Cautare

46 de rezultate pentru "wikileaks" (6.07 secunde)
Conform Wikipedia, WikiLeaks este o organizatie fara scop lucrativ internationala care publica documente care nu sunt destinate publicului, provenite din scurgeri de informatii, in general din surse anonime.
Cum a inceput WikiLeaks Dupa aceea, hackerul a avut diferite locuri de munca si chiar a fost un timp consultant in securitate informatica, sprijinindu-si fiul pe cat de mult posibil. ... Aceste idei au evoluat la scurt timp in WikiLeaks. ... Regula de baza WikiLeaks:
Inpolitics publica articolul "Ceva pute deja in scandalul Wikileaks de Romania", pe care il puteti citi in continuare. 'Romania a intrat, si ea, in hora Wikileaks, dar a facut-o intr-un stil propriu, ca intotdeauna.
Nomad si secretos, dar cu o inteligenta sclipitoare si cu un scop nobil, de dezvaluire a diverselor "adevaruri ascunse", a devenit in cateva luni una dintre cele mai controversate persoane din lume si singura fata cunoscuta de la Wikileaks.
Wikileaks publica lista firmelor care dezvolta tehnologie de spionaj folosita in toata lumea Site-ul Wikileaks a publicat astazi mai multe documente despre firmele care dezvolta tehnologii de supraveghere si despre transformarea acestei industrii intr-o afacere la nivel mondial.
Elena Udrea sustine ca WikiLeaks furnizeaza informatii despre opozitie, dar spune ca intalnirea ei cu Hrebenciuc este o intoxicare.
"WikiLeaks a publicat primul document legat de OZN-uri" 'Telegrama redactata de Ambasada SUA din Belarus se bazeaza pe comentariile fostului sef al serviciilor secrete de la Minsk, pe vremea Uniunii Sovietice. ... Wikileaks publica si cateva fotografii cu presupusul OZN cazut pe Pamant.
9am.ro informeaza in legatura cu opinia lui Ion Iliescu despre dezvaluirile Wikileaks. ... Iliescu a afirmat despre politicienii romani care au discutat, potrivit Wikileaks, cu oficiali ai Ambasadei SUA, pe teme politice interne, ca sunt lipsiti de personalitate si decenta.
Este unul dintre putinii oameni in care fondatorul Wikileaks are incredere si unul dintre putinii oameni care au avut curajul sa-l gazduiasca.
'WikiLeaks: Romania voia sa fie implicata in negocierile pentru Transnistria' 'Romania voia sa fie inclusa in formatul 5+2 al negocierilor pentru solutionarea conflictului transnistrean, dar participarea sa urma sa fie reprezentata de Uniunea Europeana, conform unui mesaj diplomatic american din 2008 dezvaluit de site-ul WikiLeaks.
Din fericire pentru el, Basescu bea si nu prea cade in patru labe Ca urmare a documentelor Wikileaks, conform carora un jurnalist ar fi spus ca seful statului, Traian Basescu, ar bea din ce in ce mai mult, poetul Mircea Dinescu a spus vineri seara la Realitatea TV ca, din fericire pentru presedinte, "bea si nu prea cade in patru labe".
Georgian Pop vorbeste, in telegramele Wikileaks, despre Geoana, Nastase, Basescu, Ponta, Udrea.
Ponta, despre Wikileaks: ... Copresedintele USL Victor Ponta a declarat ca dezvaluirile Wikileaks despre Romania nu i-au provocat nicio surpriza, acestea fiind mai degraba "frumoase" pentru presa, dar in rest nimic.
Multi comentatori se arata dezamagiti de calitatea depeselor dezvaluite de WikiLeaks: ... Iar fostul ministru de Externe, Andrei Plesu, a vorbit despre "tabloidizarea diplomatiei" gasind ca notele publicate de Wikileaks ar contine adesea "trivialitati, zvonuri insignifiante si aburi de bodega".
Wikileaks: ... Wikileaks dezvaluie ca, in 2007, Ambasada SUA a realizat, intr-o telegrama clasificata drept confidentiala, un top cinci al oligarhilor din Romania, precum si unul baronilor locali.
In ziua in care noul complet de judecata a respins toate exceptiile ridicate de avocatii lui Dan Voiculescu in dosarul de coruptie, Antena 3 a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un reportaj bazat pe dezvaluirile Wikileaks.
Scandalul spionajului pe celulare, virat spre hackeri Dupa ce creatorul Wikileaks a dezvaluit cum ne spioneaza guvernele, acum intreaga atentie e mutata catre "baietii rai".
Premierul rus, Vladimir Putin, a ironizat sistemul electoral american, raspunzand unei declaratii a secretarului american al Apararii, Robert Gates, care a afirmat, potrivit documentelor WikiLeaks, ca democratia a disparut in Rusia.
Potrivit notelor diplomatice americane publicate de Wikileaks, Suedia a dorit excluderea Rusiei din Consiliul Europei, Romania a fost catalogata de fostul comisar european pentru Relatii Externe drept un "stat salbatic", iar un procuror spaniol ar fi spus despre Rusia, ca este un "stat aproape mafiot", unde partidele politice actioneaza "mana in mana" cu crima organizata.
'WikiLeaks a mai lansat pe piata un document de senzatie. Care vizeaza Romania. Si care demonstreaza, din nou, ca una spune Presedintele Traian Basescu si alta face.
google-analytics.com