Cautare

428 de rezultate pentru "zapada" (3.21 secunde)
In timpul unui vant puternic din furtuna de zapada sau in cazul unor conditii cu multa ceata, vizibilitatea poate deveni foarte redusa chiar si ziua. Depunerile de zapada pot ascunde semne de circulatie importante. ... Cand iesi afara, imbraca-te corect ca pentru ger si zapada si anume:
Ce insemna cand visezi zapada? Trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare Zapada. ... Zapada este simbolul dorintelor reprimate si al gandirii critice. ... Zapada care cade din ramurile copacilor este semn ca vei avea noroc in investitii.
Iarna a venit deja, in aproape toata tara, si e cazul sa ne reamintim cateva reguli despre condusul pe timp de iarna, pe drumuri cu polei, zapada sau gheata.
Iarna denivelarile din carosabil si gropile sunt mascate de noroi, zapada sau apa, iar jantele din aliaj pot avea de suferit, mai ales in cazul in care dimensiunile acestora depasesc pragul de 16 inchi.
Astfel, in vestul si sud-vestul Germaniei zapada a inregistrat pana la 40 cm in zona muntoasa Schwarzwald (Padurea Neagra), in Bergischer Land, 15 cm, in Sauerland, 10 cm in zona de campie, in landul Rheinland-Pfalz se asteapta pana la 15 cm, iar in landul Hessen au fost inregistrate, de asemenea, ninsori puternice, informeaza un comunicat MAE remis Ziare.com.
Nu ne incomodeaza ploaia si estimam ca in doua ore vom scoate tot terenul de sub zapada. Avem doua masini care arunca zapada si asteptam inca un utilaj.
Daca ai facut tratamente pentru coloana vertebrala sau ai frecvent dureri de spate, nu e indicat sa iesi la dat zapada.
COD PORTOCALIU Meteorologii au emis un cod PORTOCALIU de vant, ninsori si zapada, valabil in perioada 29 octombrie ora 10.00 si 30 octombrie ora 23.00. ... Ninge viscolit, vizibilitatea scade temporar sub 50 m si se depune strat consistent de zapada.
Fie ca-i spune Alba ca Zapada, fie Miscarea Populara, Lazaroiu considera ca, fara o asemenea structura, prezenta PDL la guvernare in urmatorii ani ar fi pusa sub semnul intrebarii, pentru ca democrat-liberalii ar pierde alegerile prezidentiale, iar presedintele este cel care joaca cel mai important rol in ceea ce priveste prezenta unui partid sau altuia la putere.
Potrivit proiectului de ordonanta, anvelopele de iarna sunt cele omologate conform Directivei 92/23/CE a Consiliului din 31 martie 1992, in care se spune ca pe pneurile de zapada trebuie sa fie aplicate literele M+S (Mud &
In realitate, amenzile sunt mult mai mici, iar anvelopele de iarna vor fi obligatorii numai cand drumul este acoperit cu zapada, gheata sau polei.
Strat de zapada de peste jumatate de metru si numar foarte mare de turisti la Poiana Brasov Stratul de zapada in Poiana Brasov masoara peste jumatate de metru, duminica fiind inregistrat cel mai mare numar de turisti care au utilizat sistemul de transport pe cablu, respectiv peste 24.000 de treceri prin turnicheti.
Insa, pe o ninsoare care te impiedica sa vezi la mai mult de doi metri in fata si pe zapada proaspata pana deasupra claparului, a fost greu sa gasim drumul chiar si pe 11 albastru care duce spre startul negrei dorite….
Mariana Rusu ) Gerul si zapada continua sa faca ravagii in Europa. ... Metropola Istanbul a fost lovita de cea mai severa furtuna de zapada din ultimii sapte ani.
La munte, treptat vor predomina ninsorile si mai ales in zona inalta se va depune strat de zapada.
Pentru bucuresteanul de rand, zapada este o pacoste. Chiar daca in primele zile, de dupa caderile de zapada, nu avem cum sa nu ne ne bucuram ca totul in jur capata un aspect imaculat, care ne bucura sufletele, urmeaza zilele "de dupa".
Pe 2 februarie, in urma ninsorilor abundente care nu mai conteneau si a stratului gros de zapada pe care angajatii nu apucau sa-l dea jos de pe cladirile fermei, una dintre hale a cazut sub greutatea omatului.
Intemperiile continua sa perturbe grav activitatea in centrul Statelor Unite, dupa ce o autostrada a fost inchisa in apropierea orasului Los Angeles din cauza caderilor de zapada care au afectat si o serie de cartiere ale metropolei americane.
Sebastian Lazaroiu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu are legatura cu "viitoarea constructie gandita la Cotroceni" privind aparitia unei formatiuni in jurul Elenei Udrea, asa numita Alba ca Zapada.
Lelia MUNTEANU, senior editor al ziarului Gandul) In plan american, o movilita de zapada. ... Intr-un tarziu, pe zapada, se agita umbra unui elicopter. ... Da la zapada si canta cu vocea gatuita de emotie:
google-analytics.com