Cautare

5266 de rezultate pentru "vremea 13 sept 2010 bistrita" (2.69 secunde)
In Bucuresti, pe parcursul zilei, in conditiile cerului variabil, vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza, iar disconfortul termic accentuat. Spre seara si noaptea, vremea va deveni instabila, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
In Banat, la inceputul intervalului de prognoza, vremea se va incalzi, ajungand spre mijlocul primei saptamani sa fie mai calda decat in mod normal la aceasta data, cu o medie a temperaturilor maxime de 19 - 20 de grade Celsius.
Mijlocasul formatiei ALRO Slatina, Robert Saceanu, s-a saturat sa tot astepte banii restanti de la Gloria Bistrita, club pentru care a evoluat in sezoanele 2009-2010, 2010-2011.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Temperaturile maxime vor avea valori de la 12...13 grade in nordul Moldovei pana la 23...25 de grade in Muntenia si vestul Dobrogei. ... Vremea la munte Vremea va fi calda si la munte, dar mohorata.
Vremea va fi calda, cu temperaturi care, in unele intervale, se vor apropia de punctul de canicula, insa, pe de alta parte, in unele zile instabilitatea atmosferica manifestata prin averse, descarcari electrice si vijelii isi va face aparitia in aproape toate regiunile, reiese din prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila in intervalul 13 - 26 iulie, scrie Agerpres.
PROGNOZA METEO pentru DUMINICA, IN TARA Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi usor in toate regiunile. ... LA BUCURESTI Vremea va deveni predominant frumoasa si se va incalzi.
METEO " Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Vezi prognoza pentru fiecare regiune a tarii/ AMPress Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru intervalul 30 noiembrie-13 decembrie. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii:
Ce surprize ne rezerva vremea in NOAPTEA de REVELION /ampress.ro Pentru urmatoarele trei zile, meteorologii anunta vreme mai rece decat ar fi normal Miercuri, vremea continua sa se raceasca si noaptea gerul se va instala in nord si in centru, dar izolat si in restul teritoriului.
Semiiarna pana in 13 noiembrie Urmatoarele doua saptamani sunt anuntate de ANM ca unele cu temperaturi care scad brusc dupa 8 noiembrie. E posibila o revenire a vremii la temperaturi conforme cu anotimpul, dupa 13 noiembrie, cand se va incalzi.
MIERCURI, 21 IUNIE 2017 Vremea va fi calduroasa, iar in cursul zilei si predominant frumoasa. ... JOI, 22 IUNIE 2017 Vremea va fi predominant frumoasa si calduroasa. ... VINERI, 23 IUNIE 2017 Vremea va fi in continuare predominant frumoasa si calduroasa, posibil caniculara dupa-amiaza, cand va fi si disconfort termic.
Iata cum va fi vremea in intervalul 20 noiembrie - 3 decembrie, in fiecare regiune a tarii: ... Astfel, intre 23 si 26 noiembrie vremea va deveni calda, cu temperaturi diurne de 13 -14 grade si nocturne de aproximativ 4 grade.
Vremea de Florii 2018. Prognoza meteo pentru acest weekend Vremea de Florii 2018 nu va fi cea la care multi sperau, iar meteorologii spun ca ar trebui sa ne asteptam la precipitatii.
Vremea de Paste. ... In ultimele zile de prognoza vremea se va incalzi din nou, maximele termice urmand sa atinga, in medie, 21-22 de grade.
Vremea in weekend: Unde se anunta ploi si furtuni Vremea in weekend se anunta a fi una instabila, chiar daca temperaturile vor fi peste medie in mare parte din tara. ... Duminica, vremea va fi variabila, iar temperaturile vor fi in scadere usoara.
google-analytics.com