Cautare

2657 de rezultate pentru "voicu calin" (2.49 secunde)
Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat marti la RFI ca liberalii vor vota orice motiune de cenzura depusa de PSD, care sa duca la caderea Guvernului Boc, si nici nu se vor uita "foarte mult" la textul documentului.
Catalin Voicu: "Am fost cel mai arestat personaj din Romania" Senatorul PSD Catalin Voicu a declarat miercuri ca a fost "cel mai arestat personaj din Romania". Voicu s-a prezentat miercuri la Senat, participand la lucrarile Senatului pentru prima data dupa eliberarea sa din arest.
L-am cunoscut si eu pe Gica Voicu in perioada in care a condus ziarul National, era ca un tata pentru noi, jurnalistii mai tineri care scriam la acea publicatie si care devenise pe atunci una dintre cele mai citite din Romania. ... - Gica Voicu nu fuma, nu bea.
Cristina Iancu a scris din nou pe Facebook, un alt text emotionant despre jurnalistul Gica Voicu, intitulat: ... Gica Voicu. Domnul Voicu. ... Liniste, il deranjam pe domnul Voicu, am spus, ironic. ... Ramas bun, domnule Voicu!
Declaratia a fost facuta ieri de ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, penelistul Mihai Voicu, la o dezbatere a Asociatiei Pro Democratia, organizata la Craiova.
Vicepresedintele PSD Madalin Voicu este de parere ca nu e atat de grav faptul ca presedintele Traian Basescu a folosit expresia "tiganca imputita" la adresa unei jurnaliste, pe cat este acela ca romanii voteaza "fara creier" un astfel de "personaj".
Voicu si Albu, trezorieri ai PNL si PD in timpul campaniilor electorale din 2004, s-au intilnit ieri pentru a discuta situatia sumei de 200.000 de euro pe care Alianta D.A.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, in cadrul emisiunii Ora de Foc de la Realitatea TV, ca nu stia nimic despre retelele senatorului Catalin Voicu atunci cand acesta a fost numit ministru de Interne. Voicu este acuzat de trafic de influenta.
Scandalul al carui protagonist este senatorul PSD Catalin Voicu, cercetat de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, nu isi va pune amprenta asupra imaginii partidului deoarece Voicu nu este incetatenit in opinia publica drept o efigie a social-democratilor, este de parere sociologul Marius Kivu, pentru Inpolitics.
Comisia juridica a Senatului a votat favorabil pentru incuviintarea arestarii senatorului Catalin Voicu, a anuntat presedintele comisiei, Toni Grebla.
Imaginea Senatului si, implicit, cea a PSD, va avea de suferit daca se va relua votul in cazul senatorului pesedist Catalin Voicu, dar, o astfel de procedura este "corecta", explica analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Deputatul liberal Mihai Voicu s-a interesat in ultima sedinta de Birou Permament al Camerei Deputatilor daca pedelista Monica Iacob-Ridzi este sau nu in concediu medical, in conditiile in care aceasta ar fi fost prezenta luni noapte la votul pentru desemnarea unui judecator la Curtea Constitutionala.
Cristina Iancu a scris acum 21 de ore, pe Facebook, un text emotionant despre jurnalistul Gica Voicu, care stia ca in Romania nu se mai face jurnalism, ca nu se mai poate sau nu se mai vrea:
- In urma cu ceva ore, marele jurnalist Gheorghe Voicu, fratele meu mai mare si cel mai indragit om din familie, a trecut in nefiinta. Gheorghe Voicu a fost Redactor sef la Evenimentul Zilei in perioada in care cotidianul a fost condus de Ion Cristoiu.
La numai 24 de ore dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu, fortat de Traian Basescu, a aruncat bomba anticipatelor pe scena politica romaneasca, varianta prinde din ce in ce mai mult contur.
Conducerea PSD s-a intrunit ieri pentru a lua in discutie situatia creata prin anuntul premierului Calin Popescu- Tariceanu privind viitoarea demisie a Cabinetului sau si declansarea procedurilor pentru alegeri anticipate.
Sper ca, inca din iulie, avizul comisiei sa fie redactat astfel incat, cat de repede, proiectul sa intre in plen", a declarat vicepresedintelui Comisiei parlamentare pentru elaborarea Codului electoral, vicepresedintele liberal Mihai Voicu.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Fostul deputat Madalin Voicu a anuntat ieri intr-o conferinta de presa desfasurata la Alba Iulia ca va constitui un Consiliu National al Rromilor, o structura strict etnica, apolitica, care se doreste sa fie o alternativa la Partida Rromilor.
Presedintele PNL Dolj, Mihai Voicu, a dat de inteles ca lasa presedintia CJ pe mana dumnneavoastra, banuiesc ca veti candida... ... Mihai Voicu a lasat sa se inteleaga ca ar dori Primaria Craiova in schimbul cedarii consiliului judetean.
google-analytics.com