Cautare

2332 de rezultate pentru "violeta vasile" (3.12 secunde)
PSD se afla intr-un real pericol de sciziune datorita prapastiei create intre "clica lui Mircea Geoana" si filialele din teritoriu, gratie "lasitatii generalizate" care este omiprezenta in partid dar, nu in ultimul rand, si din pricina edilului Marian Vanghelie, care a ajuns sa pozeze in purtator de cuvant al formatiunii, sustine fostul strateg al pesedistilor, clujeanul Vasile Dancu, instrainat acum de PSD.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
protestul politistilor ar fi fost "stimulat" pentru decapitarea ministrului Vasile Blaga. ... Iar evolutia evenimentelor in cauza incepe sa trimita cu gandul tot mai mult la un soi de mineriada ceva mai mica, a carei menire ar putea fi decapitarea ultimului mohican din stirpea baronilor PDL, Vasile Blaga.
Vasile Dancu, Alfred Bulai, Dan Andronic, Bogdan Teodorescu si Adriana Saftoiu au raspuns pentru "Puterea". ... Vasile Dancu si Dan Andronic spun, in schimb, ca daca premierul ar demisiona ar face o mutare politica buna.
Mitul Vasile Blaga (autor: ... S-a creat un veritabil mit, la nivelul opiniei publice, referitor la Vasile Blaga.
"Noii lideri ai PDL nu vor aduce o schimbare in bine" Vasile Blaga reprezinta un suflu oarecum nou pentru PDL, dar liderii reprobabili pe care partidul i-a uns in functii de conducere nu vor aduce nici o schimbare in bine pentru democrat-liberali, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Biroul Permanent al Senatului a convocat sesiune extraordinara pentru revocarea lui Vasile Blaga Biroul Permanent al Senatului a decis convocarea, pentru marti, de la ora 17,00, a sedintei extraordinare a Camerei superioare a Parlamentului in care se va discuta revocarea din functie a presedintelui forului, Vasile Blaga, si numirea unui alt presedinte, a declarat Ion Chelaru, vicepresedinte al Senatului.
Gafa monumentala a lui Vasile Blaga: ARD a dus cea mai dura campanie de mistificare a adevarului Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a facut o gafa monumentala la inceputul discursului sau, dupa aflarea rezultatelor la alegerile parlamentare.
Desi lemnul de foc pentru populatie are un pret mai mic anul acesta decat anul trecut, sudul tarii ramane in continuare defavorizat in aceasta privinta din cauza cheltuielilor suplimentare de transport, a declarat ieri secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Vasile Lupu.
Pentru a afla mai multe despre insemnatatea si obiectivele acestor comisii, ne-am adresat presedintelui Asociatiei Romane a Apei - Vasile Ciomos. ... Vasile Ciomos: ... Vasile Ciomos: ... Vasile Ciomos: ... Vasile Ciomos:
Vasile Iorga, vicepresedintele din partea romana a companiei, ne-a declarat ca pentru acest an este estimat un profit de 25 milioane dolari, ceea ce reprezinta circa 5% din cifra de afaceri.
Vasile Milea (intre bd. ... Vasile Milea si va fi permis numai pe sensul dinspre sos. ... Vasile Milea. ... Vasile Milea - bd. ... Vasile Parvan, bd.
Aura Vasile (PSD): ... Deputatul PSD Aura Vasile a declarat, marti ca Jeffery Franks este "diavolul cu pantofii gauriti", trimis pentru a distruge poporul roman.
Vasile Parvan, Str. ... tronsonul Piata Victoriei - Vasile Parvan Etapa II: tronsonul Vasile Parvan - Piata George Cosbuc Etapa III: ... In prezent, au fost finalizate lucrarile la prima etapa a proiectului., tronsonul Piata Victoriei - Vasile Parvan.
Vasile Milea, Drumul Taberei, Str. ... Nitu Vasile, Bd. ... Nitu Vasile, cu intoarcere in rondul din intersectia Str. Nitu Vasile/Str.Emil Racovita, Str. Nitu Vasile, Sos.
Se intalneste Gheorghe cu Vasile: - Vasile, tie tot 50 dolari ti-o dat? - Tot, mai Gheorghe!, zise Vasile nemultumit. ... La care Gheorghe catre Vasile: - Vezi mai Vasile, John isi tine baiatul la facultate pe banii nostri!
La noi teritoriul este o povara in loc sa fie o resursa extraordinara Viceprim-ministrul Vasile Dincu, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, a participat, astazi, 31 octombrie a.c., la FORUMUL PARTENERIATE PENTRU DEZVOLTAREA ROMÂNIEI:
huna - Vasile Andru - scriitor - Bogdan Grigore - trainer - Vasile Danila - doctor - Ana-Maria Stefanescu - terapeut - Cristina Craciun - terapeut - Valeriu Mihai Panoiu - astrolog - Aniela Sircu - sexolog - Aida Calin - trainer - Patricia Cihodaru - psiholog - Gabriela Cristina Hlusak - maestru ThetaHealing® - Diana Vasile - conf.
G-ral Vasile Milea - Bd. ... G-ral Vasile Milea - Sos. ... Vasile Milea - Sos. ... Vasile Milea - Sos. ... G-ral Vasile Milea - Bd.
google-analytics.com