Cautare

5266 de rezultate pentru "vremea 13 sept 2010 bistrita" (2.80 secunde)
Pe de alta parte, Mircea Geoana a declarat miercuri seara ca formatiunea sa a castigat in doua zile doua consilii judetene, el facand referire la cele din Bistrita-Nasaud si Olt.
Banii alocati de la bugetul de stat sau cel judetean bisericilor din Bistrita-Nasaud a devenit subiectul preferat de campanie al politicienilor din Bistrita-Nasaud, atat liberalii, cat si reprezentantii PDL invocandu-l, vineri, la conferintele de presa ale formatiunilor respective.
Partidul va incheia un protocol cu Partida Romilor si va continua parteneriatul cu UDMR Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sambata, la Conferinta Judeteana a Organizatiei de Femei a PDL Bistrita-Nasaud, ca partidul pregateste semnarea unui protocol de colaborare cu Partida Romilor si doreste sa continue parteneriatul cu UDMR in perioada 2012-2016 Ioan Oltean a facut acest anunt dupa ce i-a multumit Letitiei Stoicescu, reprezentant al Partidei Romilor Bistrita-Nasaud, pentru mesajul transmis in cadrul Conferintei femeilor democrat-liberale, unde aceasta a participat in calitate de invitat.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri din Romania va comanda un studiu de fezabilitate pentru autostrada Jucu-Dej si prelungirea acesteia cu un drum expres pana la Bistrita, valoarea estimativa a contractului fiind de 3,66 milioane de lei, asigurata de la bugetul de stat.
Cum va fi vremea la inceput de 2013 - prognoza pe doua saptamani Meteorologii anunta ca, in primele zile din 2013, nu se vor produce precipitatii, temperaturile urmand sa fie normale pentru aceasta perioada a anului in majoritatea regiunilor, conform prognozei publicate pe site-ul ANMH.
Vremea se da si NE DA PESTE CAP:
Vremea in weekend Meteorologii ne aduc vesti bune. Vremea in weekend va fi in general frumoasa. ... Vremea va fi predominant frumoasa. ... Vremea va fi frumoasa, cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si vent cel mult moderat.
Cum va fi vremea in Capitala si in tara Meteorologii anunta ca vremea se incalzeste in zilele urmatoare. ... Si in Bucuresti vremea va continua sa se incalzeasca usor. ... Vremea va fi in general frumoasa, dar rece, indeosebi dimineața si noaptea.
Cand se incalzeste vremea PROGNOZA METEO.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Potrivit site-ului timponline.ro, Asociatia Parteneriat Euroactiv Bistrita are sediul pe strada Closca nr. 3 din Bistrita, adresa la care locuieste si ministrul Ioan Botis.
Iata cum va fi vremea in intervalul 23 octombrie - 4 noiembrie 2018, in fiecare regiune istorica a Romaniei: ... Apoi, vremea se va incalzi pana la sfarsitul primei saptamani, cand media regionala a maximelor va fi de 22-23 de grade Celsius.
MEADIAFAX - Cum va fi vremea pana pe 10 martie. ... BANAT Vremea va fi calda in primele zile ale intervalului, desi temperaturile maxime vor scadea in perioada 26 februarie - 1 martie pana la valori medii in jur de 8 grade.
Cum va fi vremea de Craciun / AmosNews Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru perioada 14-27 Decembrie 2015: ... Incepand cu 18 decembrie, vremea se va incalzi, astfel ca valorile se vor situa cu mult peste cele normale, cu maxime de 8-13 grade si minime de 2-5 grade.
Vremea in tara Marti Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, devenind local caniculara in zona de campie din Banat, Crisana si Oltenia unde va fi disconfort termic dupa-amiaza.
Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in intervalul 27 Februarie - 12 Martie 2017:
Cei de la ANM atrag atentia asupra faptului ca vremea va fi anormal de calda pentru aceasta perioada, iar sansele sa avem zapada de Craciun sunt minime.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
google-analytics.com