Cautare

113 de rezultate pentru "www estiri ro actualitatesanatate" (4.32 secunde)
"In cazul meu, tratamentul dureaza cinci zile pe saptamana, cate 12 ore de tratament chelator cu pompeta!" In exclusivitate pentru www.estiri.ro, am stat de vorba cu acesti tineri, care mi-au povestit care este mesajul pe care il transmit autoritatilor, ce sperante au si cum li s-a schimbat viata datorita tratamentului pentru talasemie pe care il fac.
Site-urile nationale www.estiri.ro si www.einformatii.ro va ureaza ca Noul An 2016 sa va aduca din plin bucurii, realizari remarcabile, sanatate, lumina si fericire!
Publicatiile nationale online Estiri.ro si Einformatii. ro va ureaza: La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea in 2017 de toate:
Redactia estiri.ro si einformatii.ro ureaza LA MULTI ANI, celor 2 milioane de romani care isi serbeaza azi onomastica.
(Poetul a facut o escala la Calarasi, orasul de la Cotul Borcei, deoarece nu exista cursa directa Giurgiu-Cernavoda. De la Calarasi, Eminescu s-a imbarcat pe un alt vapor pana la Cernavoda - NOTA REDACTIEI ESTIRI). ... adev.ro)
S-a implinit un an (interviul a fost publicat in 3.XI.2017 - N.R. estiri.ro/einformatii.ro), de cand dr. ... medichub.ro)
Primele evaluari", pe care il puteti citi in continuare (intertitlurile apartin redactiei estiri.ro). 'Intelepciunea unei idei nu este legata numai de numarul vocilor care o sustin, ci si de aplicabilitatea ei.
In acest cadru Ion Iliescu a prezentat o COMUNICARE (textul este postat pe blog si reluat pe www.estiri.ro si www.einformatii.ro).
Nota Redactiei estiri.ro si einformatii.ro: Cheia acestei probleme nu este la parlamentarii de Calarasai, sau nu in primul rand la acestia, ci la Primaria Calarasi si la Consiliul Judetean Calarasi.
Pentru toate motivele de mai sus, dar mai presus de toate pentru patriotismul sau, site-urile nationale www.estiri.ro si www.einformatii.ro o declara pe doamna Bibiana Stanciulov OMUL ANULUI 2015.
estiri si einformatii.ro: Am avut privilegiul de a lucra cu Cornel Nistorescu la Evenimentul Zilei, dupa 1990, unde am colaborat o scurta perioada, pe vremea cand acesta era redacor sef.
Merg aleatoriu la diverse scoli din Bucuresti, nu numai la cele de elita, si incercam sa introducem patru ore de sport pe saptamana", a spus Gabriela Szabo in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Editia.ro informeaza: ... ------------------------ Nota redactiei estiri.ro: Dunarea Calarasi a mai trecut printr-o astfel de situatie in 2016. Ionel Ganea, antrenorul care promovat echipa din Liga 3 in Liga 2 si a lasat-o pe primul loc in Seria 1, a dezvaluit realitatea:
NOTA REDACTIEI ESTIRI Daca arbitrul ar fi fost corect si ar fi acordat penaltiul care se impunea, conform regulamentului, Dunarea Calarasi ar fi putut castiga meciul cu FCSB si astfel ar fi acumulat 3 punte, vitale pentru evitarea retrogradarii.
Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 in tur) e liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 si Look Sport Campioana Romaniei este din nou in fata unui moment important pentru club, dar si pentru fotbalul romanesc.
clarificarea continutului explicit din punct de vedere sexual, interzicerea colectarii de date fara acordul utilizatorilor, interzicerea promotiilor prin intermediul SMS-urilor si al e-mail-urilor Hit.ro: ... Estiri.ro, Hit.ro, Cnet
Mi s-a aratat dinainte, in vis, ca voi avea un copil", ne-a spus Dana Marijuana, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Printul Paul de Romania ne-a acordat un interviu Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S.
Radio Romania, Radio Romania Cultural, Radio Smart FM, Radio Itsy Bitsy, Sapte Seri, Port.ro, www.bucuresteni.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, copilul.ro, clopotel.ro, calificativ.ro, estiri.ro, Doxi, Pipo, Terra Magazin
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Radu Gheorghe ne-a acordat un interviu. - Ce vor invata spectatorii din aceasta comedie muzicala?
google-analytics.com