Cautare

428 de rezultate pentru "zapada" (3.21 secunde)
La Sangeru ninge, ninge ACUM cu cei mai mari fulgi de zapada pe care i-am vazut in viata mea. ... Afara nu-i rece si zapada, probabil, va muri deindata ce penajul din cer se va ispravi iar Cel de Sus va obosi sa-si bata stolurile desenate pe covorul lui nesfarsit.
In zonele montane si submontane va ninge si se va depune strat de zapada, mai consistent in Muntii Banatului.
Astfel, in noaptea de marti spre miercuri (10/11 ianuarie) si in prima parte a zilei de miercuri (11 ianuarie), in judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Buzau si Vrancea, temporar viscolul va fi puternic, viteza vantului va atinge 70 - 80 km/h, troienind zapada si reducand vizibilitatea sub 50 de metri.
Acestea vor fi insotite de vant care va atinge viteze mai mari in special in Dobrogea si in jumatatea de est a Munteniei sau in Baragan, cat si in sudul Banatului, spulberand zapada.
In schimb, zapada s-ar putea sa dispara in urmatorii zeci de ani in majoritatea Romaniei. ... In Bucuresti, ar putea deveni normalitate vremea calda in iernile care urmeaza si am putea asista la o scadere dramatica a stratului de zapada, chiar si cu 80 de procente.
mobilele ar rezista la inca un rand de locuinte, pentru ca terasele suporta in fiecare an cantitati mari de zapada. ... se scapa din vedere un lucru elementar, ca zapada cade doar iarna, dar mansarda adaugata este pentru tot anul. ... Plus zapada cazuta in fiecare iarna!
Stratul de zapada de la munte s-ar putea diminua ca urmare a temperaturilor pozitive din timpul zilelor, de 4 â€" 5 grade Celsius. ... Șanse mici de zapada la Bucuresti, de Craciun.
10 lucruri de facut URGENT la masina acum, ca am scapat de iarna si zapada - Trebuie scapat de solutiile de deszapezire de sub masina - Verificarea pieselor care cedeaza la ger, esentiala - Iarna, anotimpul care uzeaza cel mai mult piesele auto Iarna este anotimpul pe care masinile il urasc cel mai mult.
Noi am scris acum citeva saptamini cite zeci de miliarde delei fusesera cheltuite cind nu ninsese deloc, va imaginati ce sume au trebuit cheltuite zilele astea cind au bagat si zapada. Dar mai interesant decit lupta autoritatilor cu zapada si viscolul mi s-a parut neincrederea populatiei.
Frig afara, frig in casele amaratilor care n-au bani sa-si achite intretinerea, zapada multa pe sosele. Si, desi nu este subiect nou, nu imi pot scoate din minte ca zilele astea nu doar copiii s-au batut cu zapada. Si autoritatile au incins un fel de bataie pe zapada:
In timp ce in oras, soferii se luptau cu zapada de pe sosele, navigatorii au fost doborati de sloiurile care pe alocuri masurau si doi-trei metri.
Romania ar putea sa ramana fara zapada, din cauza incalzirii globale. Dupa temperaturile neobisnuit de ridicate din aceasta iarna expertii climatologi spun ca in cel mai pesimist scenariu am putea sa nu mai avem zapada in cativa ani.
Cum va spuneam, m-a socat sa vad la tv asemenea coloane de masini prinse in zapada, cu oameni inghetati, fara combustibil, eventual si cu copii in masina. ... Gresit, un metru de zapada iti va suspenda mastodontul si o sa dai in gol din patru roti.
Iesim de pe sleau pe zapada afanata, pentru ca acolo avem mai multa aderenta, pe sleau avem gheata. ... Va ajuta sa depasiti portiunile cu zapada mare, dar mai ales pe cele cu gheata.
"Alba-ca-Zapada" "Alba-ca-Zapada" va fi conceptul-cheie al anului 2012. Unii il inteleg ca pe o noua formatiune politica, altii ca pe un vechi partid, radical transformat.
Acestea au fost deszapezite, insa problema locurilor de parcare nu poate fi rezolvata!Troienele de zapada domina locurile unde in toamna anului trecut s-a putut parca fara nicio problema, in apropierea stadionului. Zapada a fost indepartata de pe caile de acces si scarile stadionului.
Peste 2.000 de persoane isi anuntasera, pe rețeaua de socializare Facebook, prezenta, dar in lupta cu gerul si cu zapada s-au ancorat aproximativ 100 de oameni. ... Lupta cu zapada inghetata n-a fost usoara.
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
Jocurile Doodle cu zapada - Ziua 3 - Bine ati venit in Ziua 3 a Jocurilor de Snow Doodle! ... - Opriti-va in fiecare zi pentru urmatoarele cateva saptamani pentru a tine pasul cu toate actiunile de la jocurile de zapada Doodle!
Privind in jos, martora a vazut, pe strada acoperita de zapada, doua figuri umanoide, inalte de trei metri fiecare, asa cum a putut aprecia prin comparatie cu niste stalpi din apropiere. ... Ulterior in zapada au fost gasite urmele, lungi de circa 40 de centimetri, ale straniilor vizitatori.
google-analytics.com