Cautare

5266 de rezultate pentru "vremea 13 sept 2010 bistrita" (4.72 secunde)
Vremea se schimba radical: ... De altfel, din data de 27 Octombrie 2019, vremea se schimba radical, iar temperaturile vor scadea cu 15 grade Celsius, informatie sustinuta de meteorologul Gabriela Bancila. ... In perioada urmatoare, vremea o sa aiba aspect specific sezonului rece.
Mii de simpatizanti ai PSD au protestat sambata 12 iunie 2010 impotriva masurilor antiumane luate de Guvernul Basescu-Boc. Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Iata cum va fi vremea in intervalul 26 Septembrie - 9 Octombrie 2016, in fiecare regiune a tarii:
Vremea este neobisnuit de calda pentru sfarsitul lunii decembrie. Vremea va fi frumoasa si calda in vestul, centrul si nordul tarii, unde cerul va fi mai mult senin, dar dimineata si noaptea izolat va fi ceata. ... La Bucuresti Vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada.
Conform meteorologilor, in Banat, in prima saptamana a intervalului, vremea va fi deosebit de calda, cu maxime termice care se vor situa, in medie, intre 10 si 16 grade, cele mai ridicate valori urmand a se inregistra in zilele de 11 si 16 februarie.
BANAT In intervalul 15-17 aprilie, vremea se va raci accentuat, valorile termice diurne scazand cu 6....7 grade fata de cele inregistrate anterior, urmand ca din 18 aprilie temperaturile maxime sa creasca usor si treptat, spre o medie de 20 de grade.
In weekend, vremea va fi inchisa, cu precipitatii in majoritatea zonelor. ... Vremea in Bucuresti Valorile termice vor continua sa scada usor. ... Vremea va fi in general inchisa, cu cer innorat si precipitatii a caror arie se va extinde cuprizand treptat toate regiunile.
Iata cum va fi vremea in perioada 7 â€" 20mai 2018, ipe regiuni istorice: ... Ulterior, vremea se va incalzi usor, iar pana la finalul saptamanii media maximelor va fi de 25 -26 de grade, iar a minimelor de 13 - 14 grade.
Vremea joi si vineri. Unde vor cadea ploi si ce temperaturi se vor inregistra Vremea se incalzeste, dar precipitatiile nu dispar asa usor din tara noastra, conform prognozei meteo pentru urmatoarele doua zile.
Transilvania Vremea va fi apropiata de normalul pentru aceasta perioada. ... Maramures Si aici vremea va fi apropiata de normalul pentru aceasta perioada din an.
In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale. Cele doua forte politice au avut aprobate de catre Primaria Bistrita cate noua, respectiv opt locatii in care puteau sa amplaseze bannere.
UDMR Bistrita-Nasaud a renuntat la doua functii de directori generali de institutii descentralizate pentru a nu crea probleme in coalitia guvernamentala.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Vicepresedintii PSD si PNL, Ioan Mircea Pascu si Gheorghe Flutur, s-au confruntat sambata, in acelasi oras - Bistrita, dar in locatii diferite, criticand reciproc actiunile politice ale partidelor pe care le reprezinta.
Presedinta Organizatiei de femei a PSD Bistrita-Nasaud, Adriana Pana, a cerut ieri demisia Rovanei Plumb din functia de lider al Organizatiei de Femei a PSD, motivand ca aceasta face parte din categoria celor "frustrati din conducerea partidului care dau lovituri sub centura".
Procesul intentat in contencios administrativ Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud de catre prefectura a fost suspendat ieri de tribunal, ca urmare a unei cereri de stramutare formulata de secretarul CJ, Iosif Redl.
In urma deciziei instantei, filialele judetene PNL si UDMR din Bistrita-Nasaud vor fi evacuate in cel mai scurt timp din sediile detinute pana in prezent pe Strada Gheorghe ßincai, instanta acordand castig de cauza fostului proprietar.
google-analytics.com