Cautare

318 de rezultate pentru "world vision" (4.67 secunde)
Aceasta cercetare face parte dintr-un proiect mai amplu, in care World Vision Romania si-a propus sa construiasca premizele pentru un dialog mai sustinut si constructiv intre elevi, parintii lor si reprezentantii scolilor, in vederea cresterii gradului de satisfactie fata de scoala si implicit pentru imbunatatirea rezultatelor copiilor la scoala.
Conform studiului Bunastarea Copilului din mediul rural -2014, elaborat de World Vision Romania, in ceea ce priveste activitatile de timp liber (educatie nonformala, activitati culturale si sportive) ale copiilor din mediul rural, un sfert dintre copiii din familiile cuprinse in cercetare au fost privati de participarea la activitatile extrascolare alaturi de colegii lor, sau au beneficiat de rechizite mai putine comparativ cu colegii lor.
Asociatia Novapolis - Centrul de Analize si Initiative pentru Dezvoltare, Fundatia World Vision Romania, AUR - A.N.S.R.U.
Centrele de tip Scoala dupa scoala” se afla in județele Bistrita Nasaud, Neamt, Teleorman, Constanta, Maramures, Ialomita, Ilfov, Alba, Valcea, Dolj, Cluj si Vaslui, iar activitatile de la centre au fost implementate de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si Fundatia World Vision Romania si sprijinite de Fundatia Vodafone Romania printr-o finantare de aproape 960.000 de lei, acordata prin programul Investitie in Mediul Rural.
Doar 16% dintre copiii ucraineni refugiati in Romania merg la o scoala, potrivit statisticilor World Vision Romania. Bariera lingvistica, reticenta parintilor, dar si informatiile insuficiente despre procesul de echivalare si recunoastere a studiilor, se numara printre cauzele principale.
Mohammed, cetatean pakistanez, a mai spus ca a fost responsabil pentru atacul din 1993 de la World Trade Center din New York, un atentat asupra unui club de noapte din Bali, o tentativa de doborire a doua avioane americane, cu ajutorul explozibililor ascunsi in pantofii atacatorilor, dar si pentru alte atacuri.
Ultimele tendinte in moda, prezentate la Bucharest Fashion Week Deputata Raluca Turcan va fi una dintre surprizele de pe podiumul editiei din acest an a Bucharest Fashion Week, festival care va avea loc in perioada 30 aprilie-2 mai, la World Trade Center.
unul denumit International, de 5 euro, care cuprinde o zona si o reducere de 20%, si abonamentul World, de 8 euro, pentru toate zonele si o scadere cu 20% a tarifului normal.
Ovidiu Iuliu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, a declarat ieri, cu prilejul deschiderii oficiale a manifestarilor expozitionale organizate de CCINA Constanta - Tomis Ambient Construct, Salonul de Finantari si Asigurari pentru Locuinte si Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica - faptul ca institutia pe care o conduce a negociat la sfarsitul saptamanii trecute cu tur-operatorul international TUI World mentinerea si sporirea numarului de turisti straini care isi vor petrece vacantele pe litoralul romanesc.
Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), a intrat oficial ieri in Cartea Recordurilor ca fiind guvernatorul care a stat cel mai mult la conducerea unei banci centrale, dupa ce si-a inceput mandatul in 1990, conform World Records Academy.
Lazarov detinea sase societati in Romania - Prime Time World Broadcast SA, Prime Time World Bucuresti SRL, Dream Production SRL, La Dolce Vita Productions Grup SRL, Sagitarius Communications SA si Super Mobil SRL.
Expozitia va dura patru zile, de joi pana duminica si va fi deschisa intre orele 10.00 si 19.00, la World Trade Center. ... A 15-a editie a tIMOn si ultimul eveniment imobiliar al anului se va desfasura in perioada 3-6 decembrie, la World Trade Center Bucuresti.
In cadrul ultimului targ imobiliar al anului, desfasurat in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center Bucuresti, vizitatorii nu mai vin sa ia pulsul pietei, ci sa cumpere locuinte.
Dubai va folosi 4,1 miliarde pentru a salva compania detinuta de stat Dubai World, care a adus in prag de faliment emiratul.
Consiliul FIA World Motor Sport (WMSC) a aprobat introducerea motorului de 1,6 litri supraalimentat, care poate proveni din motorizarile de baza ale constructorilor sau poate fi dezvoltat special, in concordanta cu noul regulament.
Ferrari World, cel mai mare parc tematic acoperit din lume, a fost inaugurat, joi, pe insula Yas din orasul Abu Dhabi, ce gazduieste deja un circuit de Formula 1.
Marriott Bucharest Grand Hotel, The Grand Offices si World Class at the Grand.
Young Stars Ballet Competition, Cluj-Napoca, Romania; Livorno in Danza; World Ballet Competition Open, Sibiu, Romania; Dance World Cup, Brighton si Portugalia; Dance Star, Croatia.
''Motivul acestei decizii este nerespectarea mai multor clauze contractuale, fapt care a generat neindeplinirea obiectivelor de performanta stabilite de comun acord de World Rugby si Federatia Romana de Rugby si asumate de cei doi antrenori'', se arata in comunicat.
Gabriel Tatu Chițoiu, cardiolog, Olga Udrea, psihoterapeut,Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager World Class Romania, Radu Restivan, antrenor alergare si Alina Bancila, Crucea Rosie si a fostmoderata de Sonia Argint Ionescu, realizator TV, fondatoarea doer.ro.
google-analytics.com