Cautare

348 de rezultate pentru "voicu" (3.76 secunde)
Madalin Voicu risca suspendarea Vicepresedintele PSD Bucuresti, Madalin Voicu, risca sa fie suspendat din cauza atitudinii sale critice la adresa conducerii centrale a PSD.
Potrivit NewsIn, ministrul liberal pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, care este presedintele Comisiei pentru Codul Electoral, si deputatul PD Valentin Iliescu, vicepresedinte al aceleiasi comisii, au reprosat PSD ca, pe de o parte, s-a pronuntat, in cadrul Comisiei pentru Codul Electoral, in favoarea variantei Legii alegerilor pentru PE, iar, pe de alta parte, la votul in plen, s-a abtinut.
Directorul de dezvoltare al CEZ, Doru Voicu, a declarat pentru NewsIn ca piata de electricitate este distorsionata din cauza ca oferta de energie vine numai de la producatori de stat, concurenta dintre acestia este redusa, iar o mare parte din energia ieftina este captiva in contracte pe termen lung.
Sper ca, inca din iulie, avizul comisiei sa fie redactat astfel incat, cat de repede, proiectul sa intre in plen", a declarat vicepresedintelui Comisiei parlamentare pentru elaborarea Codului electoral, vicepresedintele liberal Mihai Voicu.
Senatul a incuviintat cererea de arestare a lui Catalin Voicu, 70 de senatori votand pentru, iar impotriva, 40. ... Marti, Comisia juridica din Senat a avizat favorabil cererea DNA de arestare a senatorului PSD Catalin Voicu.
Paul Voicu, prietenul tobosarului care si-a pierdut viata, este revoltat de ceea ce s-a intamplat la scurt timp dupa declansarea incendiului. ... I-au ridicat politistii”, a raspuns Paul Voicu.
Camelia Patrascanu a fost invitatul special al Mirelei Voicu la emisiunea Voi cu Voicu. Astrologul a anuntat schimbari importante pentru fiecare zodie, schimbari declansate de cateva tranzile astrale rare.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
"Daca PSD nu va mai vrea, veniti la noi, la rromi” Adept si el al innoirii partidului si promovarii tinerilor (dar nu cu pretul sacrificarii parintelui-fondator Ion Iliescu), Madalin Voicu a fost autorul fara voie al unui moment aparte.
In opinia vicepresedintelui PSD Bucuresti, Madalin Voicu, disputa din Parlament demonstreaza, in realitate, diletantismul actualei Puteri, in care social-democratii sunt prinsi intr-o capcana, pentru a acoperi defectele administrative ale Puterii.
Incepand de ieri, liberalul Radu Stroe este noul ministru delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, in timp ce Mihai Voicu a fost numit oficial ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul.
Tot ce pot sa fac eu este sa transmit materialele pe care mi le veti pune la dispozitie mai departe la Bucuresti", a spus deputatul PNL de Dolj, Mihai Voicu, actualul ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul.
Cei doi deputati PNL de Dolj, Mihai Voicu si Horatiu Buzatu, isi vor pierde cabinetele parlamentare din sediul de pe strada Mircea Voda dupa ce Comitetul Executiv al filialei judetene a luat decizia de reorganizare a spatiilor.
Presedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, a declarat ca Biroul Judetean al organizatiei a decis ca birourile deputatilor liberali Mihai Voicu si Horatiu Buzatu, care isi desfasoara activitatea in sediul filialei judetene a partidului, sa fie eliberate.
Vicepresedintele PSD Bucuresti Madalin Voicu a anuntat ca PSD va sanctiona orice membru care ataca partidul si care nu intelege ca "dusmanul este Alianta D.A.".
si de Madalin Voicu, 2,8%. In schimb, la nivel national, Madalin Voicu este considerat personalitatea politica ce ii ajuta cel mai mult pe romii din Romania, cu 8,8% din raspunsuri.
La Ministerul Mediului, numele cel mai des vehiculat este cel al actualului ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, iar portofoliul Educatiei ar putea reveni lui Crin Antonescu.
Mihai Voicu a fost propus ministru delegat pentru relatia cu parlamentul, iar Marko Bela ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile culturii, invatamantului si integrarii europene. Practic, doar patru ministri ar urma sa-si pastreze fotoliile din vechiul guvern, trei liberali, Voicu, Iorgulescu, Nicolaescu, si un udemerist, Nagy.
Ieri, presedintele Comisiei de elaborare a Codului Electoral, liberalul Mihai Voicu, a precizat ca s-a consultat in cursul diminetii cu presedintele Asociatiei ProDemocratia, Cristian Parvulescu, si ca textul legii este aproape definitivat.
Liberalul Mihai Voicu, trezorierul partidului sau in campania electorala din 2004, a declarat ieri ca se va intalni cu Gheorghe Albu, omologul de la PD, pentru a incheia socotelile privind eventualele datorii ale Aliantei D.A.
google-analytics.com