Cautare

318 de rezultate pentru "world vision" (3.22 secunde)
Asian Development Bank, CalPERS, Council of the European Union, EBRD, European Commission, European Investment Bank , Inter-American Development Bank , Japan Bank for International Cooperation, JETRO, United Nations , World Bank/IMF-(FMI).
Pe siteul www.dw-world.de a aparut articolul cu titlul "Inginerie politica" (autor: Horatiu Pepine; redactor: Ovidiu Suciu), pe care il puteti citi in continuare.
De asemenea, Dan Mogos este director al fundatiilor Help for All, United World si Mogos Med. Vicepresedintele liberal al CJ Dolj detine o vila la Ranca, are un cont bancar de 5.000 de euro si venituri de 49.002 lei.
Dw-world.de informeaza: Romania fara metafizica (autor: Horatiu Pepine; redactor: Alina Kuhnel). Multi comentatori se arata dezamagiti de calitatea depeselor dezvaluite de WikiLeaks:
Deutsche-welle-world informeaza: Cine este deranjat de o Romanie a regiunilor? (Autor: Vlad Mixich; Redactor: Petre M. Iancu). Proiectul de revizuire a Constitutiei a fost finalizat si echipa presedintelui Traian Basescu trebuie sa se pregateasca de razboi.
Reamintim ca Osama bin Laden a organizat atacul terorist de la World Trade Center, din 11 septembrie 2001, iar Statele Unite l-au vanat in Afganistan si Pakistan timp de zece ani.
- World Economic Forum - Indicele Competitivitatii: 13 locuri pierdute in doi ani. - Banca Mondiala - Doing Business: 25 de locuri pierdute in trei ani.
Un lant demn de Guinness World Records; de fapt, nici nu m-as mira daca performanta conationalilor nostri ar fi inscrisa, la un moment dat, in celebra Cartea Recordurilor.
Bineinteles, nu este uitata nici cercetarea, avandu-se in vedere promovarea infrastructurilor de cercetare world class, preum si promovarea mobilitatii cercetatorilor, pe modelul brain circulation.
Nu este nici o deosebire intre acest debitor si, de exemplu, Petrom, Sidex, Contransimex, Oltchim, World Trade Center“, a declarat intr-un comunicat presedintele AVAS, Mircea Ursache.
Cheltuielile totale IT&C din Romania au crescut in ultimii patru ani cu o rata medie anuala de 18,8%, fiind estimate in acest an la 1,9 miliarde de dolari, reiese dintr-un studiu realizat de Global Insight pentru World Information Technology and Services Alliance.
Un alt proiect pe termen scurt al autoritatilor romane din turism prevede stabilirea unei relatii contractuale cu WTTC (World Tourism and Travel Council).
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va contribui la constituirea capitalului social initial al Fondului “Proprietatea“ cu actiuni detinute la peste 80 de societati comerciale rentabile din portofoliul sau, printre care se numara Societatea Nationala de Petrol si Gaze Petrogaz Bucuresti SA, SC World Trade Center SA, SC Alro Slatina SA.
Oferta bogata de case in ansambluri rezidentiale sau apartamente in blocuri noi la Targul privat de vile de la World Trade Center care s-a incheiat recent.
Piata turistica din Romania va inregistra, in intervalul 2007-2016, o rata anuala de crestere de 7,9%, ocupand locul patru intr-un top mondial realizat de World Travel and Tourism Council (WTTC), dupa Muntenegru, China si India, anunta Reuters.
Posesorii de card de credit FIFA World CupTM 2006, dedicat Campionatului Mondial de Fotbal din Germania 2006, care efectueaza, intre 1 aprilie - 31 mai 2006, plati cu cardul la comercianti in valoare cumulata de cel putin 500 RON pot castiga o plasma TV, echipament sportiv plus un card cu 1.500 de euro.
Potrivit unui raport al World Wide Fund (WWF), in 2000 Romania, Bulgaria, Ucraina si Moldova au cazut de acord asupra largirii albiei Dunarii pentru a preveni posibile inundatii provocate de fluviu.
La World Trade Center Plaza - Hotel Sofitel, a avut loc, in perioada 26-28 mai, cea de a cincia editie a Festivalului Inghetatei si Ciocolatei, o adevarata campanie publicitara a producatorilor autohtoni, dar si a importatorilor si distribuitorilor de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, prafuri de inghetata si ingrediente, cofetarii, vesela speciala de inghetata si ciocolata.
Au fost gasite astfel 5100 sepci din fas inscriptionate Real Madrid, AC Milan, Juventus, Chelsea, Internationale si Barcelona si 870 mingi de fotbal din piele, inscriptionate Fifa World Cup Germany 2006.
Pentru a va face o idee in legatura cu popularitatea in crestere a acestui tip de jocuri, ganditi-va numai ca titluri precum "Darfur is Dying", in care protagonistii trebuie sa faca fata razboiului civil de 20 de ani din Sudan, sau Food Force (nascut sub egida World Food Program din cadrul Nationilor Unite).
google-analytics.com