Cautare

12510 de rezultate pentru "vremea la galati pe 10 zile" (4.35 secunde)
Presedintele Clubului de Fotbal Otelul Galati, Marius Stan, este asul din maneca (inca ascuns) al liberalilor galateni pentru fotoliul de primar al Galatiului.
Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, un regim termic normal pentru aceasta perioada, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 33 de grade Celsius, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 7-20 iulie 2014.
Prognoza meteo pe regiuni istorice, in perioada 16 - 30 Ianuarie 2017 libertatea.ro informeaza:
Mihai Voropchievici despre vremea din luna mai Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre vremea pentru luna mai. ... - Pe 1 mai va fi bruma si frig. Pe 2 mai si 3 mai va fi innorat. Pe 4 mai si 5 mai se indreapta un pic vremea.
Sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al PD Galati a avut loc in sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” si i-a avut ca invitati pe presedintele formatiunii, Emil Boc, pe ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si pe co-presedintele Aliantei D.A. Galati, liberalul Victor Paul Dobre.
Controalele efectuate de comisarii Garzii de Mediu Galati la Combinat au scos la iveala o serie de nereguli in ceea ce priveste protectia mediului.
Acestea sint doar citeva din problemele care, la ora actuala, au condus la situatia ca nici unul din centrele de colectare a laptelui din judet sa nu fie autorizat sanitar-veterinar.
Vremea pe urmatoarele doua saptamani. ... Vremea in septembrie 2016. ... Pana la debutul lui septembrie, finalul lui august va fi marcat de o perioada de cateva zile cu temperaturi mai ridicate.
Cand se va strica vremea in toata tara. ... Meteorologii au anuntat ca in multe regiuni din tara temperaturile vor ajunge si la 25 de grade Celsius.
Vreme de primavara cu pana la 16 grade Celsius, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) estimeaza, pentru intervalul 10 - 23 februarie, un regim termic in general peste normele perioadei, cu temperaturi medii diurne intre 6 si 16 grade Celsius, dar si cu precipitatii in intreaga tara, mai ales sub forma de ploaie.
Iata cum va fi vremea in perioada 7 â€" 20mai 2018, ipe regiuni istorice:
Vremea joi si vineri. Unde vor cadea ploi si ce temperaturi se vor inregistra Vremea se incalzeste, dar precipitatiile nu dispar asa usor din tara noastra, conform prognozei meteo pentru urmatoarele doua zile.
Dupa ce in urma cu o saptamina intrunirea zonala a PC s-a derulat la Brasov, simbata, la Galati, organizatiile partidului din Moldova si Dobrogea s-au adunat pentru a pune la punct strategia formatiunii in urmatoarea perioada Peste 200 de reprezentanti ai filialelor din Moldova si Dobrogea apartinind Partidului Conservator (PC) au participat, simbata, la Galati, la o intrunire zonala condusa de presedintele acestei formatiuni politice, Dan Voiculescu.
In 50% dintre locurile de joaca pentru care OPJC Galati a solicitat reabilitarea nu s-a miscat nimic in ultimul an. Locurile de joaca din Galati si Tecuci prezinta inca destule pericole pentru copiii care le frecventeaza, in ciuda sanctiunilor repetate aplicate de organele de control.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (foto), seful PD Galati, sustine ca senatorul PRM, Carol Dina, a aprobat, inainte de 1989, in calitate de prim-secretar PCR al judetului Galati, anchetarea sa de catre Securitate.
Este vorba de fostul edil sef al orasului Tecuci, Gheorghe Lazar, ales consilier local pe listele PSD Galati alaturi de Viorica Tiron si Costica Florea. ... Cu prilejul semnarii declaratiilor de apartenenta politica, tripletul amintit a renuntat la calitatea de membru al PSD Galati.
PNL a depus la Biroul Electoral Judetean o contestatie prin care cere sesizarea Politiei in legatura cu incalcarea legii electorale de catre PLD prin lipirea de afise pe stalpii de iluminat si pe un troleibuz. Presedintele PLD Galati, Marius Necula, sustine ca nu a avizat o asemenea actiune.
Motivul invocat de liderii ecologisti de la Galati l-a reprezentat lipsa de sustinere din partea conducerii PER, respectiv din partea lui Pop Danut.
Curtea de Apel Galati a hotarat ieri ca mandatul de consilier local al independentului Marian Popa a incetat ca rezultat al plecarii acestuia din Partidul Conservator, filiala Galati, formatiunea avand acum posibilitatea legala de a numi o alta persoana in locul sau Rasturnare de situatie in procesul deschis de conservatorii galateni pentru incetarea mandatului de consilier local al lui Marian Popa.
Alegerile in cele 18 sectii de votare din GalatI, unde s-au constatat fraude, si in alte cateva sectii din judet, nu vor fi reluate. Biroul Electoral Central a respins toate contestatiile, iar BEJ a dat la tiparit buletinele de vot pentru turul al doilea.
google-analytics.com