Cautare

781 de rezultate pentru "vointa caraula" (3.72 secunde)
Cu acest prilej, presedintele PRM i-a acuzat pe liderii PSD de "lipsa de vointa politica in eradicarea relelor din societatea romaneasca”, iar Alianta "D.A.” a fost catalogata drept "o aschie a fostului CDR”.
In plus, Vadim Tudor a precizat ca PRM nu va participa, in vreun fel, la formarea unui Guvern, deoarece considera noul Parlament unul "al fraudei”, ceea ce inseamna ca nu reprezinta vointa electoratului roman.
In concluzie, Mazare a facut-o pe Sulfina Barbu mincinoasa, in fata intregii audiente, demonstrand ca primaria se opune eliberarii autorizatiilor nu din rea vointa, ci pentru ca nu poate incalca legea:
“Tin sa va asigur de vointa Frantei de a-si mentine sustinerea fata de integrarea europeana a Romaniei in ianuarie 2007“, se afirma in mesajul Presedintiei franceze.
Vointa electoratului nu a fost insa niciodata vreo problema de care sa se impiedice vreun politician, mai ales dupa ce scrutinul a fost parafat si validat.
- Mie mi se pare evident ca, o data ce vointa populara s-a pronuntat in favoarea schimbarii, Alianta poate constitui un Guvern, indiferent daca va fi vorba de un Guvern minoritar sau de un Guvern din bucati.
Exista insa colegi din tara care au trecut peste vointa partidului si au luat, dar este o greseala sa racolezi primari care sunt la al doilea sau chiar al treilea partid.
“Sunt mandru sa afirm ca lasam Guvernului care vine dupa noi o mostenire valoroasa, care, cu inteligenta, vointa si stiinta, poate fi valorificata si transformata intr-un succes real pentru Romania“, a spus Nastase, amintind de rezultatele obtinute pe plan intern si in domeniul integrarii euroatlantice.
Pe de alta parte, daca tot au ajuns sa imparta cascavalul guvernarii pe din trei, nu intelegem de ce Alianta nu a cedat de la inceput, inainte de a pierde presedintia celor doua Camere parlamentare prin rea-vointa PUR si PRM.
Corneliu Vadim Tudor vorbeste deja despre existenta unei crize politice, avind in vedere ca parlamentul - spune el - nu reprezinta vointa electoratului, iar guvernul ar avea mari probleme sa-si impuna initiativele.
Pentru aceasta, intreaga clasa politica trebuie sa aiba vointa politica de a privi dincolo de interesele de partid si de a urmari interesul national”.
Potrivit presedintelui, legea este “stramba si limiteaza vointa SRI de a fi transparent“.
Eu nu spun sa nu se aloce bani localitatilor care au nevoi stringente, dar acest lucru nu inseamna ignorarea, cu rea-vointa a altor localitati, cum ar fi, de exemplu, municipiul Constanta.
Am avut un guvern minoritar, acum avem unul ultraminoritar Problema noastra cea mai grava in acest moment este ca vointa majoritatii nu este corect reflectata in structura puterii politice.
La finalul discutiilor, secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu a spus ca "nu exista vointa politica si nu se asigura cvorumul" necesar.
In replica, presedintele PD, Emil Boc, i-a spus presedintelui ca democratii s-au tinut de cuvant si, asa cum au promis, au tinut de cont de vointa majoritatii celor care au votat la referendum si au inaintat la Senat proiectul de lege privind votul uninominal in doua tururi de scrutin.
Acesta mai spune ca nu are indoieli ca in tot ceea ce i se intimpla este vorba de rea vointa si de un joc politic si ca, daca se vor organiza alegeri anticipate, "nu dorm nici noapte " pentru a face campanie.
sa inteleaga lumea ca daca era vointa se putea si asa o sa arate cluburile si pavilioanele pentru pensionari daca ma aleg pe mine primar, si in al doilea rand sa vada dl.
El mentioneaza totodata ca PSD nu a pierdut guvernarea la urne, ci in Parlament, partidul neputand mentine de partea sa majoritatea parlamentara pentru ca potentialii sai aliati, UDMR si PUR, au migrat liber catre “gruparea politica ce a desemnat prin vointa prezidentiala candidatul la functia de prim-ministru“.
a€“ Modul in care puneti problema demonstreaza fie necunoastere, fie rea-vointa in ceea ce ma priveste. Eu n-am intrat in PSD acum vreo doi ani, luat de nu-stiu-unde si ridicat, brusc, la statutul de demnitar.
google-analytics.com