Cautare

781 de rezultate pentru "vointa caraula" (3.64 secunde)
Am aflat ca, de fapt, nici o suma nu este blocata si nici nu poate fi blocata si ca totul tine de vointa primarilor, care isi asuma insa un risc daca refuza sa returneze banii.
Participantul la referendum isi va exprima vointa in mod individual, intr-o cabina inchisa (Legea referendumului); Violarea prin orice mijloace a secretului votului de catre membrii biroului electoral al sectiei de votare ori de catre alte persoane se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.
fara acele masuri, romanii nu ar fi trecut rapid peste criza economica grea in care se afla • Masurile au permis ca in 2011 romania sa aiba o crestere economica de 2,2% • In mod constient, si eu si guvernul ne-am asumat costul politic, stiam ca orice masura la jumatate, nu ne ducea decat la o intarziere a redresarii tarii • Va ramane dvs, celor care azi aveti increderea poporului, sa faceti acesti ultimi pasi pentru ca pe cele trei directii Romania sa reuseasca sa se integreze • Am convingerea ca si declaratiile au rostul lor • Vreau sa va spun un lucru care nu e debun augur, si plec de la o realitate • Am mai avut partide mici care prin declaratiile liderilor pareau a fi anti-occidentale, NATO, UE • Cand astfel de declaratii vin de la nivelul liderilor unor partide mari, ele slabesc energia si vointa poporului de a se vedea integrat in UE • Apelul meu la dvs, liderii acestei tari, este la responsabilitate in declaratii pentru ca nu aveti in spate un partid de 3%.
Tariceanu a dat asigurari ca exista vointa politica pentru reformarea administratiei si ca transferul de competente catre autoritatile locale va fi insotit si de transferarea resurselor corespunzatoare.
Desi a subliniat existenta unor “prevederi vadit eronate“, deputatul PSD Cristian Dumitrescu a subliniat ca formatiunea sa va vota pentru actul normativ, amintind ca este o expresie de vointa a Guvernului Nastase.
“Sigur ca va intra si pachetul de justitie, este un gest politic pe care ma simt obligat sa-l fac pentru a arata determinarea pe care-o avem si vointa politica de a face reforma in justitie si de a sprijini efortul ministrului Monica Macovei“, a mai spus Tariceanu.
Divortul UE de Turcia este cumva unul amiabil sau, in orice caz, din vointa ambelor parti. Aceasta va rezolva nu numai dilema integrarii europene a Turciei, inchizandu-i portile UE, ci si pe aceea a identitatii UE, definita prin contrast cu Turcia;
10 explicatii, 10 consecinte Duminica, cetatenii romani si-au manifestat vointa prin vot. Mesajul urnelor a fost clar: societatea asteapta revenirea la normalitate.
Acest lucru decurge din logica de pana acum a atitudinii sale, din inversunarea uimitoare pe care o manifesta fata de vointa populara, din firea razbunatoare si incapatanata pe care o are si, nu in ultimul rand, din declaratia explicita de RAZBOI TOTAL impotriva PSD, despre care i-a spus lui Tariceanu ca nu va ajunge cu niciun chip la guvernare, in pofida rezultatului electoral.
Organizarea unei largi campanii de manifestare a adeziunii poporului roman fata de orientarile reformatoare ale noii administratii americane, in scopul de a arata ca sustinerea manifestata insistent de unii politologi si deontologi, la emisiunile unuia si aceluiasi post de televiziune, fata de candidatura lui Hillary Clinton n-a reprezentat vointa reala a poporului, ci au reprezentat niste acte deviationiste si rataciri ale celor in cauza, pe care acestia deja le regreta profund, reabilitandu-se prin noile lor declaratii de admiratie fata de presedintele ales.
Organizarea unei largi campanii de manifestare a adeziunii poporului roman fata de orientarile reformatoare ale noii administratii americane, in scopul de a arata ca sustinerea manifestata insistent de unii politologi si deontologi, la emisiunile unuia si aceluiasi post de televiziune, fata de candidatura lui Hillary Clinton n-a reprezentat vointa reala a poporului, ci au reprezentat niste acte deviationiste si rataciri ale celor in cauza, pe care acestia deja le regreta profund, reabilitandu-se prin noile lor declaratii de admiratie fata de presedintele ales.
Desi PSD a reactionat imediat (prin intermediul lui Miron Mitrea, care a sustinut ca asa "se va modifica ierarhia administrativa” in sens negativ pentru "bunul mers al treburilor pe la Camera Deputatilor”), este de asteptat ca majoritatea parlamentara guvernamentala sa-si impuna vointa si in plenul Camerei - asa cum a facut-o in comisie.
Parlamentul oglindeste deci vointa societatii, in timp ce Presedintele exprima arhitectura institutionala a statului si o explica atunci cand este necesar.In al doilea rand, Parlamentul este unica autoritate legiuitoare a tarii (Articolul 61, Aliniatul 1).
Mai lipsesc vointa si curajul politic, dar si sustinerea militanta a societatii cu adevarat civile, pentru care, din pacate, Curtea Constitutionala nu este decat o alta curte a miracolelor.
Fostul presedinte liberal considera insa ca PD are “obligatia morala“ de a nu profita de actuala confuzie de gandire si de vointa politica din PNL.
“Intrucat nu doresc sa particip la o alegere (decizie) fortata, nici in favoarea domnului Corneliu Vadim Tudor, ce dovedeste inca o data (oare pentru a cata oara) ca pentru domnia sa statutul este doar o hartie mazgalita, vointa-i personala fiind mai presus decat orice reglementare legala, dar nici in favoarea domnului Corneliu Ciontu, care sub masca reformarii partidului promoveaza cu incapatanare obsesiva tinere sperante ca dumneavoastra (Gheorghe Acatrinei, om de aproape 77 de ani, pentru care timpul psiho-social s-a oprit in decembrie 1989, - probabil educatia de la 'Stefan Gheorghiu' patrunzandu-va pana in genom), solicit scoaterea mea din evidentele partidului mai sus-mentionat, incepand cu data prezentei demisii“, precizeaza Ludovic Abitei.
“Ne vom concentra eforturile pentru realizarea angajamentelor asumate si am convingerea ca Romania are capacitatea de a finaliza aderarea in calendarul stabilit. Exista vointa politica de integrare atat la nivel institutional, cat si la nivelul populatiei“, a spus primul-ministru.
Initiativa prezidentiala a prins insa pe picior gresit PD si PNL, care de altfel nici nu s-au mai pliat de aceasta data pe vointa lui Basescu, ci au decretat scurt:
"Sunt eforturi, iar daca noi ceilalti nu recunoastem, asta este clar o dovada de rea-vointa". Ministrul Mediului, mut la reprosuri si la...
Mai mult, atunci cind sint abordati de Politie, "delfinii" care inca "inoata" in sistem se prevaleaza de faptul ca au dat banii pe carte in urma unui "acord de vointa" si insista sa fie lasati sa-si dezvolte afacerea.
google-analytics.com