Cautare

428 de rezultate pentru "zapada" (3.51 secunde)
Mama, careia i-am povestit totul, a cautat, prin zapada din curte, vreo urma, dar zapada era intacta, ca si cum nimeni nu trecuse pe acolo.
Clientii obisnuiti ai Primariei Craiova in materie de deszapezire semneaza de zor contractele cu municipalitatea, dupa ce si-au prezentat ofertele de potential tehnic specializat in curatarea drumurilor pe timp de iarna si in urma unei avertizari meteo regionale cu zapada si temperaturi de pana la -2 grade Celsius, in urmatoarele doua nopti.
Iulian Silisteanu, primarul vechiului si noului Rast, imparte butelii, dreptate, saltele, injuraturi, bani pentru manopera caselor, pune masina primariei la dispozitia tatei Leana cand i se face rau de la injectii, racneste la zidarii care, pe masura ce se apropie zapada, cer si mai multi bani pentru tencuieli, da interviuri si mai crede cu toata fiinta ca rastenii o sa traiasca in curand intr-un sat ca-n Europa.
"municipiul Constanta s-a confruntat in ultima saptamana cu dificultatile provocate de caderile masive de zapada. Atat conducatorii auto pe bulevardele si strazile din municipiu, cat si pietonii care incercau sa se deplaseze pe trotuare, au avut mari probleme din cauza zapezii depusa in strat gros.
Romanii isi aduc aminte cu nostalgie de un sondaj facut de BCS anul trecut, care arata ca romanii asociau imaginea presedintelui Basescu cu cea a lui Popeye Marinarul, iar pe cea a premierului Boc cu Piticot din povestea Alba ca Zapada si cei 7 piciti.
Daca vor fi inregistrate caderi masive de zapada, reprezentantii SC Edilitara Public sustin ca numai intr-o singura luna ar putea fi cheltuita suma de 400.000 de lei, adica mai mult de jumatate din banii repartizati pentru intreaga iarna.
Daca vor fi inregistrate caderi masive de zapada, reprezentantii SC Edilitara Public sustin ca numai intr-o singura luna ar putea fi cheltuita suma de 400.000 de lei, adica mai mult de jumatate din banii repartizati pentru intreaga iarna.
Interviul lui Basescu de la TVR, marti seara, marcheaza in mod cert momentul despartirii de PDL si intrarea in campanie electorala in contul unei noi formatiuni, legendara "Alba ca zapada" a lui Lazaroiu.
Pe 30 august 2010 o anunta, pe Blogary.ro, pe Alba ca Zapada. De atunci, Alba ca Zapada zace cu marul in gat, tot asteptandu-si printul.
Mai mult, Udrea a primit NUP mai inainte ca Parchetul sa fi primit sesizarea penala de la Parlament. Deci, ce vor "reformistii" sa reformeze? Piticii de pe fusta Albei ca Zapada?'
Nu avem inca Alba ca Zapada, dar avem precis marul otravit Inpolitics informeaza: ... Altfel spus, nu avem inca Alba ca Zapada, dar avem precis marul otravit.
Totul depinde de felul in care Basescu va receptiona lovitura data de greii PDL. Pana atunci, sa spunem ca Lazaroiu e negru de suparare de la prea multa Alba ca zapada.
foc de artificii cu Miscarea Populara, bal inaugural cu Alba-ca-Zapada; ... Miscarea Populara din Alba-ca-Zapada sau invers s-a autoanulat prin tembelism propriu si ticalosie funciara;
Sorin Rosca Stanescu) La unison, analistii politici dar si politicienii insisi au ajuns la concluzia ca Partidul Popular al lui Dan Diaconescu s-a dus cu arme si bagaje langa Alba ca Zapada.
1 se introduce litera h1, care prevede ca situația in care "autovehiculul nu este dotat, la circulatia pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei, cu anvelope de iarna"
"Opozitia spera intr-o suspendare cu voturile pedelistilor" Opozitia poate spera ca demersul suspendarii presedintelui Traian Basescu poate fi incununat de succes in conditiile in care foarte multi pedelisti sunt nervosi ca seful statului vrea sa dizolve PDL pentru a-l inlocui cu un construct politic tip Alba ca Zapada sau Miscarea Populara, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Noul partid al lui Geoana, asa cum scriam inca de acum cateva saptamini, are toate sansele sa fie celebra Alba ca zapada pe care o tot anunta Lazaroiu de atata vreme.
Partiile ultramoderne sunt dotate cu instalatii pentru zapada artificiala. ... Pentru a face zapada ai nevoie de apa. Pentru a avea apa, doamna Udrea a investit intr-un lac artificial in Postavaru.
Se lucreaza la nasterea Albei ca Zapada Serviciile vegheaza! ... Eu cred ca acum in laboratoarele Cotrocenilor se lucreaza febril la nasterea Albei ca Zapada.
Giugea le-a cerut directorilor sa curete trotuarele de zapada si sa indeparteze turturii de pe cladirile unde functioneaza institutiile pe care le conduc, iar celor care au atributii de control si au posibilitatea de a da amenzi le-a cerut sa fie fara mila, dar justificat, cu firmele care nu indeparteaza zapada din ograda.
google-analytics.com