Cautare

113 de rezultate pentru "www estiri ro actualitatesanatate" (3.49 secunde)
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro. Acupunctura trateaza dezechilibre energetice aparute in organism ca urmare a multor cauze:
Am intalnit-o recent pe Raluca Moianu la Bali Spa Cornu, unde a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Regulamentul de inscriere si conditiile de participare le poti gasi pe site -ul www.cardiomix.ro sectiunea blog sau sectiunea concursului Slabeste sigur si Natural cu Cardio Mix.
Acesta a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro, cu prilejul aniversarii bicentenarului Spitalului Filantropia. - Ce inseamna pentru dvs.
Sunt foarte multi intelectuali in zona Piata Amzei care pot sa faca deosebirea intre un produs fake si unul original", ne-a spus in exclusivitate pentru www.estiri.ro Oana Puiu, Director General Piata Amzei.
Nutrizzia, Bebelu.ro. Romania Libera, www.estiri.ro, Fundatia Pretuieste Clipa, care promoveaza si sustin aceasta actiune pentru a incuraja lupta cu kilogramele si lupta pentru un mod de viata sanatos.
Cu acest prilej, Iulia Corau, care se ocupa si de tot ce inseamna mestesug, ne-a raspuns la cateva intrebari, in exclusivitate pentru www.estiri.ro - Cum este sa faceti sarmale pentru atat de multa lume, in timpul sarbatorilor de iarna?
Asadar, o seara exceptionala in compania selecta a multor Doamne - real VIP, cu care ma revad cu aceeasi placere, la toate evenimentele", ne-a spus Christian Ciocan, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Gheorghe Florescu ne-a spus: "Dupa cum am scris in cartea mea, Confesiunile unui cafegiu, am participat intamplator la o discutie intre Corneliu Coposu si Nicolae Carandino.
E mai mult decat toleranta, sa invete ceva de la fiecare tara, de la fiecare traditie si despre fiecare sarbatoare", ne-a spus in exclusivitate pentru www.estiri.ro Catalina Gardescu, Director of Admissions and External Relations.
sa deschid o cafenea traditionala armeneasca in plin centrul Bucurestiului", ne-a spus Gheorghe Florescu, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Claudiu Mihailescu ne-a raspuns la cateva intrebari. - De cati ani esti ghid? - Sunt ghid de 12 ani.
Targurile astea sunt binevenite pentru ca din acestea traim", ne-a spus Emil Florescu, in exclusivitate pentru www.estiri.ro. Emil Florescu si-a facut contract ca sa aiba pensie (plateste pentru pensie, plateste asigurarea medicala, plateste impozitul forfetar plus impozitul pe terenuri).
(un tunel al timpului ce permite trecerea in alte dimensiuni temporale " n. red. Estiri.ro). Oricum, Pentagonul deja a clasificat acest subiect, ca si multe altele : Top Secret.
www.estiri.ro informeaza: Asemenea bunei sale prietene, Adina Halas ni se infatiseaza ca promotoare a unui stil de viata sanatos, ce implica un regim alimentar echilibrat si mult sport.
Pentru longevitate si performanta in turism, dar si pentru creativitate si rapiditate decizionala, publicatia nationala online estiri.ro o declara pe doamna Carmen Pavel:
"Investitia initiala in Centrul NoRo a fost de 1.120.000 de euro (constructie si dotare) si, pana acum, a ajuns la 2.000.000 de euro (prin Programul Norvegina - Grantul Elvetian de Cooperare si 80.000 de euro de la Ministerul Sanatatii, plus autorizatiile locale pentru functionare", ne-a spus Dorica Dan, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Adriana Neghirla ne-a raspuns la cateva intrebari. - Cum vi s-a parut la Zalau, la Scoala de boli rare pentru jurnalisti 2015, editia a IV-a?
Cu prilejul campaniei, am stat de vorba in exclusivitate pentru www.estiri.ro cu Marius Vintila. Aveam nevoie de un declic.
Teoriisecrete.ro informeaza: ... NOTA REDACTIEI ESTIRI.RO/EINFORMATII.RO: Astfel de tuneluri exista si in alte orase romanesti, cum sunt cele de pe malul Dunarii, Calarasi si Braila.
google-analytics.com