Cautare

348 de rezultate pentru "voicu" (4.71 secunde)
Romanul este acum mult mai deschis la chestiuni cum ar fi publicitatea on-line, care este publicitatea viitorului“, ne-a declarat Val Voicu, marketing manager in cadrul unei mari companii de publicitate on-line.
Valoarea investitiei se ridica la aproximativ zece milioane de euro, dupa datele furnizate de Victor Vasile Voicu, director de Internet si Date din cadrul Romtelecom.
Deocamdata, primele companii care au primit acordul sa administreze fonduri de pensii private sunt ING Asigurari de Viata si AVIVA, însa altele se pregatesc sa intre pe piata în vara acestui an, dupa cum a precizat Eugen Voicu, presedintele Certinvest.
Operatorul de telefonie fixa RomTelecom analizeaza posibilitatea achizitionarii unor firme care ofera servicii de conectare la Internet in diferite cartiere, a declarat ieri directorul coordonator de servicii de infrastructura al companiei, Victor Voicu, citat de Mediafax.
Comisia de privatizare a constatat ca documentele depuse de Ford corespund cerintelor, astfel ca joi au inceput negocierile cu grupul american pentru vanzarea fostei uzine Daewoo de la Craiova, al treilea mare producator auto la nivel mondial, angajandu-se la investitii directe de 675 de milioane de euro, a declarat ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu.
Unul dintre comerciantii de brazi si molizi din piata Tomis III, Alex Voicu, in varsta de 27 de ani, a declarat ca in aceste zile numarul brazilor vanduti nu este foarte mare, dar nici prea mic.
 „La Daewoo Craiova nu se produce nimic“ Ministrul pentru relatia cu Parlamentul, deputatul de Dolj Mihai Voicu, le-a spus senatorilor ca proiectul de lege trebuie grabit:
Deputatul liberal de Dolj, Mihai Voicu, membru în comisia de privatizare a ACSA, a anuntat o întâlnire pentru astazi cu Lyle Waters, negociatorul-sef pentru Ford în cazul ACSA.
Printre participanti s-au numarat Chris Heilmann, international developer evangelist la Yahoo Developer Network, si Bobby Voicu - Yahoo!
„Creati comunitati si implicati membrii acestora“ În ceea ce priveste proiectele on line, Bobby Voicu, ex-community manager al Yahoo! ... Pentru a schimba acest lucru, utilizati acest procedeu al crearii comunitatii si gasiti o modalitate sa-i implicati pe membrii ei“, a spus Voicu.
"Avem aproximativ 1300 de procese, atat pe Legea 19/2000 privind pensiile, cat si pe Legea 189/ 2000 privind pensionarii stramutati din Bulgaria, Basarabia sau Ardealul de Nord", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Gabriela Voicu, purtatorul de cuvant al Casei Judetene de Pensii Constanta.
Inca de la infiintare, Gheorghe Voicu a ocupat functia de redactor-sef al ziarului, fiind responsabilul editorial al publicatiei. De la sfarsitul lunii august 2009, Gheorghe Voicu ocupa functia de redactor-sef la Observatorul postului Antena 1.
Albut - Rui Duarte, Abrudan, Oros, Milisavljevici - Teixeira (Voicu ‘72), Grigore, Grigorie (Ilijoski ‘46) - Roman (Goga ‘57), Surdu, Pancu. ... La Rapid, au debutat oficial la acest meci antrenorul Ioan Ovidiu Sabau si jucatorii Abrudan, Milosavlevici, Goga, Voicu si Ilijoski.
Despre lansarea portalului yahoo.ro s-a vorbit inca de acum mai bine de doi ani, cand Bobby Voicu fusese numit ca reprezentant al comunitatii Yahoo!
"Pe mine, personal, m-a afectat destul de mult numirea initiala, pentru ca una dintre primele decizii ale lui Carol a fost sa opreasca extinderea in Europa de Est (Turcia, Rusia, Romania), reluata recent", a comentat pe blogul personal vestea concedierii CEO-ului firmei americane Bogdan Andrei Voicu (Bobby Voicu), fost community manager al Yahoo!
Reli Daniela Voicu Rodica Voicu Victorita Dutu Cristina Oprea Liviu Cioaba Lidia Ardeleanu Vernisajul va fi joi, 25 aprilie, de la ora 17:00 la 19:00.
Reli Daniela Voicu, Rodica Voicu, Victorita Dutu, Cristina Oprea, Liviu Cioaba si Lidia Ardeleanu. In cadrul vernisajului au avut loc prezentari de carte si recitaluri de poezie ale autorilor:
Madalin Voicu, presedintele juriului in ultimii ani, s-a zbatut enorm ca acest festival sa nu moara. ... Insa pe scena vor evolua toti concurentii care au obtinut premii la Mamaia de-a lungul anilor si vedem ce modalitate gasim pentru a da si niste distinctii", ne-a spus Madalin Voicu.
- Am un grup de pictori, printre ei Reli Daniela Voicu, Rodica Voicu, Mirela Traistaru. "Lumina de pe umarul stang." - Ce este "Lumina de pe umarul stang"?
Sonia Apostol, Stefan Badea, Andrei Ciurez, Voicu Dumitras, Eva Margina Mileah, Astrid Muthu, Alexia Niculae, George Rotaru si Andreea Salavastru sunt The Kidz in town, cu atitudine cool, voci incredibile care incheie concursul ca o adevarata echipa lansand prima lor piesa.
google-analytics.com