Cautare

781 de rezultate pentru "vointa caraula" (3.62 secunde)
Am simtit o vointa uriasa. O vointa a unor oameni care au facut inimaginabilul ca sa ma scoata de acolo. ... Vointa lor m-a pastrat un om liber.
• Esenta societatii este vointa sociala. • Vointa sociala depune ca manifestari de viata: ... • Vointa sociala este conditionata in manifestarile ei de o serie de factori sau cadre care pot fi reduse la 4 categorii fundamentale:
Alexis Tsipras spune ca nimeni nu poate ignora vointa unui popor Premierul grec Alexis Tsipras a declarat duminica, dupa ce a votat la referendumul pe tema propunerii de acord a creditorilor internationali ai Greciei, ca nimeni nu poate ignora determinarea unui popor de a-si lua destinul in propriile maini, transmit EFE, AFP si DPA.
Inca de cand a descalecat triumfal, vineri noaptea, pe aeroportul din Istanbul, el a avertizat ca va declansa pedepsirea vinovatilor, pentru ca asta e vointa poporului, asta vrea poporul, nu trebuie sa inselam poporul, poporul in sus, poporul in jos si altele asemenea.
El a declarat ca, daca va exista putina vointa, Alianta D.A. ar putea fi salvata de la distrugere si Guvernul va reusi sa-si indeplineasca programul.
Noi insa, avand datorie publica inca destul de mica, inca acceptabila, avand un deficit bugetar pe care il putem corecta prin vointa si acceptarea noastra, fie ca vorbim de cei din asistenta sociala sau pensii, fie ca vorbim de cei din sectorul bugetar, avem mecanismele aici.
mentiunea actiunilor bune ale DNA era perceputa in alta parte a documentului ca proba de coruptie, nu de capacitate si vointa de solutionare a acestor probleme;
Premierul o va sfatui pe Mona Musca sa nu demisioneze Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca ministrul Culturii si Cultelor, Mona Musca, nu l-a anuntat oficial de intentia de a demisiona din functie si a precizat ca o va sfatui sa nu faca acest gest, desi, in final, acesta este unul de atitudine si vointa personala.
• Nu iau in considerare vointa femeilor asupra barbatilor sau cea din cuplurile de homosexuali. ... De obicei victima, cel mai adesea, sotia, este convinsa ca bunastarea sau viitorul ei depinde de bunastarea sau vointa agresorului, un motiv in plus sa ramina in continuare atasata de el.
Ce trebuie sa stie si sa nu uite niciodata statul paralel e ca suntem foarte multi, suntem vointa populara exprimata de lege si constitutie. ... e exact cum ii spune numele, un sistem care foloseste institutiile statului nelegitim, afara si in paralel cu democratia, cu vointa exprimata la vot.
Dependenta de jocuri de noroc apare numai in cazul persoanelor lipsite de vointa, a celor iresponsabili sau a celor cu un intelect limitat . ... Practic, persoanele cu tarie de caracter si vointa pot fi victimele dependentei de pariuri la fel cum sunt cei slabi de inger.
Trei comisii, un singur regulament Presedintele Comisiei juridice, Sergiu Andon (PC), a declarat ca statutul a stat "mult prea mult" la comisii, adesea din "sicane procedurale" sau din "stratageme de vointa politica".
Presedintele PD Emil Boc (foto) i-a acuzat ieri pe fostii presedinti ai Romaniei Ion Iliescu si Emil Constantinescu de lipsa de vointa politica in desecretizarea dosarelor fostei Securitati.
De asemenea, presedintele mentioneaza ca in temeiul articolului 90 din Constitutie si al articolului 11 din Legea privind organizarea si desfasurarea referendumului, doreste sa solicite poporului roman sa-si exprime, prin referendum, "vointa suverana" cu privire la introducerea votului uninominal.
Amenintarea unui deputat Mihai Voicu a amenintat ca va pleca din fruntea comisiei de elaborare a noului cod electoral daca va constata ca nu exista vointa politica pentru votul uninominal.
Noi credem ca PC a manipulat vointa poporului, iar pensionarii au fost mituiti sa mearga la protest", a declarat Eduard Vasilache. ... Democratii galateni cred ca Durbaca si ai lui manipuleaza vointa poporului si foloseste pentru asta autobuzele Transurb.
Lipsa de vointa politica In paralel cu declaratiile politice de la SRI, seful statului s-a oprit asupra unor masuri aflate in sarcina Guvernului. ... El a adaugat ca faptul ca nu s-a schimbat nimic, in sensul unei descentralizari reale, dovedeste o lipsa de vointa politica.
Daca doriti sa impuneti vointa majoritatii, e dreptul dumneavoastra. ... Dupa nominalizarea lui Georgescu pentru a doua oara ca reprezentant din partea democratilor, consilierii pedisti au parasit sala, motivand ca vointa partidului nu a fost respectata, iar PD nu va accepta "dictatura politica a majoritatii din consiliu".
"Traian Basescu este terminat, si nu prin vointa noastra, ci prin vointa lui Dumnezeu", a afirmat liderul PRM, adaugand ca ceea ce i se intampla acum acum lui Basescu este o "dovada cum lucreaza Tatal ceresc".
Orban a precizat ca liberalii respecta vointa populara, dar considera necesara analiza motivatiilor care au determinat aceste rezultate. ... "Din respect pentru vointa cetatenilor liber exprimata si tinand cont de absenta unui sprijin parlamentar solid pentru reformele liberale, consideram ca se impune respingerea oricarui compromis cu PSD si PRM.
google-analytics.com