de utilaje, iar peste 1.000 de angajati ai serviciilor de curatenie au indepartat manual zapada din statiile RATB, refugiile de tramvai, rigole si treceri de pietoni.
Iar drumul spre Braila era blocat de zapada - Zapada grea a rupt in Capitala peste 60 de copaci care au cazut peste automobilele parcate - Dupa ninsoarea topita de temperaturile peste zero, vor urma geruri de pana la minus 15 grade Celsius - Rusii de la Gazprom au pompat cu 30% mai putin gaze, taman cand se anunta geruri mari care afecteaza presiunea din conducte.
Avertizarea vizeaza arii extinse in judetul Olt (inclusiv municipiile Slatina si Caracal), precum si drumurile europene si judetene aferente De asemenea, Bucurestiul si 24 de judete din jumatatea de sud a tarii sunt, de vineri dupa-amiaza pana sambata dupa-amiaza, sub atentionare cod galben de ninsoare si vant, care la rafala va depasi 60 de kilometri pe ora, viscolind zapada.
Ca toate suprafetele stralucitoare - apa, zapada, nisip - creste cantitatea de ultraviolete expediate spre pielea si ochii nostri.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben ploi insemnate cantitativ, ninsori, strat consistent de zapada si polei, valabil de vineri, ora 18.00, pana sambata ora 12.00. ... In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada consistent.
- Suedezii descopera surprizele de Craciun intr-un sac ingropat adanc in zapada. ... - In Rusia, de Craciun, Mos Craciun, numit Babuska, este insotit de Alba-ca-Zapada, numita Snegurocika, iar copiii primesc prajituri si jucarii.
Daca iti place distractia pe zapada si abia astepti weekend-ul ca sa poti petrece cateva ore pe derdelus, alaturi de copii sau de prieteni, fereste-ti coloana vertebrala de probleme.
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, unde trecator va spulbera zapada si temporar in regiunile sudice si sud-vestice.
Dupa ce toti membrii s-au saturat, masa nu se strange, se lasa chiar si peste noapte pentru ca familia sa aiba parte de un an imbelsugat.Daca este zapada, copiii zburdalnici ies afara pentru a face oameni de zapada sau pentru o bulgareala zdravana.
Si tu mergi greu prin zapada? ... Pe la 8 fara ceva, un batran dadea zapada din fata unui magazin. L-am intrebat de ce nu face asta cineva mai tanar.
Prezentatoarea emisiunii O data-n viata de la TVR 1 s-a alaturat voluntarilor Crucea Rosie, in sprijinul persoanelor afectate de caderile masive de zapada.
Dupa cateva zile in care vremea a dat semne de incalzire in unele zone, vor fi 2 zile de intensificari ale vantului, zapada spulberata, ger.
GER si ZAPADA in urmatoarele zile PROGNOZA METEO in BUCURESTI si in tara. GER si ZAPADA in urmatoarele zile. In urmatoarele zile vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data.
Potrivit directorului ANM, sunt sanse slabe sa avem zapada de Craciun. ... Cam asta este tendinta si este putin probabil sa fie zapada de Craciun, a spus Elena Mateescu, director executiv la Administratia Nationala de Meteorologie.
In Bucuresti a cazut prima zapada, spre bucuria copiilor si disperarea soferilor. De altfel, pe mai multe artere din Capitala s-a depus strat de zapada si se circula in conditii de iarna.
google-analytics.com