Cautare

428 de rezultate pentru "zapada" (3.02 secunde)
Pentru a-l elibera, un voinic s-a luptat cu zmeul varsandu-si sangele in zapada. Soarele a urcat din nou pe cer si, in locurile in care zapada s-a topit, au rasarit ghiocei - vestitori ai primaverii.
Circulatie oprita, pe Autostrada Soarelui, ambulante inzapezite in Ialomita si Vranceamicrobuze blocate in zapada Si acest lucru a fost imposibil. ... Drumul care face legatura dintre Bucuresti si Oltenita este unul dintre cele care se inchide printre primele la fiecare zapada.
In Olt si Dolj, intensificarile vantului ating 50-55 km.h, spulberand zapada. ... Potrivit meteorologilor, intensificarile vantului pot atinge si depasi la rafala 50-60 de kilometri, viscolind sau spulberand zapada.
Este vorba despre Luna de zapada, eclipsa de luna si aparitia Cometei de Anul Nou, noteaza space.com.
Sangele cald i s-a scurs pe zapada, pana cand l-a lasat pe tanar fara suflare. In locurile in care zapada s-a topit, au rasarit ghiocei â€" vestitori ai primaverii.
Pe unele segmente ale drumurilor nationale 7 (Savarsin - Arad - Nadlac), 69 (Vinga - Arad) si 79 (Arad - Chisineu-Cris), deja s-a depus un nou strat de zapada, care masoara intre unu si doi centimetri.
Cum sa va redresati masina daca derapati Derapajul pe gheata si impotmolirea masinii in zapada sunt doar cateva dintre problemele soferilor, in aceste zile.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Alba ca Zapada se face cameleon (Autor: ... Si tot din aceeasi ratiune se naste Alba ca Zapada. ... Alba ca Zapada, adica Miscarea Populara, este o gaselnita buna. In timp ce toata lumea uraste din ce in ce mai mult Partidul Democrat, Alba ca Zapada poate deveni o speranta.
Se incearca victimizarea sociologului psihopat, ca sa i se puna covorul rosu catre Balaceanca, unde va resuscita, impreuna cu fata cu vanzarile anterioare, pe Alba-ca-Zapada. ... Boc cu ratustele de o parte si Lazaroiu cu Alba-ca-Zapada, de cealalta parte. ... Deci Alba-ca-Zapada e decedata ante portas.
Chiar daca a nins, iar zapada e buna pentru schiat, turistii nu s-au inghesuit in week-end-ul trecut la munte. ... „In Parang, stratul de zapada are 20 de centimetri.
Aceste laboratoare mobile controleaza si in prezent starea tehnica a masinilor in trafic, iar de la 1 noiembrie vor verifica si anvelopele, pe drumurile cu zapada, polei sau gheata. ... Echipele vor actiona la inceputul tronsoanelor cu gheata, zapada sau polei.
Nu trebuie neaparat sa aiba fulg de zapada" "Legislatia prevede ca anvelopele de iarna trebuie sa aiba simbolurile M si S (noroi si zapada). Nu este nevoie sa aiba si insemnul cu fulg de zapada.
Vezi daca le poti schimba Tempereaturile ridicate din ultimele zile a facut ca, exceptand zonele de munte, zapada sa dispara de pe carosabil.
Atleta de la CSM Craiova a ocupat locul trei la un concurs de cros pe zapada, desfasurat in capitala Serbiei, Belgrad, la o temperatura de -10 grade Celsius Atleta craioveana Alina Istudora Voiculescu isi doreste sa ajunga la Jocurile Olimpice de la Londra, din vara, si de aceea se pregateste intens.
Stadionul "Arcul de Triumf", pe care e programat azi meciul Romania-Portugalia, era sub zapada ieri. ... "Am avea un mare atu, noi ne pregatim de o saptamana in astfel de conditii, frig si zapada, in timp ce portughezii nu sunt obisnuiti.
Craciun cu zapada pe partiile din Romania. ... • Potrivit unor administratori de partii din Muntii Gutaiului si Pietrosul Rodnei, stratul de zapada oscileaza intre 25 si 80 de cm, se poate schia in conditii foarte bune, vizibilitatea atmosferica este perfecta, iar instalatiile de telescaun functioneaza pe toate partiile.
Pentru noi a fost cea mai mare placere sa le vedem ochisorii sclipind de bucurie la vederea zapezii adevarate, facand bulgari si oameni de zapada si dandu-se cu saniuta, intampinandu-l pe Mos Craciun intr-un peisaj de vis cu ninsoarea proaspata pe culmile muntilor!
Viscolul puternic si caderile masive de zapada din ultimele zile au afectat si judetul Constanta. ... Pe drumul dintre Oltina si Baneasa drumarii au fost nevoiti sa actioneze non stop, din cauza vantului care pune la loc zapada pe carosabil.
Senatorul Valcov Darius Bogdan a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Ce trebuie sa invatam din zapada cazuta din abundenta la sfarsitul lunii ianuarie 2014", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com