Cautare

12505 de rezultate pentru "vremea la galati pe 10 zile" (7.04 secunde)
La Registrul Comertului Galati s-au depus actele de infiintare pentru peste 200 de noi societaati. In decursul unei singure luni, la Oficiul Registrului Comertului (ORC) Galati au fost inmatriculati 209 agenti economici, 56 dintre acestia fiind persoane fizice, 149 societaati cu raaspundere limitataa si 4 societaati pe actiuni.
Locuitorii judetului din unele localitati aflate la distanta mare de municipiul Galati vor avea o posibilitate moderna sa afle date despre locurile de munca vacante sau despre cursurile de calificare organizate de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati.
Statiunea Sinaia a gazduit, la sfirsitul saptaminii trecute, sedinta de analiza a activitatii desfasurate anul trecut de catre comisariatele judetene ale Garzii Nationale de Mediu, la aceasta sedinta fiind prezent si comisarul general Silvian Ionescu.
Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila".
In momentul de fata nimeni nu mai poate pescui in scop comercial pe riul Prut. Asta pentru ca Organizatia Pescarilor Galati, gestionarul delegat al fondului piscicol de la Prut, si-a pierdut autorizatia de pescuit.
Furturile de hidranti si alte componente ale sistemului de irigatii din judetul Galati au condus la situatia ca acesta sa functioneze mult sub capacitatea maxima exact cind culturile au mai multa nevoie de apa.
In cazul in care discutiile incepute luni, intre sindicalistii de la FSS Metarom Galati si Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), ar duce la fuziunea celor doua structuri sindicale, cele mai importante din Combinat, administratia Combinatului va avea doar un singur "adversar".
Directia de Finante Galati a amanat punerea in executare a unei decizii de sanctionare a ICMRS Galati, pana cand aceasta s-a prescris. In joc era aproape un milion de lei, reprezentand impozitul pe veniturile obtinute din concesionarea si inchirierea activelor societatii.
Este vorba despre faptul ca persoanele juridice care cumpara un teren de la companii vor fi nevoite sa achite, pe langa pretul cerut, si TVA.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a fost ieri intr-o vizita fulger la Galati, unde s-a intalnit cu reprezentantii Asociatiei Armatorilor si Operatorilor Portuari Fluviali de pe Dunare.
Marul discordiei de aceasta data il reprezinta impiedicarea inscrierii intr-un sindicat sau altul, liderii FSS Metarom Galati si cei ai Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor criticandu-se reciproc pe aceasta tema.
Vestea bomba pentru galateni si pentru Universitatea a€œDunarea de Josa€, anuntata de Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, este ca soldatii americani dislocati in cele patru baze SUA de pe teritoriul Romaniei vor studia la Galati.
De luni se strica vremea: frig, ploi si chiar zapada Vremea calda mai tine doar duminica, iar de luni ne pregatim de o toamna adevarata. Duminica, vremea se va mentine calda pentru inceputul lunii octombrie. ... Vantul va sufla slab pana la moderat.
Specialiastii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anunțat ca urmeaza temperaturi ridicate pentru aceasta perioada a anului. Vremea este neobisnuit de calda pentru sfarsitul lunii decembrie.
Cei de la INM anunta ca valorile termice vor continua sa scada usor in majoritatea regiunilor. In weekend, vremea va fi inchisa, cu precipitatii in majoritatea zonelor. ... Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, unde trecator va spulbera zapada si temporar in regiunile sudice si sud-vestice.
Vremea se incalzeste. Vezi PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile Meteorologii anunta ca vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. ... Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si in sudul si estul tarii, iar temperaturile vor fi cuprinse intre -10 si 8 grade Celsius.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AJOFM) Galati a inceput recent verificarea celor 32 de societati comerciale care au luat in anul 2001, in baza Legii 1 din 1991, credite in valoare totala de 39,249 miliarde de lei pentru a constata daca firmele respective au indeplinit obligatiile ce le reveneau potrivit actului normativ Din cele 12 firme controlate pina acum, inspectorii AJOFM Galati au descoperit faptul ca doua dintre ele, Melcret AT SRL si Larissa SRL, nu au respectat una din conditiile impuse pentru obtinerea creditului, respectiv sa mentina timp de 3 ani toti somerii pe care i-au angajat in momentul primirii imprumutului.
In ciuda acestui fapt, oamenii lui Voiculescu par fi elementul esential in pastrarea echilibrului pe scena politica nationala. ... Perioada de liniste a fost intrerupta insa de o defectiune aparuta in cadrul Consiliul Judetului Galati.
Este declaratia lui Gheorghe Falca, primarul Aradului si totodata membru al unui grup de organizare a alegerilor parlamentare al PD-L, care a readus in discutie decizia partidului de la nivel central.
"Ochii si urechile" Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati si superinspectorii institutiei, astfel pot fi considerati cei 10 controlori care investigheaza fraudele fiscale si care fac parte din Serviciul de Investigatii Fiscale (SIF), infiintat la 1 decembrie 2004.
google-analytics.com