Cautare

3280 de rezultate pentru "violeta vasile stiri protv" (2.99 secunde)
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, isi face lobby in partid pentru a prelua postul de premier, in eventualitatea unei remanieri guvernamentale.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... “In 2002, la cateva luni dupa ce am venit in TVR, ma suna cineva de la stiri si-mi spune ca presedintele Emil Constantinescu ii suna si ii zapaceste de cap.
In dreapta eternul televizor, pe un canal de stiri. Stiri, stiri, stiri. In rest, splendoarea locului. De care s-au bucurat la rand toti alesii supremi.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor.
Potrivit lui Stelian Tanase, postul de stiri Realitatea TV va fi repozitionat de la inceputul anului 2011, astfel incat sa-si clarifice "regulile de joc" si sa aplice strict regulile BBC.
Pe de alta parte, intrebati care sunt emisiunile de stiri preferate, cei mai multi telespectatori au mentionat Stirile Pro TV, urmate de Observator Antena 1 si Telejurnal. ... La ce post/canal vizionati cele mai bune stiri?
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru.
· https://www.sensotv.ro/sanatate/Publicitate-7203/paul-georgescu-campion-la-canalul-manecii- · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7245/paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7254/s-a-intors-in-tara-paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-6984/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii- · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7264/campionii-se-intorc-mereu-acasa · https://www.sensotv.ro/lifestyle/Sport-7382/traversarea · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7140/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-campioni-vise-ambitii-partea-1-iunie-2016 · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7141/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-echipa-catena-se-pregateste-de-aventura-partea-a-2-a-iulie-2016
Google News, disponibil de astazi si in versiune pentru Romania Google News are incepand de astazi si o versiune cu surse din Romania, unde vizitatorii pot citi ultimele stiri aparute si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara.
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Din curiozitate ma mai uit la stirile de pe TVE pentru a afla noile achizitii de la Real Madrid din aceasta vara si nu cred ca au astfel de stiri in grupajele lor. Nici dimineata, nici la amiaza, nici dupa-amiaza, si nici chiar seara nu vad astfel de stiri.
Tudor, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Lavinia Sandru, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Viorel Hrebenciuc, sunt printre parlamentarii care, intre 2006-2008, au votat cel mai putin in plen.
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
Senatorul PSD, Vasile Ion, tatal ziaristei Marie-Jeanne Ion, rapita in Irak impreuna cu alti doi colegi din presa, a facut ieri un apel de solidaritate.
Presedintele PD, Emil Boc, a negat ieri existenta unor lupte interne in PD intre Adriean Videanu si Vasile Blaga. ... "Au aparut supozitii ca s-ar da o lupta intre Adriean Videanu si Vasile Blaga cu privire la cine sa impuna un vicepremier.
In acest context, Comitetul Executiv al Partidului National Roman intrunit la Oradea, la 29 septembrie/12 octombrie 1918, a adoptat in unanimitate o declaratie, redactata de Vasile Goldis, privind hotararea natiunii romane din Transilvania de a se aseza ''printre natiunile libere'' (in baza dreptului national ca fiecare natiune sa dispuna liber de soarta sa), potrivit volumului ''Istoria Romaniei in date'' (Editura Enciclopedica, 2003).
Astfel, dupa ce secretarul general al PD, Vasile Blaga, i-a acuzat pe liberali, conservatori si maghiari ca au trecut de partea opozitie, catalogand noua situatie drept o "monstruoasa coalitie", liberalii au reactionat prompt. Senatorul Puiu Hasotti a marturisit pentru "Replica" faptul ca il compatimeste cumva pe Vasile Blaga:
Angajamentul semnat la Securitate de Radu Vasile, fost premier in regimul Constantinescu, a fost descoperit in 1999, inainte de adoptarea Legii Ticu, dupa ce seful statului a cerut verificarea dosarelor a zece membri CSAT, a declarat marti seara fostul sef al SRI Costin Georgescu intr-o emisiune televizata.
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
google-analytics.com