Cautare

61629 de rezultate pentru "zapada din constanta" (4.95 secunde)
De duminica, ninsorile se extind si in sudul tarii / Mediafax Incepand din aceasta dimineata, vremea se inrautateste in Maramures, Transilvania si la munte ninge, iar in Crisana, Banat si Oltenia sunt ploi, lapovita si ninsoare.
Luni au fost 18 grade la Caransebes si 17 grade in mai multe localitati din Banat si Muntenia. ... Stratul de zapada de la munte s-ar putea diminua ca urmare a temperaturilor pozitive din timpul zilelor, de 4 â€" 5 grade Celsius.
Noi am scris acum citeva saptamini cite zeci de miliarde delei fusesera cheltuite cind nu ninsese deloc, va imaginati ce sume au trebuit cheltuite zilele astea cind au bagat si zapada. Dar mai interesant decit lupta autoritatilor cu zapada si viscolul mi s-a parut neincrederea populatiei.
Romania ar putea sa ramana fara zapada, din cauza incalzirii globale. Dupa temperaturile neobisnuit de ridicate din aceasta iarna expertii climatologi spun ca in cel mai pesimist scenariu am putea sa nu mai avem zapada in cativa ani.
O sursa bine informata de la Bruxelles le-a destainuit reporterilor de la Inpolitics, recent, porecla pe care a capatat-o Elena Basescu in Parlamentul European, din partea colegilor straini, care s-au prins si ei, pana la urma, ce e cu tanara care se lupta voiniceste sa razbata pe culoarele legislativului european de la inaltimea papainoagelor de 15 centimetri inaltime.
Iarna se intoarce in forta in masivele montane, iar stratul de zapada poate atinge si jumatate de metru, motiv pentru care, intrucat exista riscul producerii unor avalanse, turistii sunt sfatuiti sa se informeze.
De vineri, in partea de sud a Moldovei vor cadea precipitatii mixte, iar in judetele din nord va ninge. ... Vantul va sufla tare, in special pe creste, viscolind si spulberand zapada.
COD PORTOCALIU In prima parte a intervalului ninsorile vor fi abundente in cea mai mare parte a Olteniei (judetele Mehedinti, Gorj, Dolj si Valcea), unde stratul de zapada va depasi local 30...40 cm, iar vantul va sufla cu peste 70 km/h, viscolind si troienind zapada.
In schimb, zapada s-ar putea sa dispara in urmatorii zeci de ani in majoritatea Romaniei. Iar verile vor fi din ce in ce mai fierbinti, cu temperaturi constante peste 40 de grade.
Pe arii restranse, ninsorile vor fi abundente, iar vantul va sufla cu putere, in special pe creste, unde va spulbera zapada.
Vitezele vor depasi la rafala 60...70 km/h in sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei, precum si in zona Muntilor Banatului, a Carpatilor Meridionali si de Curbura, zone in care si stratul de zapada va fi consistent.
Iesim de pe sleau pe zapada afanata, pentru ca acolo avem mai multa aderenta, pe sleau avem gheata. ... Va ajuta sa depasiti portiunile cu zapada mare, dar mai ales pe cele cu gheata.
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile. ... Merita sa amintim faptul ca avem o adevarata mina de aur, prin zacamantul de creta din Basarabi.
Dupa cel mai scurt mandat din istoria sa - de doar doua saptamani - PSD a pierdut alegerile odata cu esecul inregistrat de Adrian Nastase.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
In zona adiacenta complexului Aurora din statiunea Mamaia a avut loc ieri deschiderea oficiala a Targului Expoagroutil, targ specializat in echipamente, utilaje si masini agricole, utilaje si instalatii pentru industria alimentara, tractoare, substante pentru fertilizarea si protectia plantelor, produse agricole si alimentare, flori, produse apicole, etc.
Ministrul Transporturilor Ludovic Orban este, fara indoiala, unul dintre cei mai volubili liberali din cati exista.
Primaria municipiului Constanta poate fi considerata cea mai importanta batalie a anului 2008 din judetul nostru. ... Este vorba despre politicieni care reprezinta ceva in judetul Constanta - Puiu Hasotti si Stelian Dutu. ... Din partea PNL, candidatul au fost anuntat:
Motorul schimbarilor prin institutiile deconcentrate a incetinit ritmul odata cu referendumul si cu agitatia politica de la centru din ultima perioada.
Partidul Democrat- Liberal Constanta a reactionat ieri in termeni duri dupa ce un post de televiziune central a dat publicitatii un sondaj potrivit caruia Radu Mazare este creditat cu 75% din intentiile de vot ale constantenilor.
google-analytics.com