Cautare

776 de rezultate pentru "vointa" (5.98 secunde)
Consider ca vointa de a reorganiza o institutie precum este Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania trebuie concretizata intr-un demers clar si eficient, pe care trebuie sa il sustinem.
Cand insa numirile, priponirile si cam toate deciziile se iau nu tinand seama de vointa si aspiratiile romanilor, ci de cheful unor ambasade, atunci devine inutil sa mai votam si ridicol sa mai stam in picioare cand se canta un imn.
- Dificultatile, dar si reaua vointa in efectuarea unei plati la buget, nu sunt conditionate de pozitionarea inlauntrul sau in afara unui anumit spatiu economic. ... Nu pot inainta o anumita data calendaristica pentru ca nu depinde de vointa mea.
Taxele fiscale, cheltuielile foarte mari, greutatea cu care se gasesc materialele necesare si concurenta din piata de profil sunt numai câteva dintre dificultatile carora firma a trebuit sa le faca fata.  Tenacitatea si vointa, "ingredientele" succesului Secretul succesului s-a bazat în primul rând pe multa munca si migala.
Nici nu stii, de altfel, cat reprezinta incompetenta si cat rea vointa. In mod cert, ambele se simt ca la ele acasa la Palatul Victoria.
Stocul este inca important, de nivelul mai multor miliarde de lei deci este nevoie de o vointa puternica pentru a reduce acest volum al arieratelor.
In schimb, un guvern format din tehnocrati care dispun de imaginatie si vointa politica ar putea sa identifice solutii care vor permite o veritabila reconstructie a economiei nationale. ... Totul se reduce la vointa si ingeniozitate.
Consider ca este necesara vointa politica pentru ca lucrurile sa se miste intr-o directie buna in Romania.
Consider ca este necesara vointa politica pentru ca lucrurile sa se miste intr-o directie buna in Romania.
Reprezentativa Under 20 a Romaniei a fost invinsa ieri, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Vointa Sibiu, intr-un meci amical din cadrul stagiului de pregatire din Antalya.
Mures 34 8 11 15 34-47 35 16 Vointa Sibiu 34 8 8 18 24-45 32 17 Sportul Studentesc 34 6 12 16 33-55 30 18 CS Mioveni 34 2 6 26 20-77 12 La egalitate de puncte departajarea s-a facut in urma rezultatelor directe dintre formatiile in cauza.
- Cum poate fi actionata despartirea fata de sport, ca urmare a unor varii decizii de viata sau a unor conjuncturi nelegate de vointa persoanei ce-l practica, astfel incat organismul sa nu perceapa schimbarea drept un soc?
Voind sa se intoarca in patrie, Ulise si tovarasii sai au ratacit pe mare timp de 10 ani, infruntand furia marii, vointa zeilor si a destinului care a transformat drumul de intoarcere intr-o interminabila calatorie.
el reduce fericirea la fondul dionisiac al existentei, in care Fiinta este viata, iar viata este vointa de putere cu consecintele sale imediate: ... cunoasterea, afectivitatea, inteligenta si vointa.
- Accidentele nu exista, un accident este un adevarat act de vointa, un act al unei vointei inconstiente. ... In fiecare om, chiar si in cel mai decazut, exista o vointa involuntara, o constiinta inconstienta o frumusete bruta, o unitate zdrobita, care striga, cerandu-si vindecarea.
317/2004, potrivit carora membrii CSM raspund in fata judecatorilor si procurorilor pentru activitatea desfasurata in exercitarea mandatului, solicitam tuturor magistratilor solidaritate, prin suspendarea sedintelor de judecata pe perioada desfasurarii sedintei de plen, in data de 26.02.2013, ora 8, 30 cand figureaza inscrisa pe ordinea de zi revocarea celor doi membri, pentru a avea posibilitatea de a urmari modul in care este respectata vointa judecatorilor", se arata in scrisoarea deschisa.
resurse, strategie, vointa, noroc. Bolnavului ii trebuie vointa si strategie ca sa poata lupta si invinge. Cu ajutorul lui Dumnezeu, el poate reusi.
O usoara nervozitate persista in sufletul dumneavoastra si aceasta se datoreaza unei obsesii de care nu reusiti sa scapati deoarece nu faceti suficiente eforturi de vointa. ... Productivitatea si inspiratia au de suferit si, fara un efort de vointa, riscati sa aveti neplaceri la serviciu si la...
Cariera se afla intr-un punct delicat si numai daca veti avea vointa perfectionarii treceti fara probleme peste impas. ... Blandetea si vointa trebuie sa va ajute si ele sa obtineti de la parteneri respectarea termenelor.
Nu trebuie sa uitam faptul ca Marea Unire din 1918 s-a facut la vointa poporului, politicienii nu au facut decat sa consfinteasca vointa populara.
google-analytics.com