Cautare

2332 de rezultate pentru "violeta vasile" (3.36 secunde)
De altfel, in cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., a fost emis ordinul prin care sefului i s-a aprobat cererea de pensionare, semnata de ministrul Vasile Blaga.
Ministrul PD al Internelor, Vasile Blaga, a refuzat sa semneze Ordonanta.
Cat priveste fosta conducere, se pare ca starea de oboseala a nasului Traian Jipa s-a luat si la finul Vasile Balan, cel despre care inspectorul general al IGPR, chestorul Valentin Fatuloiu, a declarat ca este un incompetent.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Eforturile lui Vasile Blaga de a-l convinge sa se razgandeasca au esuat. ... Imediat liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a convocat o sedinta extraordinara de grup parlamentar, iar presedintele Senatului, Vasile Blaga, a solicitat expres prezenta premierului Emil Boc.
Demisia lui Ioan Tou a fost urmata de o pozitie a lui Vasile Fernea, care a cerut sa fie reluat votul pentru alegerea secretarului executiv deoarece in sedinta de saptamina trecuta a fost ales nestatutar, prin vot deschis, si nu prin vot secret.
El considera ca anuntarea candidaturii lui Vasile Blaga pentru functia de presedinte al PD este un gest “binevenit“, care demonstreaza ca in partid exista “o competitie de idei si argumente“.
Deputatul PSD Claudiu Manda a anuntat, intr-o conferinta de presa, candidatura lui Vasile Bulucea la titlul de cetatean de onoare al Craiovei. ... „Nu sint un fan al lui Vasile Bulucea.
Initial Vasile Alecsandri avea 17 voturi, dar i-a cedat locul lui Costache Negri, un politician cu experienta care la randul sau a trebuit sa renunte la idee deoarece nu indeplinea toate conditiile impuse de Conventie.
Democratii si-au manifestat la inceput de saptamana nemultumirea, prin vocea ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, fata de ceea ce ei considera a fi "necolegialitate si nesinceritate din partea liberalilor".
Subprefectul judetului Galati, Vasile Curduman, sustine caa, pinaa ieri, la cei doi subprefecti nu au ajuns hotaaririle Consiliului Judetului din data de 28 septembrie. "Cind vor ajunge vor fi analizate de juristi, dar ele nu au ajuns incaa la mapaa la noi", a precizat subprefectul Vasile Curduman.
De data aceasta insa, directorul general al Utilserv, Vasile Bratu, a sesizat autoritatile competente a se implica in solutionarea "misterului".
Primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu, a luat ieri decizia de a suspenda alegerile pentru Parlamentul European adoptand o ordonanta de urgenta pe care ministrul de interne, Vasile Blaga, si cel al justitiei, Monica Macovei, au refuzat sa o contrasemneze.
Delegatia oficiala care a vizitat ieri Bania a fost compusa din ministrii Radu Berceanu, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Gheorghe Barbu, din presedintele partidului, Emil Boc, si presedintele executiv, Adriean Videanu.
Biroul Politic Executiv al PSD Bucuresti a solicitat ieri conducerii centrale excluderea din partid a vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu. ... a luat in discutie, printre altele, declaratiile facute in ultima vreme de catre doi vicepresedinti ai PSD, Vasile Dancu, respectiv Victor Ponta.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a primit ieri mandat de la colegii sai din organizatia de Bucuresti sa solicite conducerii partidului excluderea vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu.
"Asteptam ca asociatia Accept sa ne remita o sesizare oficiala in urma careia pe numele domnului Becali se va constitui un nou dosar", a spus Monica Vasile, membru al CNCD.
Primarul Capitalei, Adriean Videanu, ar putea renunta sa candideze pentru inca un mandat, liderii PD-L luand in calcul desemnarea fostului ministru de Interne, Vasile Blaga, pentru functia de edil general al Bucurestiului.
Este vorba despre viceprimarul localitatii Cuza Voda, Vasile Banu Cojocaru, pe care Curtea de Apel Constanta l-a gasit vinovat, pe 28 noiembrie 2007, in dosarul penal 4983/2004.
Secretarul general al PDL Vasile Blaga a multumit partidului pentru increderea acordata prin nominalizarea sa in cursa pentru Primaria Bucurestiului si este sigur ca va ocupa din iunie fotoliul colegului Adriean Videanu.
google-analytics.com