Cautare

113 de rezultate pentru "www estiri ro actualitatesanatate" (4.46 secunde)
Pentru www.estiri.ro, Ion Cristoiu a acordat un interviu in exclusivitate. - De ce ati intitulat cartea "Agentul CIA cu talpa rupta"?
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Printul Paul de Romania ne-a acordat un interviu. - In ce consta mostenirea arhivelor regale?
Gheorghe Florescu a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro. - Cum va simtiti la 69 de ani? - De ziua mea, imi doresc multa sanatate, pace si numai lucruri bune.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Mircea-Dragomir Andrei, autorul cartii, ne-a acordat un interviu in exclusivitate. - Cui se adreseaza aceasta carte?
Promotorul Fitnessului in Romania, Mihai Dragomir, a acordat in exclusivitate pentru www.estiri.ro un interviu. ... Taxa programului la aceasta editie este 600 lei, iar conditiile si desfasuratorul se gasesc pe www.cardiomix.ro, cat si la partenerii editiei, Romania Libera, Nutrizzia, Belelu.ro, Fundatia Pretuieste Clipa.
Desi este extrem de ocupat in aceasta perioada cu desfasurarea celei de a 15 a editii a conceptului concurs Slabeste sigur si natural pe care o organizeaza si o coordoneaza, specialistul in fitness Mihai Dragomir a gasit timp si pentru a raspunde in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Marcel Godric, Director General la firma Godrich Gluten Free, ne-a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro. ... 17, Maya din Piata Berceni, on line www.plantum.ro - La acest moment producem 11 sortimente de produse:
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Adina Buzatu ne-a raspuns la cateva intrebari. - Adina Buzatu, ce ne poti spune despre celebrele bretele, pe care romanii le pot gasi acum si in magazinul Trends by Adina Buzatu din Baneasa Shopping Mall?
Acesta mi-a raspuns cu sinceritate la cateva intrebari, in exclusivitate pentru www.estiri.ro si www.einformatii.ro.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Andreea Elena Bujanca ne-a raspuns la cateva intrebari. - Ce implica viata de salvamar? Este un job dificil?
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Livia Gheorghe ne-a acordat un interviu. - Ce incaltaminte gasesc femeile pasionate de fashion la Etajul Designerilor Romani?
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, actorul Alexandru Potocean ne-a acordat un interviu. Alex Potocean s-a nascut la 21 aprilie 1984 in Timisoara, fiind in zodia Taur.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Alina Marica - Creative Director al brandului Maressia, ne-a acordat un interviu. ... www.maressia.ro (se trimit hainele prin curier in orice oras din tara).
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com