Cautare

428 de rezultate pentru "zapada" (3.14 secunde)
Giugea le-a cerut directorilor sa curete trotuarele de zapada si sa indeparteze turturii de pe cladirile unde functioneaza institutiile pe care le conduc, iar celor care au atributii de control si au posibilitatea de a da amenzi le-a cerut sa fie fara mila, dar justificat, cu firmele care nu indeparteaza zapada din ograda.
Giugea le-a cerut directorilor sa curete trotuarele de zapada si sa indeparteze turturii de pe cladirile unde functioneaza institutiile pe care le conduc, iar celor care au atributii de control si au posibilitatea de a da amenzi le-a cerut sa fie fara mila, dar justificat, cu firmele care nu indeparteaza zapada din ograda.
Se nascu, din cadavrul rau mirositor al pedelismului, asteptata Alba ca Zapada, printr-o simpla vizita prin depozitul plin de chinezarii de doi bani al lui Niro.
Si uite asa avem pe piata un partid Alba ca Zapada, Forta Civica. Asta intr-o tara in care civismul nu poate fi gasit nici cu microscopul!
Boc era epuizat, pe Elena Udrea n-a vrut-o partidul, a venit deci vremea pentru Alba ca Zapada.
Autoritatile locale sint decise sa dea drumul la schi chiar daca pina atunci nu va cadea nici un fulg de zapada. Chiar si asa, pirtia va fi perfecta pentru sporturile de iarna, pentru ca se vor pune in functiune tunurile de zapada artificiala.
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a declarat ieri ca, "din cauza lipsei stratului de zapada care protejeaza culturile de ger, in sudul tarii au fost afectate aproximativ 30.000 de hectare, pagube foarte importante fiind la rapita si la grau".
Schimbari bune Executivul a decis recent sa investeasca pana in 2008 fonduri totale de 325 de milioane de euro pentru proiecte turistice, precum extinderea partiilor de schi, montarea instalatiilor de zapada artificiala si modernizarea salinelor din statiunile balneare, sumele fiind asigurate de la buget si prin finantari europene.
Desi suntem aproape in mijlocul lui decembrie, craiovenii nu par a fi suficient de norocosi pentru a beneficia de zapada. ... Cand va alegeti betele de schi, specialistii recomanda sa le intoarceti cu manerul in jos si sa le apucati de "floarea" care blocheaza infigerile adanci in zapada.
cam asa poate fi considerata zapada care tocmai ne-a facut ultimele zile un adevarat calvar si pare ca va continua si in zilele urmatoare.
Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna pe mai multe artere rutiere din tara, iar cel mai greu se circula pe drumurile din sud-estul tarii, din cauza viscolului care aduce zapada pe partea carosabila si ingreuneaza interventia utilajelor de deszapezire.
"La inceput am crezut ca este vorba doar despre mintea deplasata a unui individ fascinat de povestile nemuritoare, de Alba ca Zapada, Scufita Rosie sau Pinocchio, dar constat ca e timpul ca romanii sa stie ca sunt supusi unui bombardament mediatic bine pregatit, analizat serios si menit a induce in eroare opinia publica, pentru a genera, artificial, o stare de confuzie totala", se arata intr-o declaratie de presa semnata de Ilie Sarbu, intitulata "Manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie - numele vostru este Sebastian Lazaroiu".
Anvelopele de iarna sunt construite din cauciuc special pentru a oferi o aderenta adecvata atunci cand temperatura scade sub 7 grade sau carosabilul este acoperit de zapada, gheata ori polei.
Prevederile legale in vigoare interzic circulatia autovehiculelor, fara ca acestea sa fie dotate cu anvelope de iarna, pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei, nefacand referire la o anumita perioada a anului.
Anvelopele denumite comercial "all seasons" sau 4S, ca si cele Alpin, Mountain sau Winter, pot fi acceptate, daca au marcajul specific anvelopelor de zapada (M plus S, M.
Diana Bone) Mecanicii ne sfatuiesc ca, inainte de a ne porni masina, iarna, sa dam mai intai zapada jos, ca sa nu cada pe luneta sau sa nu fie purtata de vant pe alte masini sau pe carosabil.
A inceput deszapezirea Chiar daca in ultimele zile a fost cald la Targu Jiu si stratul de zapada a scazut considerabil, oficialii gorjeni au inceput de ieri deszapezirea terenului pandurilor din Complexul Sportiv Municipal.
In ajunul Craciunului, iesea calare pe snowmobile din resedinta de la Predeal sa dea o tura pe pantele pline de zapada. ... iarna asta si sezonul 2013-2014 in care, dupa ultima zapada, isi va da sacii jos din snowmobile.
Pentru ca in ultima zi de vacanta a inceput sa ninga, ne-am adus aminte de vremurile cand eram copii si ne-am batut cu zapada la malul marii, iar la final am realizat chiar si un om de zapada", a adaugat Betty.
La un moment dat ii surprinde o mare furtuna de zapada, urmata de o avalansa. Cu chiu cu vai se tarasc prin zapada si cand pierdusera orice speranta ajung in fata unui mare castel, cocotat in varful muntelui.
google-analytics.com