Cautare

61629 de rezultate pentru "zapada din constanta" (6.15 secunde)
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
Criza economica aduce si in judetul Constanta o crestere alarmanta a numarului de societati aflate in procedura generala sau simplificata de insolveta, precum si in faliment. ... Astfel, dintr-un total de 627 de firme din judetul Constanta care au intrat, de la inceputul anului si pana la 31 mai a.
De altfel, partidele parlamentare care au sustinut ideea si au votat suspendarea presedintelui au stiut din start ca nu exista sanse ca Traian Basescu sa nu revina la Cotroceni, dar au sperat ca intoarcerea sa fie facuta in conditiile unor voturi mult inferioare fata de anul 2004.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Chiar daca a nins, iar zapada e buna pentru schiat, turistii nu s-au inghesuit in week-end-ul trecut la munte. ... Salvamontistii din Parang sustin ca in aceasta zona turistica sunt asteptati sa vina mai multi turisti abia la sfarsitul acestei saptamani. „In Parang, stratul de zapada are 20 de centimetri.
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
Craciun cu zapada pe partiile din Romania. ... Toate partiile de schi din cele sase statiuni turistice din judetul Maramures au fost deschise iubitorilor sportului alb.
Senatorul Valcov Darius Bogdan a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Ce trebuie sa invatam din zapada cazuta din abundenta la sfarsitul lunii ianuarie 2014", pe care o puteti citi in continuare.
In mod istoric, februarie este luna in care in tara noastra se produc cele mai multe episoade cu viscol si zapada abundenta dintre toate lunile de iarna.
Alba ca Zapada se face cameleon (Autor: ... Pun mana-n foc ca spectaculoasa sa demitere din functia de ministru al Muncii este o opera proprie.
La aceasta ora, cele mai mari probleme din cazua zapezii au fost semnalate pe raza localitatii Cheia, unde traficul este blocat. ... "Zapada nu s-a depus pe carosabil, dar temperaturile sunt foarte scazute si este posibil sa se formeze un strat de polei. ... Alti soferi s-au intors din drum.
Nu trebuie neaparat sa aiba fulg de zapada" "Legislatia prevede ca anvelopele de iarna trebuie sa aiba simbolurile M si S (noroi si zapada). Nu este nevoie sa aiba si insemnul cu fulg de zapada.
Atleta de la CSM Craiova a ocupat locul trei la un concurs de cros pe zapada, desfasurat in capitala Serbiei, Belgrad, la o temperatura de -10 grade Celsius Atleta craioveana Alina Istudora Voiculescu isi doreste sa ajunga la Jocurile Olimpice de la Londra, din vara, si de aceea se pregateste intens.
De Craciun au petrecut o saptamana alba pe partiile din Kitzbühel - Austria, unde cei doi copii ai lor, Samira (7 ani) si Walter Junior (4 ani) s-au luat pentru prima data la intrecere pe partia de schi!
google-analytics.com