Cautare

781 de rezultate pentru "vointa caraula" (5.00 secunde)
Am convingerea ca este doar o chestiune de timp pana cand Justitia va deveni eficienta, pentru ca acum exista si cadrul legal si vointa politica pentru a face Justitia a treia putere in stat“, a conchis presedintele.
Cum insa „varza” a reusit sa-si impuna vointa - eliminand doua dintre cele patru articole incriminate si modificand doar pe ici, pe colo, restul - „capra” Aliantei a evocat iarasi securea anticipatelor.
Acest lucru depinde doar de vointa Guvernului“, a declarat purtatorul de cuvant al Presedintiei. In timpul discutiilor, presedintele s-a interesat de stadiul aplicarii normelor comunitare privind achizitiile publice, respectiv capitolul privind libera circulatie a marfurilor.
Deputatul PNL Mona Musca a declarat ieri ca nu crede ca exista vointa politica necesara schimbarii presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, si a presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, desi si-ar dori postul lui Nastase.
Potrivit aceleiasi surse, plecarea celor mentionati de la PSD si PC la PD este un act de vointa personala, „nefiind rezultatul vreunei presiuni sau santaj“, ei „regasindu-se mai bine in organizatia judeteana a PD, unde pot contribui dupa puterea fiecaruia la realizarea programului de guvernare al Aliantei D.A.“.
Referitor la recenta remaniere care a avut loc, liberalul Puiu Hasotti ne-a declarat ca se simtea nevoie de o astfel de asumare, „din punct de vedere politic si al eficientei Guvernului, in special in Sanatate si Finante, astfel PNL dand dovada de vointa politica si puterea de a guverna“.
El a mai declarat ca schimbarea presedintilor Camerelor legislative „ca act de vointa a unei forte politice conduce la instabilitatea institutiei parlamentare“.
„Totul tine pana la urma de vointa politica. In ceea ce priveste Partidul Conservator, ne angajam ca macar aceste doua probleme sa fie concretizate pana la sfarsitul acestui an, iar daca nu vom reusi acest lucru, ne vom retrage reprezentantul nostru politic din Guvern.
„Am intrat intr-un razboi al nervilor si vreau sa spun ca vointa noastra politica este mai puternica in aceasta chestiune.
Timp de doua ore si jumatate, intr-o atmosfera mai colorata decat de obicei, deputatii Opozitiei au solicitat un vot de neincredere din partea Camerei fata de capacitatea si de vointa Guvernului de a actiona cu responsabilitate politica si respect fata de pensionari.
Curbele de sacrificiu pe care, prin vointa discretionara a unei singure persoane, urmeaza sa le suporte mai bine de jumatate dintre romani (salariatii din sectorul public, pensionarii, somerii, impreuna cu familiile lor), jigniti si umiliti prin denumirea de "grasii Romaniei", sunt cinice, aberante, nedrepte si, in final, inutile.
Liderul CNS sustine ca proiectul de lege privind autonomia ¥inutului Secuiesc reflecta vointa secuimii, care este majoritara in acest tinut.
221 din 19 mai 1999, a statuat ca presedintele este singurul indreptatit sa stabileasca 'problemele de interes national' asupra carora poate cere poporului sa-si exprime vointa prin referendum“.
Din nefericire pentru el, alegerile nu arata adevarata vointa a majoritatii membrilor de partid. Numerotand toate buletinele de vot, Viorel Stanca a controlat, de fapt, fiecare vot in parte.
Pe de alta parte, deputatul a declarat impaciuitor: „Nu am nici puterea, nici influenta, nici vointa de a comenta ce face Mazare”.
Ei i-au acuzat de „diletantism politic si de ignoranta sau, si mai grav, de rea-vointa“ pe cei care incearca sa politizeze acest subiect, sugerand ca ar fi vorba de incercari de acaparare a puterii.
Cel mai bun portar al intrecerii a fost desemnat Alin Dragu (Athletic), cel mai tehnic jucator a fost ales Dragos Arnautu (Magnolia), in timp ce golgheterul turneului desfasurat la Sala ,,Vointa"
Potrivit Constitutiei, presedintele Romaniei, dupa consultarea Parlamentului, poate cere poporului sa-si exprime prin referendum vointa cu privire la probleme de interes national.
In sedinta la care se face referire, Eugen Chebac solicitase sa se ia act de demisia sa din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetului Galati, ca act unilateral de vointa.
Acesta considera ca, pana la mijlocul lui aprilie, trebuie adoptata aceasta initiativa legislativ, bineinteles cu mentinerea capitolului referitor la autonomia culturala. "Daca exista vointa politica pentru adoptarea unei legi, atunci aceasta poate fi adoptata in scurt timp", a adaugat Puskas.
google-analytics.com